Incredibil dar adevarat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Poate daca eu nu as fi fumat, copilul meu nu ar fi devenit fumator, nu ar fi facut ASTM, nu...

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by joxy

Poate daca eu nu as fi fumat, copilul meu nu ar fi devenit fumator, nu ar fi facut ASTM, nu...

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Vorbeai pe bune, sau erai doar ironic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Din fericire eu nu fumez ;) si fetita mea este sanatoasa, desi i-am dat sa guste din bere.

Cat are o gura de bere ? 15-20 ml ?
Mai daunator mi se pare sa fumezi in acceasi casa sau sa-i dai sa bea cola&Co.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Cat de usor hotarim ca sunt denaturati parintii care dau alcool copiilor si pana la urma s-a ajuns la concluzia ca nu se moare din asta.
Eu am mai intrebat..ce ne facem cu parintii care le dau tot felul de chestii copiilor inate sa fie considerat ok de catre medicii si mi s-a raspuns ca nu conteaza ca o sa aiba numai niste disfunctionalitati pe parcursul vietii. Fratilor astfel de parinti cum vi se par? Nu DENATURATI,INCONSTIENTI?
Si oricum pana la urma se poate muri si dintr-un soc anafilactic...poate ramane cu un soc de la o zgaltaitura la nervi si vreo doua palme ca a scapat pe jos covrigul.

Sunt atatea probleme la fel de importante precum aceasta cu alcoolul, numai ca sunt privite ca niste chestii minore si nu ar trebui sa fie asa.

Haideti sa vorbim despre disfunctionalitati sentimntale din cauza ca mama nu si-a pupat copilul ca are conotatie sexuala, ca atunci cand un baietel a plas mama l-a certat " nu mai plange ca barbatii sunt tari si nu plang" si multe altele care nici nu imi vin acum in cap.

Asa ca eu zic: inainte sa sarim la gatul unui om si sa ii spunem ca este denaturat sa ne gandim de cate ori am fost noi incostienti in educare propriilor copii si daca nu eram pasibili sa fim considerati denaturati.

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pucku, ! Sint totalmente de acord cu postarea ta, care mi se pare de bun simt ! Ma bucur sincer ca - desi ai baut cind erai mica - nu ti s-a facut creierul burete si am putut citi rindurile tale de acum ! Multumesc inca o data !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Intrebare: esti sigura ca nu era bere fara alcool?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

la inceput am fost derutata dar,calmandu-ma,mi-am dat seama ca sunt multe mamici care "se simt cu musca pe caciula" si incearca sa-si gaseasca scuze;vorba aceea:"sa dea cu piatra...";sa fie clar, nimeni nu face un proces aici;eu am ridicat o problema care priveste sanatatea copiilor nostri si cine are urechi de auzit sa auda.
poate v-ati gasit in situatia de a trece peste principii si ati dat sa guste...;daca nu mai repetati, tot este bine.
interesant ar fi daca ati scormoni in memorie si v-ati aminti cand ati gustat prima oara alcool si (f. important!)ce impresie v-a facut.
asa poate veti analiza mult mai bine situatia in care se gasesc la un moment dat multi parinti:noi bem,copiii se uita si nu inteleg de ce nu le dam si lor din ceea ce noua ne da atata buna dispozitie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Imi pare rau ca se ajunge iar la aceeasi concluzie: nu e asa rau ca..., e mai de condamnat daca ii dai altceva (coca cola, tigari, etc.) Inteleg de aici ca am de ales: ori ii dau coca cola, ori tigari, ori alcool... Dar ceva trebuie sa-i dau. Nu se facea comparatie cu nimic, era o discutie clara referitoare la efectul alcoolului asupra sanatatii copuilului.

Din cite am inteles mesajul lui b.nica se voia unul de avertizare si asa cum bine a observat au aparut mesaje in care se cauta scuze. Poate a fost cam mult spus idioti (eu una n-as spune asa ceva despre cineva, decit probabil la nervi), dar cu inconstienta sint de acord.

Sa dea Domnul sa n-am dreptate !

Aceeasi K, cu aceeasi convingere: alcoolul dauneaza grav sanatatii copiilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eu una cred ca pe acest forum activeaza femei care traiesc in secolul 21, care au acces la net si la informatie, de oriunde va fi provenit ea. Si mai cred ca toate mamicile, fara exceptie, stiu despre pericolul alcoolului(si nu doar al acestuia) administrat la copii. Dar de aici si pina la a face inconstienta o femeie care si-a lasat copilul sa moaie degetul in bere sau sa duca la buze un pahar .. e cale lunga ! S-a pus accent pe faptul ca daca l-a lasat o data, istoria se va repeta si uite asa copilul respectiv o sa devina un bautor inveterat care se va sui la volanul masinii si va cauza un accident cu urmari grave ! Nu e ceva-ceva prea mult, o poveste similara cu cea a drobului de sare ? Am putea foarte bine sa patim ceva miine cind iesim pe scara blocului ... stiti voi, treaba cu ghiveciul care cade de la balconul unui vecin neatent ...
Revin insa si accentuez inca o data ca sint sigura ca noi toate stim foarte bine cit de rau este ca un copil sa ingurgiteze alcool in mod repetat. Hai sa recunoastem cu toatele asta si sa nu ne mai lansam in tirade care depasesc subiectul !
Si cu respect pentru cea care a postat primul mesaj - b.nica - mi se pare cam deplasata afirmatia ca degeneram natia din cauza unor parinti idioti si inconstienti !! Suna de parca respectivii beau cot la cot la terasa cu copiii lor !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

De acord! Alcoolul dauneaza nu grav, ci f. grav sanatatii copiilor. Ca si a adultilor.
Tutunul la fel, bauturile gazoase, medicamentele cu efecte secundare, E-urile si alti conservanti, poluarea, proasta educatie, lipsurile materiale afecteaza psihicul si al copiilor si al adultilor, comportamentul agresiv al societatii, intoleranta, lipsa compasiunii, lipsa de respect fata de viata si natura, si multe altele..., toate acestea afecteaza pe oricine indiferent de capacitatea sa corporala.
A trage un semnal de alarma ca alcoolul nu este sanatos pt. copiii nu e rau, dar nu vad ce va deranjeaza in faptul ca altii vad si alte pericole care ar trebui semnalate.

Mergi la inceput