Incredibil dar adevarat!

Incredibil dar adevarat! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

la mare, pe litoralul romanesc(o rusine!),am fost martora a 2 situatii pe care nici nu stiu cum sa le numesc:parinti care le dadeau sa bea bere copiilor lor;aveau cel mult 6 ani.
oare avem ghinionul sa ne degeneram natia din cauza unor parinti idioti si inconstienti?
nu stiu, sau nu le pasa, ca alcoolul distruge creierul,mai ales la copii?
am spus ca sunt idioti, nu, sunt incapabili sa creasca un copil si o societate careia i-ar pasa de membrii ei ar lua masuri ca acesti parinti sa fie scosi din drepturi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

1 gura de bere, 1 litru de bere ?

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by joxy

1 gura de bere, 1 litru de bere ?

Cu respect,
G

o gura azi, o gura maine si tot asa pana la 18 ani?
conteaza cat?
conteaza ca un parinte ii da alcool copilului si el intelege ca este OK si dupa ce se instaleaza dependenta se mai pune problema cat consuma pe zi in copilarie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Zicala zilei: “Beutura-i temelie, iara mancarea fudulie !”

Yap, adevarat graiau batranii aistia !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

nu stiu ce este cu voi!
voi o luati in gluma dar nun este de loc asa.
cred ca eu nu am explicat mai bine de ce sunt asa de revoltata.
un copil nu stie ce este bine si ce nu;daca ii dam ,ca pofteste,de !
o bautura alcoolica, el primeste 2 mesaje otravite:
-ce bem este bun ca este ..acceptabil ca gust;
-este bun pt. ca mami mi l-a dat.
pt. cei care cred ca exajerez:o gura nu te baga in coma;repetata, te obisnuieste;1 litru il baga in coma pe un copil;
intrebare:ce este mai periculos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Hopa, si mie mi-a dat tata o cana sa beau.Oare am sa ajung la dezintoxicare si la alcoolicii anonimi?

Pana la urma ideea ta este buna si ar trebui extinsa asupra multor parinti care par inofensivi, si tot ne ajuta astia de la guvern cu reclame de constinetizare ca ar trebui sa consumam moderat sare si grasimi

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

mai fratilor, dati-le sa bea ca sa fie "veseli" cand or da de greu.
am impresia ca atitudinea mea este dezaprobata si face nota discordanta.
sa fie clar, sunt medic si va spun, cat se poate de serios, ca nu este de gluma.
nu sunt platita ca anunturile de la tv,dar sunt constienta ca bautura care a devenit sport national,are consecinte mai grave decat credeam:
chiar nu va dati seama ca la masa corporala a unui copil si la dezv. creierului lui, alcoolul este distrugator?vreti sa aveti niste copii
nesanatosi,ca sa ma exprim, cumva, delicat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

quote:
Originally posted by b.nica

sa fie clar, sunt medic si va spun, cat se poate de serios, ca nu este de gluma.
nu sunt platita ca anunturile de la tv,dar sunt constienta ca bautura care a devenit sport national,are consecinte mai grave decat credeam:
chiar nu va dati seama ca la masa corporala a unui copil si la dezv. creierului lui, alcoolul este distrugator?vreti sa aveti niste copii

mai glumim si noi, nu trebuie sa te alarmezi!
Dar ce zici de parintii care dau portocale la 4 luni sau capsune la 1 an..sau si mai rau de medici care recomada suc de portocale la vaste fragede, miere la 2 luni in ceai.Oare astora nu ar trebui sa le luam copiii

Poze noi cu noi;
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

quote:
Originally posted by b.nica

mai glumim si noi, nu trebuie sa te alarmezi!
Dar ce zici de parintii care dau portocale la 4 luni sau capsune la 1 an..sau si mai rau de medici care recomada suc de portocale la vaste fragede, miere la 2 luni in ceai.Oare astora nu ar trebui sa le luam copiii

Daca o diversificare neadecvata poate provoca neplaceri digestive in decursul vietii sau chiar pe moment, nu se moare din asta, pe cind cu alcoolul la copii, da, se poate face foarte rau chiar pe moment, si anume se poate omori copilul. Si asta cu buna stiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Din pacate ...
Si eu am vazut. Si chiar copii mai mici, pe la 2-3 ani, carora tatal sau chiar mama le dadeau bere, si nici macar aceea nu de calitate ci bere de pe plaja, de la butoi ().
Tabloul acesta oricum se incadreaza perfect in plaja litoralului romanesc in care scoicile din nisip au fost inlocuite cu semintele iar meduzele din apa cu peturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Cu tot respectul, nu prea inteleg de ce te intereseaza pe tine asa mult ce face vecinul cu copilul lui?

Tu nu-i dai copilului tau alcool. Foarte bine si sanatos! Dar ce face altul, e in gradina lui...

P.S. Eu cand eram mica aveam voie sa imi bag buzele in spuma de bere din halba. Si uite ca nu sunt alcoolica!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput