Incredibil dar adevarat!
Raspunsuri - Pagina 31
Tisina spune:
As avea si eu propunearea (care stiu ca s-a mai facut cu cateva pagini inainte) catre moderatori sa inchida acest subiect, pentru ca de cateva pagini se fac doar comentarii la comentarii, talmaciri si rastalmaciri, analiza pe text, jigniri si atacuri verbale (ma rog, scrise). Eu deja am un gust amar, ca in loc de un dialog constructiv cu pareri pro si contra, s-a ajuns la jignirea celui care nu are aceeasi parere ca tine, fara a incerca sa il combati cu argumente, ca intr-un dialog civilizat.
Si ca sa o citez pe b.nica (pentru care am tot respectul), "incredibil dar adevarat!"![]()
alice2004 spune:
quote:
Originally posted by conchita
iote alta care nu stie sa citeasca. da, alice, subiectul devine aberant cu contributori ca tine, care scot iepurele din propria basca, si il acuza pe magician ca l-a ascuns acolo. daca asta e concluzia ta la ce am scris eu, ca trebuie sa feliciti mamicile fumatoare, ma duc sa ma impusc. ba nu, de ce sa ma impusc eu? eu am scris limpede si clar.
Incredibil, dar chiar adevarat !!
Apoi multumesc pentru aprecierile la adresa persoanei mele, spuneam ca nu ne putem exprima o alta opinie la cele scrise altfel decit ofensator !!
Si sustin inca o data inchiderea subiectului ... vad ca am ajuns la pagina 21 ! Sau o sa existe si partea a doua ? Nu de alta, dar ne mai putem parui si pe alte 21 de pagini !!
Conchita, ai multe
de la mine pentru inversunarea cu care ai scris !! Iti doresc si tie sanatate si zile minunate, fara de alcool si fumat, oricum fi-va el !Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
conchita spune:
quote:
Originally posted by alice2004
Incredibil, dar chiar adevarat !!
...spuneam ca nu ne putem exprima o alta opinie la cele scrise altfel decit ofensator !!
intr-adevar, asa spuneai, plus ca ai spus-o nespus de decent, felicitari si tie:
]
quote:
Originally posted by alice2004
Oooo, da, exist, Ramona !
Si pentru ca exist, am sa spun ca am ramas inmarmurita citind astfel de rinduri : "
nu, nu-s pe picior de egalitate. fumatul e mai putin periculos decat alcoolul".
Atfel incit, de acum inainte, de cite ori o sa vad o viitoare mamica stind pe o terasa si pufaind la o tigara cu un pahar de suc in fata, am sa o felicit ca a ales sucul si nu berea care contine alcool, si ca nu a renuntat la fumat, pentru ca acesta are efecte mai putin periculoase asupra viitorului ei copil decit alcoolul !!
Sincer vorbind, deja cred ca subiectul devine aberant !! Si iata si de ce
e clara oglinda, sper.
quote:
Conchita, ai multede la mine pentru inversunarea cu care ai scris !
super, deci tu spui ca eu am spus ce n-am spus si pentru ca protestez, sunt inversunata.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
alice2004 spune:
Sintem in twilight zone cumva si eu nu stiu ???
Conchita, subiectul iti apartine !! Ai dreptate, nu te mai pot contrazice pentru ca detii toate argumentele !
si sa fii fericita !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
gabivalceanu spune:
[quote]
Originally posted by grace.
Pt. doamna diriginta Gabivalceanu (of si vai de invatamintul romanesc!) as avea o alta informatie, anume, ca ceea ce face ea prin distribuirea regulata de alcool din frageda pruncie la copil, se numeste, formarea si obisnuirea gustului cu alcool la copil. Eu i-as sugera sa treaca si dinsa pe niste produse tipice pt. cresterea unui copil mic, un lapte praf, niste mincarica de la borcanas, ceva cereale praf, poate asa o simti si dinsa ca orice virsta isi are rostul ei pe lumea asta.
Grace, nu mai te vaicari si nu mai ofta atita, draga mea! Consider ca m-ai jignit si astept scuzele de rigoare. Habar n-ai tu de pregatirea mea profesionala, de numele meu in oras, de numele parintilor si bunicilor mei ca profesori.... Poate ar trebui sa te interesezi putin inainte de-a te apuca sa jelui invatamintul romanesc cu profi ca mine... Te rog sa-mi dai o explicatie plauzibila pt ce-ai scris!
In plus, lapte praf nu i-am dat copilului, pentru ca l-am alaptat pina la 2 ani, borcanele nu, pentru ca-i gatesc zilnic cu legume din gradina personala, cerealele ingrasa...deci...
Nu-i dau alcool REGULAT (!) din frageda pruncie... Cum declari tu in numele meu???!!!!! (da, am ridicat tonul). Ii dau, de pe la trei ani, sa inmoaie uneori degetul in paharul meu (sa fi gustat de vreo 5 ori pina acum...).
Citeste, mai atenta de data asta, ce-am scris eu... Sau vrei sa-ti fac eu un rezumat, sa fim siguri ca intelegi? Am zis ca sunt de acord sa-i dau copilului uneori sa guste din paharul meu...pt ca asa mi se pare normal, pt ca si noi am crescut asa, pt ca e aberant sa-i spui copiluilui ca e graav sa inmoaie un degetel in timp ce tu bei in fatza lui (sau pe furis, si mai grav!). Si am zis ca interdictiile cu asa inversunare duc de obicei exact la rezulate opuse. De obicei. Decalarati sus si tare ca voi veti avea cu ei discutii civilizate in care le veti spune cum e cu pericolele, dar aici sariti ca arse la orice opinie contarie si inventati replici si rastalmaciti si jigniti. Sunt convinsa 100% ca asa veti reactiona si cu ei. Da, experienta mea de diriginta ma face sa vorbesc, am vazut sute de copii buni care-au luat-o razna din cauza unor parinti prea restrictivi. Pt ca acum e mic, te aculta, dar stati sa mai creasca putin... fii prietenul lui, nu judecatorul... Sunt de acord cu cele care nu dau deloc, niciodata, alcool copilului... (uite, nici eu nu-i dau cafea). Dar daca atunci cind baiatul lor va fi mai mare si va bea (vedeti realitatea, la chefuri toti beau, toti, va zic eu, multi ca sa nu pice ei de fraieri, dintr-un complex creat de parinti. Mergeti la un banchet, va invit eu cu mine, aratati-mi, doamna nica. b, un baiat sa nu bea... sau aratati-mi zece care nu sunt lesinati pe sub mese... Da, majoritatea n-au gustat acasa niciodata si majoritatea vor ajunge la taticu` trezi si fresh), reiau, daca vor afla intr-o zi ca baiatul lor bea, vor reactiona cum fac acum pe forum? Da, garantat.
Si pt ca tot am citit si scris (desi chiar nu ma mai intereseaza cearta voastra, dar m-au sunat niste mamici revoltate... si m-au anuntat ca invatamintul romanesc e in pericol-apropo, eu nu ma ascund in spatele unui pseudonim), NICA. B, mai ce sigura esti tu ca bem mai mult decit declaram aici! Bravo, cum te-ai prins?
gabi si ioana
Sheannamp spune:
Pentru ca s-au depasit cele 20 de pagini regulamentare o sa inchid subiectul.
Daca se doreste continuarea subiectului (preferabil nu si al atacurilor la persoana) se poate deschide un subiect nou.
PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT
Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!