Incredibil dar adevarat!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Grace spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Fumatorul e un drogat - nu poate fara doza zilnica. Bautorul ocazional bea daca are chef, daca nu - nu o face. O femeie gravida intelege ca nu e bine sa bea, o fumatoare nu se poate abtine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Gresit! Orice lucru generalizat conduce obligatoriu la eroare. Fumez de la 19 ani. Sint o fumatoare inraita dar ma pot lasa daca mi-as dori, deci nu sint o drogata. In general, fumatorii se pot debarasa de acest viciu prin vointa, nu prin ajutor medical. Desi sint o fumatoare cu state vechi, pe timpul sarcinilor si alaptatului nu am fumat deloc. Tot vointa, fir-ar sa fie, vroiam copiii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:

Reciteste ce ai scris. Eu am incheiat discutia, ca nu imi place stilul tau abraziv. Bye!

eu iti sugerez sa te calmezi si sa nu mai vezi dusmani personali la orice colt de strada. trage aer in piept si aminteste-ti ca fiecare are dreptul la o opinie. daca altii gandesc diferit de tine, asta nu te face nici inferioara, nici superioara (poate doar cam nerfoasa, dupa cate observ), si nici pe celelalte mamici "mama leone", asa cum, cu "decenta", ne-ai numit.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

quote:
Originally posted by Grace

quote:

Fumatorul e un drogat - nu poate fara doza zilnica. Bautorul ocazional bea daca are chef, daca nu - nu o face. O femeie gravida intelege ca nu e bine sa bea, o fumatoare nu se poate abtine.

Gresit! Orice lucru generalizat conduce obligatoriu la eroare. Fumez de la 19 ani. Sint o fumatoare inraita dar ma pot lasa daca mi-as dori, deci nu sint o drogata. In general, fumatorii se pot debarasa de acest viciu prin vointa, nu prin ajutor medical. Desi sint o fumatoare cu state vechi, pe timpul sarcinilor si alaptatului nu am fumat deloc. Tot vointa, fir-ar sa fie, vroiam copiii sanatosi!

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

grace jos palaria ca ai reusit sa te abtii de dragul copiilor dar nu te amagii ca ai controlul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:

Reciteste ce ai scris. Eu am incheiat discutia, ca nu imi place stilul tau abraziv. Bye!

eu iti sugerez sa te calmezi si sa nu mai vezi dusmani personali la orice colt de strada. trage aer in piept si aminteste-ti ca fiecare are dreptul la o opinie. daca altii gandesc diferit de tine, asta nu te face nici inferioara, nici superioara (poate doar cam nerfoasa, dupa cate observ), si nici pe celelalte mamici "mama leone", asa cum, cu "decenta", ne-ai numit.

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Problema e ca ai prea multe sugestii pentru mine. Respecta-mi dreptul la opinie si nu mai incerca atita "sa ma indrepti". Vad ca esti persoana perfecta, da-mi voie sa-mi vad de defectele mele, OK?

Inca un lucru - daca tu crezi ca m-ai facut "nerfoasa" (n-ai gasit in DEX forma corecta?), te supraestimezi.
Doar le compatimesc pe fetele gravide care iti asculta sfatul si mai aprind cite o tigara. Noroc ca nu beau!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Grace

quote:

O concluzie este locul in care te-ai plictisit sa mai gindesti...

Bravo, presupun ca si tu fumezi in aer liber, stiut fiind ca fumul de tigara ii ocoleste astfel pe copii. Daca te cunosteai pe vremea aia cu Conchita aflai ca nici nu era cazul sa te opresti din fumat pe timpul sarcinii. Noroc ca nici tu nu esti consumatoare de alcool.

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spun ca m-am distrat grozav pina acum la caftelile de pe aici.... Iar titlul topicului "Incredibil dar adevarat!" este un titlu "premonitoriu"...

Pina la urma ce se discuta aici, despre adultii viciati sau despre vicierea copiilor? Ca eu sint cam nelamurita, in afara de a doua postare a lui Gabivalceanu care fuse intr-adevar cu artificii, in rest, zau daca inteleg de ce va caftiti!
Ce-am mai retinut este ca unele persoane au dificultati de percepere a sarcasmului (cel exprimat de Karina si Denitzel la un moment dat). Ah, sa nu uit! Am mai retinut ca Ocebine are 32 de ani si piscina.... (mai sa-mi vina sa ma imprietenesc cu ea si nu alta... )

Am o informatie pt. cine nu stie. Fumatul si consumarea de bauturi alcoolice este interzis doar pt. minori! Terminati cu (cccc) culpabilizarea adultilor pt. aceste lucruri si stationati, va rog, la cazurile de incalcare a legii. Adica, oferirea de alcool in mod regulat la minori. Restul, ca unii duc o viata austera fara a se intelege prin asta ca ar fi pocaiti.... , minunat! dar de neinvidiat!
Fiecare traieste cum apuca si cum il duce capul acasa, unii beau si fumeaza linga copii, altii in baie, altii in alte spatii.. so what? E ca si cum te-ai uita prin gaura cheiei casei altuia... ntz, ntz, ntz, doamnelor, doamnelor!
In parc e alta poveste, daca cineva iti afecteaza nociv spatiul "privat" limitat de tine in gind sau atenteaza la binemeritata ta "gura" de aer proaspat, atunci, doamnelor, reactionati! atrageti atentia! Educatia se face numai cu vointa si consecventa.

Pt. doamna diriginta Gabivalceanu (of si vai de invatamintul romanesc!) as avea o alta informatie, anume, ca ceea ce face ea prin distribuirea regulata de alcool din frageda pruncie la copil, se numeste, formarea si obisnuirea gustului cu alcool la copil. Eu i-as sugera sa treaca si dinsa pe niste produse tipice pt. cresterea unui copil mic, un lapte praf, niste mincarica de la borcanas, ceva cereale praf, poate asa o simti si dinsa ca orice virsta isi are rostul ei pe lumea asta.

Mergi la inceput

Grace, esti totala!

Mergi la inceput

quote:

Bravo, presupun ca si tu fumezi in aer liber, stiut fiind ca fumul de tigara ii ocoleste astfel pe copii. Daca te cunosteai pe vremea aia cu Conchita aflai ca nici nu era cazul sa te opresti din fumat pe timpul sarcinii. Noroc ca nici tu nu esti consumatoare de alcool.

Nah! N-ai nimerit! Sint si consumatoare de alcool, fara a se intelege prin asta ca as fi vreo alcoolica...
Ai terminat cu intrebarile? Ca n-as vrea sa-mi aflati toate viciile, asaaaaaaa dintr-o data....

Mergi la inceput

Mda, e grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Doar le compatimesc pe fetele gravide care iti asculta sfatul si mai aprind cite o tigara. Noroc ca nu beau!

esti incorijibila cu apetitul pentru minciuna, dar nu o sa ma apuc acum sa compatimesc persoanele pe care le educi tu in spiritul asta, ca nu ne asemanam in trasatura asta de caracter. nu am sfatuit pe nimeni sa fumeze, ia un abecedar si re-invata limba romana si dupa aia reciteste-mi mesajele. sau mai bine nu. imi asum eroarea de a te considera un partener ok de discutie, promit sa nu se mai intample.

Mergi la inceput