Incredibil dar adevarat!
Raspunsuri - Pagina 17
Ramona J spune:
Sint si eu o fosta fumatoare, asta e, intre timp am trecut in tabara bautorilor. Aici e mai interesant, de fumatori nu se leaga nimeni.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Sheannamp spune:
Daca vedeam vreun parinte dandu-i sa traga doua-trei fumuri copilului de 4 ani fii sigura ca as fi fost la fel de scandalizata si as fi luat aceeasi atitudine.
Numai ca nu am vazut decat parinti fumand langa copii dar in aer liber.
In alta ordine de idei, am si eu o intrebare pentru cele care locuiesc in SUA si care nu au nici o problema cu a da copilului sa guste din paharul cu vin/bere/tuica.
Daca sunteti pe o plaja sau intr-un restaurant american si ii dati copilului minor sa guste spuma de bere ce se intampla? Care este reactia celor din jur?
A, si va rog raspunsurile sa nu deturneze discutia la razboiul din Irak sau globalizare. In cazul acesta mai bine nu mai spuneti nimic
joxy spune:
quote:
Originally posted by b.nica
voi ati observat ca niciun tatic nu a avut curajul sa se bage pe acest topic?
Buna ziua.
RamonaD spune:
Eu cred sincer in continuare ca exagerati.V-am spus zilelor trecute ca eu nu sunt un stare sa beau nici 200 ml de alcool pe an,sotul meu abia daca bea 5-6 beri pe an,eu nu sunt fumatoare si n-am fost niciodata,el fumeaza,dar niciodata in prezenta copilului.Chiar ne intreaba apropiatii sau diverse cunostinte:Voi sunteti pocaiti?"De ce trebuie sa aruncati cu pietre in parintii care le-au permis copiilor sa guste o gura dintr-un pahar?Sunt sigura ca printre cei care sunt atat de inversunati sunt si unii care chiar consuma alcool...Offf,cat va place sa faceti "din tantar armasar "!Ok,sunteti parinti-model,iar noi,ceilalti,suntem denaturati,din cauza noastra in anii viitori se va spori rata criminalitatii,ca doar ati adus in discutie stirile de la ora 5!Si totul de la o gura de bere sau de la spuma.Rusine sa ne fie.Si cu asta,sper ca s-a lamurit problema.
"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by joxyquote:
Originally posted by b.nica
voi ati observat ca niciun tatic nu a avut curajul sa se bage pe acest topic?
Buna ziua.
Da?Al meu sot s-ar baga,dar nu le are cu pc-urile,nu sta pe forumuri,doar pe jocuri.Si acum e la serviciu,ca l-as fi pus eu sa va scrie cu nick-name-ul meu,si sa specifice cine este.
filofteia spune:
Mai Speed, eu ti-am spus ca sunt denaturata... de la bun inceput.
quote:
Speed a scris:
cum ii cresti asa ii ai...
cit despre celelalte metode de educatie...nu trebuie sa te justifici,eu oricum nu gasesc nici o justificare acestor metode "educative". nici eu n-am avut pe nimeni sa ma ajute,nici macar o bona,femeie la curatat,vecina etc etc.sotul meu la fel muncea zi si noapte.dar am preferat sa calc cit dormea fetita mea iar daca eram prea obosita ...oroare...nu calcam!!! doar n-o sa-mi ard copilul cu fierul de calcat in mod intentionat pentru o camasa creata!! cit despre plimbari ,fetita mea a avut ham (sau o curelusa pentru mina) dupa virsta de 2 ani...
si nu e vorba de "mame perfecte" ci doar de putin bun simt si informare.
Iti multumesc ca m-ai informat, ca asa sunt eu mai neinformata si fara bun simt. Trebuie sa ma apuc sa citesc, fug acum....cat despre bunul simt... am incercat ca in nici unul din posturile de pe acest forum sa nu insinuez ca interlocutorul ar fi fara bun simt.
Dar iti multumesc inca o data pentru semnalul de alarma pe care l-ai tras.
Karina spune:
quote:
Originally posted by RamonaD
Eu cred sincer in continuare ca exagerati.V-am spus zilelor trecute ca eu nu sunt un stare sa beau nici 200 ml de alcool pe an,sotul meu abia daca bea 5-6 beri pe an,eu nu sunt fumatoare si n-am fost niciodata,el fumeaza,dar niciodata in prezenta copilului.Chiar ne intreaba apropiatii sau diverse cunostinte:Voi sunteti pocaiti?"De ce trebuie sa aruncati cu pietre in parintii care le-au permis copiilor sa guste o gura dintr-un pahar?Sunt sigura ca printre cei care sunt atat de inversunati sunt si unii care chiar consuma alcool...Offf,cat va place sa faceti "din tantar armasar "!Ok,sunteti parinti-model,iar noi,ceilalti,suntem denaturati,din cauza noastra in anii viitori se va spori rata criminalitatii,ca doar ati adus in discutie stirile de la ora 5!Si totul de la o gura de bere sau de la spuma.Rusine sa ne fie.Si cu asta,sper ca s-a lamurit problema.
Acum chiar nu inteleg nimic. Daca tu nu bei, sotul tau nu bea, copilului cum ii dai sa bea ? Ii cumperi special bautura ? Sau te gindesti ca el sa compenseze ce voi nu beti ? Si tu de ce nu bei daca bautura e atit de buna pt. copii ?!!! Pt. adulti ar trebui sa fie si mai buna.
Nu inteleg de ce trebuie sa vorbim despre fumat, daca subiectul este despre bautura. b.nica a specificat clar ca a vazut parinti care dadeau copiilor bautura. Bineinteles ca nici fumatul nu e bun, mai ales cel pasiv, dar ce sa facem acum ?! Sa zicem "e bine ca i-au dat copilului bautura si nu i-au dat tigara ?!"
Si daca tot s-a vorbit de fumat, mamicile care dau copilului sa guste bauturi alcoolice, de ce nu le dau si cite un fum de tigara ?! Asa, ca sa vada cum e !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
RamonaD spune:
quote:
Originally posted by Karinaquote:
Acum chiar nu inteleg nimic. Daca tu nu bei, sotul tau nu bea, copilului cum ii dai sa bea ? Ii cumperi special bautura ? Sau te gindesti ca el sa compenseze ce voi nu beti ? Si tu de ce nu bei daca bautura e atit de buna pt. copii ?!!! Pt. adulti ar trebui sa fie si mai buna.
Nu inteleg de ce trebuie sa vorbim despre fumat, daca subiectul este despre bautura. b.nica a specificat clar ca a vazut parinti care dadeau copiilor bautura. Bineinteles ca nici fumatul nu e bun, mai ales cel pasiv, dar ce sa facem acum ?! Sa zicem "e bine ca i-au dat copilului bautura si nu i-au dat tigara ?!"
Si daca tot s-a vorbit de fumat, mamicile care dau copilului sa guste bauturi alcoolice, de ce nu le dau si cite un fum de tigara ?! Asa, ca sa vada cum e !
Karina + Bogdanel
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Daca ai fi citit acest subiect de la inceput ai fi vazut ca am explicat.Da,ii cumpar lui fi-miu special alcool!().Sincer,cred ca aberati cam mult...Care parinte crezi ca-i cumpara copilului alcool?Ma crucesc vazand ce gandire au unii.Inainte sa scriu pe un topic citesc tot,toate paginile,si apoi imi dau cu parerea.Unii doar intra si vad ultima postare si cred ca-i suficient.Ciudat.
Karina spune:
quote:
Daca ai fi citit acest subiect de la inceput ai fi vazut ca am explicat.Da,ii cumpar lui fi-miu special alcool!().Sincer,cred ca aberati cam mult...Care parinte crezi ca-i cumpara copilului alcool?Ma crucesc vazand ce gandire au unii.Inainte sa scriu pe un topic citesc tot,toate paginile,si apoi imi dau cu parerea.Unii doar intra si vad ultima postare si cred ca-i suficient.Ciudat.
Tu nu cred ca ai citit tot, ca am mai scris la acest subiect, dar probabil ca am fost neinteresanta !
Imi inchipuiam ca nu-i cumperi in mod special copilului bautura (sau cel putin asa sper), dar fiindca ai precizat ca bei putin
quote:
...V-am spus zilelor trecute ca eu nu sunt un stare sa beau nici 200 ml de alcool pe an,sotul meu abia daca bea 5-6 beri pe an
nu inteleg cind apuci sa-i dai copilului sa guste ?!!!
Eu stiam ca cei care nu beau sint cei mai inversunati "antialcool", iar cei mai inversunati "antifumat" sint fostii fumatori. Dar se pare ca ma insel.
Noroc