Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 12
mamii spune:
andutzy asha mi.a zis si mie pediatra sa il pun intr.o parte si o fiola deaia tre sa imi ajunga la 2 nari ..intai pun in una k lumea il las 1 min 2 tot asha intr.o parte apoi il intorc pe partea cealalta si ii mai pun si cealalta jumatate de fiola.Acu daca shtie cineva o metoda mai buna sa ne.o zica si noua.
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
mi_a spune:
Buna dimineata! Intru si eu pe fuga , pt. ca mi-a dat Mihai o pauza, sper destul de lunga incat sa termin postarea .
Multumesc pentru primirea pe care mi-ati facut-o. Noi am avut o noapte destul de linistita, insa acum , de la ora 8 maraie si se contorsioneaza din cauza durerilor de burtica. Daca il pun la san , adoarme imediat si am observat ca daca simte sfarcul in gurita , e totul OK , chiar daca nu suge sa ii vina lapte. Ar sta asa ore in sir. CHIAR DACA ARE DOAR 3 SAPT. POATE SA FIE SUZETA O SOLUTIE? Astept parerile si sfaturile voastre!
In privinta alimentatiei, nici eu nu am obs. vreo legatura intre ceea ce mananc eu si durerile lui de burtica.Referitor la kg in plus, eu cred ca sunt caz unic pt. ca nu am luat nici un gram in perioada sarcinii. Am ramas gravida la 64 kg iar dupa ce am nascut aveam 56 kg. Acum am 59 kg pt. ca am o pofta de mancare f. mare si desigur , de dulciuri. Of, a inceput sa planga , asa ca trebuie sa plec. Va pup si mai intru cand o sa doarma mica mea minune
Samurai-lady spune:
Hop si eu mami mandra de strumf dolofan.
Referitor la cafelutza:era placerea mea sa cumpar dinaia gata facuta cu mult caramel si crema si sa o beau cand bb isi facea somnul de pranz.DAR...il vedeam agitat noaptea.Am intrerupt cafelutza vro saptamana si aku doarme bine seara.
Eu am trecut pe fara cofeina si nu imi place,dar ma luptttttttt cu gustul rau al ei.
Voi de beti cafea nu-s bb mai agitati ?
Pupiliceiii
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007
Miillyy spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Neata! Sar'na de cafea!
Danis, meniul l-am stabilit noi asa: Apertitiv juma de portie cascaval pane + o portie ciuperci umplute. Fel principal: platou ca La Mama acasa(1 la 2 persoane), salata la alegere, la fel desert si bauturi.
Dragelor,revin cu o intrebare:cat de des curatati nasul bb-lusui? /la nevoie sau in fiecare seara cum faceam eu la primul copil invatata asa de doctor? Lui Horia ii fac numai cand e infundat, cu ser fiziologic si pompitza,dar are el un muc sau ceva care ii haraie oricat ii curat nasul,parca ar fi un muculetz intre nas si gat, asa se aude. In spital m-au invatat sa-i curat nasul fara pompitza, doar cu ser si guritza inchisa, bagi pe o nara si iese pe cealalta, dar nu prea e eficienta metoda. voi cum faceti?
Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Eu curatz nasucul la bebe atunci cand "fornaie" cu "batista bebelusului" - pun ser fiziologic,dupa care aspir. Super eficienta metoda!Nu mai ramane nik!
M. si Mihnea Gabriel
AndraZ spune:
neata fetelor!
Simo, multumim de cafea! Chiar aveam pofta de una astazi
Andutzy, mamii, eu curat nasul Marei in fiecare zi pt ca este nevoie. Are mereu mucisori in nasuc. Uneori ii fac toaleta si de 2 ori pe zi pt ca se cere. Eu folosesc ser si pompita de nas ca doar cu ser nu merge. Dupa ser ii dau si cu putin spray cu apa de mare pt ca eu am sinuzita si sotul deviatie de sept si vreau sa curat sinusurile cat mai bine. Deviatie am vazut ca are si ea. Sper ca sinuzita sa nu o fi luat-o de la mine ca eu m-am chinuit mult cu ea cand eram copil.
Alina, e super tare Anya ta! Iti va fi un ajutor de nadejde cand va fi nevoie sa treci la adevarata diversificare. Mi le si imaginez pe amandoua in momente de tandreturi : Anya pupand-o si Arina incercand sa mestece la pandispan. Astea chiar sunt momente care merita imortalizate! Cat despre "mustruluiala" pe care ne-ai facut-o mai devreme....AI DREPTATE! eu una iti multumesc ca imi aduci aminte cat de nestiutoare sunt si ca trebuie sa ascult de cei care stiu mai bine cum sta treaba. eu una mi-am invatat lectia si inainte sa fac vreo prostie scriu aici si aflu raspunsul corect. multi
fetele cu botezul, eu chiar ieri mi-am antamat restaurant pt botez. il vom face peste 3 saptamani. am gasit un restaurant dragutz in zona Piata Muncii. este mic, cochet si incap cam 50 de persoane acolo. meniul este cam 105 ron, cu trei feluri de mancare si 2 caele incluse. mie mi se pare ok. daca vreti mai multe detalii, spuneti-mi.
Andra si Mara Teodora(13.07.2007)
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
Povestea Marei
Miillyy spune:
quote:
Originally posted by mi_a
Buna dimineata! Intru si eu pe fuga , pt. ca mi-a dat Mihai o pauza, sper destul de lunga incat sa termin postarea .
Multumesc pentru primirea pe care mi-ati facut-o. Noi am avut o noapte destul de linistita, insa acum , de la ora 8 maraie si se contorsioneaza din cauza durerilor de burtica. Daca il pun la san , adoarme imediat si am observat ca daca simte sfarcul in gurita , e totul OK , chiar daca nu suge sa ii vina lapte. Ar sta asa ore in sir. CHIAR DACA ARE DOAR 3 SAPT. POATE SA FIE SUZETA O SOLUTIE? Astept parerile si sfaturile voastre!
In privinta alimentatiei, nici eu nu am obs. vreo legatura intre ceea ce mananc eu si durerile lui de burtica.Referitor la kg in plus, eu cred ca sunt caz unic pt. ca nu am luat nici un gram in perioada sarcinii. Am ramas gravida la 64 kg iar dupa ce am nascut aveam 56 kg. Acum am 59 kg pt. ca am o pofta de mancare f. mare si desigur , de dulciuri. Of, a inceput sa planga , asa ca trebuie sa plec. Va pup si mai intru cand o sa doarma mica mea minune
Wow,felicitari pentru greutate!Chiar ca esti unica....as mai face zece copii daca la fiecare sarcina as arata mai bine, as fi mai slaba.
M. si Mihnea Gabriel
mamii spune:
fetelor ce e mai bine la botez pranzul sau cina??mi.ar place pranzul ca ar fi mai rapida treaba:D ce ma sfatuiti??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
andutzy spune:
Multumesc de raspunsuri!
Avem si noi "batista bebelusului" dar mi se parea putin prea agresiva pt un bebe asa mic. Anya, ai vreo parere despre asta, pliiiiz?
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
BBlushaMe spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca ne-am regasit la scutece. Sa ne dea Dumnezeu sanatate si putere sa putem fi alaturi de micutii nostri cat mai mult posibil.
Vreau si eu sa multumesc fetelor care m-au sfatuit de cate ori am intrat super panicata ca nu stiam ce sa fac.
Incepe un nou capitol in viata noastra, un capitol ce nu poate fi descris in cuvinte. Voi stiti foarte bine la ce ma refer. Numai cand devii mama intelegi anumite lucruri.
Va multumesc inca o data pentru tot!
Pupici tuturor!
Anda si Luana Nicole
andutzy spune:
Mai am o intrebare...cu siguranta si voua vi s-a zis sa nu scoateti copiii pe vant sau umezeala. Pana cand e valabil asta? Pana la ce varsta?