Strumfi de iulie - august 2007 (1)
Raspunsuri - Pagina 13
mamii spune:
andutzy aici unde stau eu se schimba clima imediat adica se face umezeala imediat orice ash face... (si in camera ptr k mi.am cumparat aparat.deala kre arata umezeala)..deci knd ies afara cu bebe... am grija sa am mereui la mine o bluza de trening cu maneca lunga ..si daca este cazul o pun.Pana acum am folosit.o o singura data,aseara era si vant si umezeala.Ce era sa fac sa fug??
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
povestea lui Alex
violetan spune:
Alina/anya, mortala faza cu patipanul!!!!!!!!! Ce dulci trebuie sa fie petitzele tale impreuna! Ptiu, ptiu sa nu le deochi virtual
O zi frumoasa la toate colegele de odisee (sic!) adica de strumfi! Plus o zi linistita si fara colicei pt toti stumfuletzii nostri!
Luna1 spune:
Aoleu fetelor, cand ati scris 9 pagini?
Eu abia am recuperat ultimul capitol la odisee si am intrat sa postez si eu la discutiile de atunci.
Adica sa-i spun lui Gabi ca si eu fac parte din cat "anorexice", cand am ramas gravida cu Cosmin aveam 39 kg, apoi am slabit intr-o sapt si am tinut-o in 39-41 kg pana m-am mutat aici unde m-am stabilizat la 48 caci m-am lasat de fumat, iar acum am 53 dar vreau sa ajung iar la 47-48 ca cica asa sunt eu cea mai sexoasa.
Sentimente materne...la Cosmin lipsa, doar sentimentul de responsabilitate, dar acum dragoste la prima vedere.
Mai e vreo nebuna ca mine care s-a apucat de nebunii dupa 3 sapt?
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
jadi spune:
Eu am fost in vajaiala, scriu mai multe cand am timp!
Milena, media de crestere in primele 4 luni e de 750 grame, faptul ca bb al tau incepe sa nu mai ia 1.400 -1.300 de grame e super normal. Si noi o sa incepem sa nu mai luam asa spectaculos incepand de luna asta, cresc si ei, se maresc, fac un pic mai mult efort, consuma ceva energie! Cand o sa ia sub 500 de grame, atunci sa te panichezi.
Deni & Vlad & Tudor
Miillyy spune:
Mersi Deni pentru raspuns!Cred ca stiam asta, dar imi e cam greu sa accept ca nu mai creste ca Fat Frumos intr-o zi cat altii in 7!!!M-am ingrijorat cand am vazut ca a scazut...Pupici lui Vladutz&Tudor
M. si Mihnea Gabriel
Nonna76 spune:
Am trimis si eu poze pt. albumul comun.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
X-ray spune:
milena vin la tine si-ti arunc cantarul!cantareste-l si tu odata pe saptamana cel mult.ideal odata pe luna.e bine mihenea stai linistita.a obosit si el de atata mancat
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
stefania_97 spune:
Buna fetelor,
Sunt super fericita, bebita noastra s-a trezit azi noapte doar o data a papat si s-a culcat la loc. Ce bine ar fi dacatoate noptile ar fi la fel.
La ce varsta ati scos copii afara? Si cand ati inceput sa le curatati nasucul?
Aici nu m-au invatat nimic in spital de curatarea nasucului.
Ea mai fornaie cate o data mai ales cand doarme.
O zi buna si o noapte si mai buna
stefania mamica Catarinei
http://salexandre.blogspot.com/
http://blog.balexandre.com/
jadi spune:
mi-am luat notitele de la prima vizita de la doctor!
Scrie asa: curba ponderala medie
Luna 1 - 4 : 750gr/luna
Luna 5 - 8 : 500gr/luna
Luna 9 - 12: 250gr/luna
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Eu sunt intr-o agitatie continua, aseara am fost la ziua unor gemeni leat cu Vladut si am venit tarziu, azi am vizitat si eu casuta de la Saftica ccc ca nu am fost niciodata de cand am inceput-o si am cautat incaltari pentru gradinita pentru Vlad. Asa ca l-am cam neglijat pe dodo, i-am lasat lapte muls, am noroc de un copil cuminte. Saptamana viitoare tot asa, inca nu mi-am luat nimic de imbracat/incaltat, nici pentru baieti nu am luat nimic sa aiba nou si frumos la botez si nici nu am fost sa imi fac molifta! Oare ma primeste preotul inainte de botez sa imi citeasca?
Deni & Vlad & Tudor