Vreau sa fiu libera de fitze si de material!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Alessia iubita, nu-ti mai face sange rau..asta e viata in Romania, nu conteaza cat de bun esti, daca ajuti pe cei mai putin avuti ca tine si nu-ti iese nimika material esti prost, daca n-ai vila si masina bengoasa esti ratat..si tot asa...ei bine..eu tot timpul am sarit parleazul din tipare..ca de...am un mot in frunte...am casa, si o dacia logan, de care sunt foarte multumita...si ma catalogheaza unii drept tampita ca nu-mi doresc o masina mai buna, mai bengoasa, de fitze..ce daca nu pot s-o intretin si nu e cu nimic mai buna decat daciuta mea..conteaza ca scrie opel, mercedes sau mai stiu eu ce pe ea...tata mi-a prezis ca ajung rau, cand m-am maritat cu sotul meu...si nu-si vine a crede ochilor ca noi singuri, fara ajutor, am reusit in 10 ani in care am muncit de-am capiat, fara nici o vacanta, fara restaurante, fara wk libere...cu dramuri la sange, din salarii, sa avem acum ap cu 4 camere in Buc si masina si 4 terenuri prin alte parti...dar nicodata n-a recunoscut ncii pana in ziua de azi ca s-a inselat...insa sotul meu este ginerele preferat ...sa-ti explic ca la ai mei intotdeauna a contat gura lumii? n-are sens..asa a fost si asa va fi...mie nu numai ca nu-mi pasa...da ma lasa chiar rece...cui nu-i convine...are drumul liber sa plece...multi nu inteleg pur si simplu chiar esenta acestui site...la un momnet dat am avut nevoie de un aparat de aerosoli pe care momentan nu-mi permit sa-l cumpar..si a sarit o veche prietena sa mi-l ofere...mi-am facut treaba si l-am inapoiat ...multi au zis..cum....da de ce ti l-a imprumutat? pur si simplu nu inteleg..nu inteleg cum noi ne-am mobilizat si am ajutat primul copil DC, Rares, care acum este bine mersi...am un TV mai vechi..la care nu mai ma uit..pe post de TV ave un LCD si TV in dormitor...celalalt TV intentionez sa-l dau unui om care nu-si poate permite unul..da lumea ma intreaba de ce nu-l vand ...si exemplele pot continua..si desi eu stiu ca pot da mult mai multe, inca n-am ajuns sa fiu impacata cu cat sunt in stare sa ofer altora...PE GRATIS.....si cine nu intelege....duca-se....la tine e naspa ca familia, care ar trebui sa te sprijine, tocmai ea te "reneaga"...Alessia draga mea...tu fa ce simti..restul lumii...nu simte...vegeteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

alessia; si acum iti multumesc pentru ca atunci cand am strigat ajutor erai langa mine. virtual.. insa ai facut tot ce-ai putut.. ai un suflet genros si vei fi rasplatita pentru asta...
insa,,,

fara bani nu putem trai . fara casa nu ai unde trai... samd... eu as dormi mai linistita daca as avea casuta mea...

dreptate ai, insa. cu orice roman intri in vorba incepe: ai casa? ai masina? cat castigi pe luna ?unde muncesti? cred ca numai la romani e cazul... pe ceilalti nu-i intereseaza nimic din bunurile tale..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Si eu am fost luata peste picior anul trecut, pentru ca aveam in valiza printre alte haine si un costum pe care-l avusesem cu un an inainte. Dar ce sa fac cu atitea haine elegante, daca aici ma imbrac sportiv, sa le cumpar sa ma aflu in treaba ?
E adevarat ca in tara, aveam multe haine elegante, dar nu-mi permitea serviciul sa merg sport.
Iaca scirt, anul asta o sa merg in blugi sau pantaloni scurti, daca timpul va permite
Important e sa ne simtim noi bine.
Aaa, am fost intrebata, de ce nu schimba sotul masina pe care o avea si acum patru ani ?
Iaca nu o schimba, pentru ca avem altele de facut cu banii.
Si asa, m-am racorit si eu la acest subiect.
Multumesc Alessia, ca ai deschis acest subiect.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

dreptate ai, insa. cu orice roman intri in vorba incepe: ai casa? ai masina? cat castigi pe luna ?unde muncesti? cred ca numai la romani e cazul... pe ceilalti nu-i intereseaza nimic din bunurile tale..

s-auzim numai de bine! si

parerea mea e ca gresiti generalizand, snobi si materialisti exista in toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Alessia draga nu-ti mai face singe rau,si nici nu esti singura dezamagita de mentalitatea din ro.
Eu am fost anul asta in Ro si am venit atit de dezamagita de acolo de ai mei si de altii incint am zis ca nu mai merg,cine vrea sa ne vada sa faca o excursie pina la noi
Toata lumea crede ca daca esti plecat in afara,umba ciini nu cu covrigi in coada ci cu bani si ca in pomi in loc de frunze cresc euro..

NU te intrista ca nu ai casa si stai in kirie,soacra-mea cind a auzit ca ne-am luat casa a zis ca la ce ne trebuie,de ce nu stam in kirie si ca ne-am grabit cu casa,mai bine luam una in ro,ca are cine sta in ea,noi sa muncim aici pina cadem jos,sa se lafaie altii pe munca noastra..

Nici eu cind m-am dus in ro, nu am avut haine de marca,si aratam ca o tzaranca de la coada vacii cu ce aveam pe mine,ca nu erau de marca si nu eram la moda..asa ca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

eu cred ca si cei care se lauda ca nu se lauda, tot se lauda.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Aici nu cred ca e atat despre oamenii din Romania cat despre dezamagirea voastra fata de rudele care va cer una si alta.

Prin alte parti e adevarat ca nu ii intereseaza ce-ti cumperi si ce masina ai , in schimb daca apari maine cu un Mercedes imediat apare si Fiscul sa te intrebe de unde ai bani.

Am fost intr-un club de fite dein Timisoara cu prietenii.
Prieteni care au bani dar care nu se agita sa-si cumpere un tricou doar pt. ca scrie mare Armani !!!
Ei bine , in clubul acela se pare ca era obligatorie tinuta de genul acesta: blugi , tricouri , curele , posete , orice atata timp cat scria maaaare pe ele firma.Toti erau de maxim 20 de ani , din cand in cand mai vedeai si o femeie de 30 cu o poseta Guess sau ceva.
Si eram si noi pe acolo si alte cateva persoana pe care nu striga niciunde firma de data asta .

Mie imi plac hainele , pantofii , acesoriile. E de rau ? Nu prea cred , fiecare se imbraca asa cum doreste , de unde doreste. Daca o faci doar pt ochii lumii e trist , daca o faci ca sa te simti tu bine , bravo.
Si ca tot vorbim de firme , era un subiect la femina intim despre ochelari de soare. Eu mi-am cumparat de la Meli melo cu 300.000 , la subiectul acela toti aveau Chanel , Dior si mai stiu eu ce .

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

parerea mea e ca sunteti putin invidioase. De ce e treaba noastra ce au altii si cum le etaleaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Va dau yo un nr de cont sa depuneti surplusul ...asa o sa aratati ca nu va intereseaza haine, ochelari, pantofi etc...si fac yo nominalizarile la sfirsitul fiecarei luni cu cea mai simpla fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Pe mine nu ma intereseaza ce face cutare , ce masina are, ce frigider si-a luat vecinul si ce haine mai poarta ala de la 2 .
Pur si simplu nu ma intereseaza.Si ma simt bine in pielea mea.In hainele mele , cu masinuta mea cea mica.
Ma bucur de familia mea ,de compania sotului meu, de copilul meu si fiecare zambet al lui valoreaza mai mult decat o mie de haine de firma sau vacante in locuri exotice.
Am fost la tara la pescuit, distractia a fost maxima, baietelul meu a fost fascinat de pestii prinsi Andrei.
Toti prietenii mei au plecat in vacante afara din tara.Cum voi nu mergeti? Nu care e problema?Sunt o multime de locuri frumoase de vazut si in tara noastra...
Ma bucur ca sunt asa si chiar ma simt bine .

edit: As cum pe mine nu ma intereseaza de altii , nici pe altii nu ar trebui sa-i intereseze ce fac , ce port ce masina am, pana la urma nu trebuie sa dau socoteala nimanui de mine.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput