Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!! - cap 2
Raspunsuri - Pagina 3
ingres spune:
Va multumesc frumos...
Tzuni, pantofii cu toc erau ai mei...cand nu sunt acasa, Roxana isi "face de cap"...
Abia o astept sa vina la Craiova...
Mie, mi-e cumplit ...azi m-a sunat cineva sa ma intrebe de Mihai...
Mi-e foarte, foarte dor de el...
Inca o data multumesc!
Delidana spune:
Ingres, , daca as putea sa-ti alin suferinta prin cuvinte ti-as scrie multe...insa nu pot...ma simt mica in fata durerii tale si atunci nu pot decit sa vin pe aici din cind in cind, sa las un gind bun si o floare...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Alexa Ioana spune:
ingres, am vazut si eu pozele ! ce domnisoara frumoasa ai ! o minune de copil. si mai ales ca e si tiza mea
te pup si sa ai o zi frumoasa si plina de soare !
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
ingres spune:
Multumesc frumos Alexa, azi a venit Roxana cu sotul meu sa faca cumparaturi pentru scoala si voi pleca si eu cu ei la tara.
Abia astept sa inceapa scoala, mi-e cumplit cand sunt singura...aseara am stat pana la 00.00 la serviciu tocmai pentru ca acasa...ma coplesesc amintirile...dar tocmai cand am ajuns acasa si am dat drumul la televizor...era o mama care si ea isi plangea fiul...ce sa va mai spun...e infiorator de greu...
Va multumesc frumos tuturor si va doresc multe bucurii!
Cu drag, Carmen.
Tzuni spune:
Ingres, drum bun la tara! Odihneste-te, relaxeaza-te si fii convinsa ca timpul vindeca rana din suflet! Curaj!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Ingres, te-ai intors de la tara? Cum a fost? Roxana a inceput scoala?
Te imbratisez
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
elyda spune:
de 3 pagini plang atunci cand citesc.imi dau seama ca nimic din ce as scie eu aici nu te-ar ajuta prea mult dar ...eu incerc :sunt alaturi de tine cu tot sufletul ,stiu ce-seamna durerea de a pierde pe cineva drag.iti doresc sa ai puterea de a reveni cat de cat la o viata normala ,sa poti sa te bucuri din nou de ceea ce te inconjoara . cele care iti scriu aici poate reusesc sa-ti ia cate putin din durerea din suflet sa-ti fie mai usor.
dana
bertha spune:
Ingres, ce mai faci? Mai da-ne vesti despre tine! Roxana ce face?
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
mcrmiki spune:
pentru tine Carmen.
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)