Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

adita , ma intrebam aseara cat iti ia tie sa-i speli pe toti 4 seara si sa le dai sa pape si sa-i culci? ca eu deja ma gandesc cam cu frica la cat o sa-mi ia si cu bb2.. Codrin a devenit cam ciufut, nu mai vrea asa rpd si tb sa stam sa-i facem tot felul de chestii, gen adus toate tractoarele si masini preferate inclusiv un excavator mare - preferatul sau in camera cu el pe birou sa doarma acolo cu el.. si dim inapoi in sufragerie la joaca.. . si apoi cu spalatul e cam cu cantec, incet, incet, intai ne jucam si apoi cu greu se lasa spalat...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Asta cu spalatul e cea mai grea incercare a fiecarei zile. lor le face placere, ar sta jumatate de ora in cada, dar pe mine ma termina, dupa ce le fac baie raman cocosata, mi-e greu sa ma mai indrept. vad ca Antim se descurca destul de bine singur, probabil pe el o sa-l las sa se spele singur. si Elena ar vrea, dar parca e prea mica. cu mancarea nu e greu, ca mananca ei singuri.si de adormit adorm destul de usor, spunem rugaciunea, citim o poveste, stingem lumina si gata. eventual mai stam putin de vorba

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La buna reintalnire, fetelor!

Noi am lipsit in ultima perioada, dar motivat. Dupa botezul lui Bogdanel am plecat doar eu cu B la BR pt 2 sapt si apoi am fost toti 4 la Busteni 3 zile.
Am citit tot ce-ati scris in per asta, asa ca va pot raspunde la fiecare.
Shobo, felicitari pt bebele fetita! Sa fie sanatoasa iar
tu sa ai parte de nastere usoara!
AlinaMaria, felicitari pt nunta si pt botezul fetei!
Succes cu conceperea lui BB2!
Anda, Crinuta, succes la gradi!
Bubuleeee, felicitari mami! Ma bucur tare mult ca vine BB2 si la voi! Frumoase pozele de la munte! Zi-mi si mie te rog cate ore sta bona ta cu Vlad?Sarcina usoara si sa-ti dea Domnul ce-ti doresti!
Tomasa, te inteleg ca ti-a fost greu cu caldurile, dar sa
stii ca nici cu bebe mic n-ar fi fost usor... Stiu ca e greu acum caci il ai si pe Tudor acasa. Mai spune-ne despre tine, baiat si sarcina te rog. Cu ce dr vei naste? La servici nu mai mergi, nu? Ce frumos ca e ocupi de amenajarile in casa. Sa stii ca si eu abia astept Craciunul, sa il petrec cu tati si cei 2 pui in jurul
bradului... Am reusit sa vad si eu pozele tale cu burtica la botez. Arati superb!
Crinuta, la ce ora si in ce zile e Jo Frost pe Euforia? Ce mai face R? Sper ca i-a trecut rana de la cap. Frumoasa canapeaua, dar culoarea rezista la jongleriile lui R?
Patricia, multumesc ca ai intreabat de puii mei. Da, au
avut ceva probl de sanatate... Acum B e bine, insa M are o iritatie pe spate f urata. Pediatrul zice ca e o alergie de la ceva mancare din comert, insa abia vineri merg la dermato ca sa aflu mai exact de la ce e.... Am vazut pozele tale din GR. Sunt superbe, se vede ca v-atis simtit tare bine!
Anda, minunate relatarile din jurnalul de gradi! Sa stii
ca M al meu, inca protesteaza dimineata cand trebuie sa plece la cresa si inca n-am gasit motivatia ideala pt ca el sa nu mai bazaie (desi ii place acolo)....
Simona, a fost frumos la botez. O sa pun si poze dar cred
ca sapt viit. cand o sa am mai mult timp. Foarte frumoase pozele voastre de la mare. Si ce fain e hotelul si piscina!
AnaMaria, frumoase si pozele voastre!
Amo, minunate pozele din Creta!
Va pup si revin cu poze!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Ana Maria, la fel a reactionat si Mihai la primul contat cu colectivitatea. A facut si el temperatura, defapt un usor rosu in gat, dupa 3 zile de gradi.

La noi totul a decurs ok cu reinceperea cresei dupa vacanta de o luna. Dimineata tot incearca sa ma convinga sa nu il duc, insa seara il gasesc vesel acolo si abia reusesc sa il duc acasa, caci el ar mai vrea sa stea cu copiii.

Am citit discutia legata de triplu test. La Cluj medicii nu recomanda acest test decat daca mama are peste 35 de ani sau exista antecedente in familie. Idem cu seria de analize extra (toxoplasma, listeria etc). Acum nu stiu cum e mai bine, sincer eu sunt mai precauta de felul meu si as vrea mai multe investigatii, sa ma asigur ca totul e bine.

Mona si Mihai (13 ian. 2005)
The nicest thing about the future is that it comes one day at a time

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana,

din pacate Euforia ( post care-mi place mult) nu da inca emisiunea cu Jo Frost ( eu o urmaream in Saudi), dar am vazut-o in cadrul emisiunii uneia, cum o cheama, cea care are seara emisiunea de gatit si pe diverse teme ( aceeasi emisiune o vedeam si in Saudi)unde a fost invitata si a dat sfaturi foarte bune privind alimentatia copiilor.
Sper ca in curand sa avem si noi emisiunile ei, daca nu, imi pun satelit si tot o vad.

In ceea ce priveste canapeaua, Rayan a invatat sa fie atent. Cu toate acestea acum am cumparat o patura finuta, de aceeasi culoare, cu care acoperim partial canapeaua cand Rayan are chef de joaca, dar chiar si asa, e destul de atent, si sper sa il tina.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Apropos de gradinita, am dus azi o lista cu ce dorim sa manance acolo si ce nu dorim.
Ele ne-au propus asta si mi s-a parut o idee foarte buna.
Le-am spus ce sa nu ii dea decat rar si in cantitati mici, si la ce au unda verde si vor tine cont de asta.
Oricum Rayan imi spune ce a mancat, ce a facut, asa, cum poate el.
Azi a venit acasa cu un fel de coroana si o masca, la care am inteles ca ar fi contribuit si el cu pictatul, lipitul, exact genul de activitati dupa care este innebunit.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor multumim pentru incurajari. Nici acum nu stiu ce a avut ca nu are nici un alt simptom.

Asta seara am facut si ecografia cardiaca la prof Coman si e totu in regula ca citez si asistentu "uite si rezultatu' sa-l tii bine sa i-l arati prietenei tale ca sa stii ca tu ai fost sanatos de mic". faza haioasa: la doctor a povestit plin e importanta cum a fost la gradi cu maica-sa.

Liviana ma bucur ca v-ati intors. Chiar ne intrebam ce mai faceti?

Mergi la inceput

Ma bucur ca totul a fost ok.
Acum mai are febra? O fi fost de la masele, cine stie. Rayan nici acum nu le are pe ultimele.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Ieri m-a durut rau capul si n-am mai apucat sa intru, dar azi am fost in forma! Am copt o gramada de vinete si ardei pt. iarna, le-am basculat la congelator si maine mai am o tura

Liviana, ce ma bucur ca ai scris! Foarte bine ca v-ati relaxat! Ce iritatie are Matei? Multumesc mult de urari, abia astept sa merg la eco sa ma conving de sarcina, pana nu vad nu cred! Hi, hi...
Bona mea sta de la 10, 10 jum- pana la 5-6, depinde cand vin eu de la servici. Ieri si azi a plecat la 3 pt. ca a fost sotul liber si dupa ce l-a culcat pe Vlad a plecat. Are program super lejer. Luni am fost eu libera, deci nu a venit...

Ana Maria, ma bucur ca e totul ok la inimioara! Ce m-am ingrozit cu triplul test...groaznic!
Despre gradi, si eu zic sa nu renunti, mai lasa-l, poate se acomodeaza!

Crinuta, si lui Vlad i-au iesit ultimele masele de sus acum vreo luna-doua, iar cele de jos stau sa erupa. Parca pana in 3 ani trebuie sa iasa, nu mai stiu!

Anda, ce haioasa ai fost! E dulce foc Irina!

Adita, esti super cu copilasii tai! Si mai ai forta?? Te cred ca te extenueaza dupa baita, dar lasa, acum se fac ei mari!

Shobo, ne descurcam noi sa ajungem la cabinet, ce tare a fost Tutunaru! Sora ta e tot la el? Imi place numele ales pt. fetita si noi ne gandim tot la Maria daca e sa fie fata

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta inca mai are temperatura, nu mare in jur de 38 dar scade cu antitermice fara probleme. Alte simptome nu are, m-am uitat si in gat si e ok. Tu cum stiai ca e cu temperatura, daca cedeaza la antitermice e de bine nu?

Bubu, multumim, nu intentionez sa cedez cu gradi dar nici sa-l traumatizez. Poate nu e inca pregatit intrucat e prea lipit de mine.

Mergi la inceput