Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

AnaMaria, sanatate multa lui Didi. Curaj cu gradi! O sa fie bine, ai sa vezi.
Fetele, am pus poze recente in semnatura.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, multa sanatate lui didi! sper ca nu va fi nimic grav.

Liviana, bine ai revenit. nu stiam ce e cu tine. cuma fost la braila? ai fost cu amindoi??
cum se simte mama ta?
am vazut si eu pozele si mi-au placut mult, ai copii frumosi, cel mic est scumpic foc si tu arati bine si fericita. sa va fie de bine cu botezul!

Adita, esti un exemplu pentru noi toate!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Da Adita are dreptate Patricia, si eu cand ma gandesc ca imi este greu ma gandesc la tine si imi trece...

Liviana am vazut pozele de la botez.Foarte frumosi puii tai!! Iar erai tare eleganta asa coafata. Cum a fost acolo la restaurant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

am ajung cu C la dr Stanciu, mi-a placut EXTREM de mult de el!! e clar ca vom mai merge, stie cum sa ia un copil de 2,6 ani, nu sa tipe la el ca nu sta la consultat ca altii

toate bubitele sale le are saracul de la citez: "un fond alergic mostenit" m-a si intrebat care din parinti aveti eczeme alergice, si i-am si aratat la mine si i-am zis ca si sotul are cam la fel. i-am mai spus ca eu am facut si biopsie si mi-a iesit ca nu e psoriazis ci eczema alergica insa din pacate alergiile sunt extrem de greu de detectat la ce sunt -pot fi din alimentatie sau aer/poluare etc.. si ca atat timp cat nu e grav se mai amelioreaza cu diverse. si asa e si la C. ca tratament ne-a dat Septilin sirop, Lantigen B (e un vaccin oral, cu picaturi pe gura), Ca si mi-a zis sa ii dau iar ulei de peste in sezonul rece ca e f bun pt asa ceva. si pt cojitele din cap sa-l spal cu sampon Nizoral o sg data/sapt. si sa reincepem cu Vigantoletten pana in apr.
pe langa toate astea ne-a dat de facut analizele:

- imunograma si
- IgE totala.

si apoi sa ne revedem cu rez.

aici am o intrebare la voi: ati auzit ce analize sunt acestea si ce depisteaza ele? am sunat si eu la medicover si mi-au zis ca e una si aceeasi analiza - ca se ia sange -cica preferabil din vena dc nu din deget sau ureche... mi-e groaza cum il fac eu pe C sa stea, mai ales dc ia din vena, nu prea cred sa am sanse... om vedea. ah, si nu tb sa pape nimik dim si nu stiu cum il scot din casa fara lapte, iarasi ma gandesc cu groaza, insa asta e, o vom face cumva!

anamaria, poate e viroza cu rosu in gat cum a avut C si nu e de puroi si asa era si la el, scadea imediat la antitermice si in cateva zile a trecut si au inceput mucii si cam in 10 zile total terminat.

chiar i-am spus si dr-ului treaba cu rosu in gat tratat doar cu antitermice si ca a trecut si a zis FF bine ca nu am dat antibiotic aiurea dc febra scade rpd la antitermice si ca sa stau linistita ca nu i-a ramas nimik in corp, asa ca atentie mare fetelor cu antibioticele astea!

in rest am un copil sanatos tun! l-a controlat si palpat Stanciu de ma uitam si ma gandeam aoleu, dar eu l-am adus pt bubite si asta cine stie ce face acum cu el si ce-mi spune. tipul e cam ciudat, nu te intreaba/lasa sa spui de ce ai venit intai ci te roaga sa-l lasi putin sa vada copilul (s-a uitat in cap, in gura, la burta - palpat, ochi, si chiar putza/testicole , talpi pt platfus de eu ramasesem masca) si la final sa-i spui ce vrei. si cand am inceput eu sa-i enumar de pe lista mea toate punctele unde are acele eczeme zice, da, le-am vazut pe toate, sunt una si aceeasi chestie...am ramas masca pt ca nu ii spusesem nimik pana atunci. mi s-a parut f tare! si apoi m-am gandit uite domne, medic serios, omu isi face treaba lui intai sa stie cu ce are de-a face si apoi te asculta. nu ca altii, ca abia te asculta si se uita si pe copil asa acolo unde vrei tu...
sa va mai zic ca 30RON e consultatia la el si am intrat fix cum am venit, la ora programata?
revin...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Are cine numarul de telefon unde se suna pentru a reclama faptul ca sunt caini nelegati pe strada?
Azi dimineata am tras o sperietura mare cand l-am dus pe Rayan la gradinita si sunt decisa sa fac ceva, deoarece sunt satula de proprietarii care isi plimba creaturile pe unde au chef, fara lesa, botnita, etc.
Nu voi tolera asa ceva, de aceea caut un numar unde pot reclama asemenea situatii, care au devenit tot mai dese in Bucuresti.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Multam Shobo. Ma bucur ca ati gasit un doctor care va place. E mare lucru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, pai e ieftin 30 RON. Daca tu esti multumita, mergi mai departe pe mana lui.

Ana Maria, e bine cand febra scade dupa administrarea antitermicelor. Asta se intampla cand e ceva viral. La bacterian nu prea scade, sau scade pentru putin timp si creste mult la loc.

Am vorbit cu directoarea la telefon, asa printre picaturi, deoarece eu nu am timp de nimic, si mi-a spus ca Rayan rade tot timpul, ca e vesel, ca nu se supara niciodata, si ca, si-a facut un prieten, cu care se joaca impreuna, de care are grija.
Mi-a spus cum il duce de mana ( acel baietel e mai mic ), il ajuta sa se spele pe maini, etc.
Era mirata ca se descurca singur la baie si nu are nevoie deloc de ajutor, si asa e, asa face si acasa, e independent.
Una peste alta ma bucur ca a invatat sa se joace cu altii, si nu individual, asa cum s-a intamplat pana acum.
Si in ceea ce priveste limba vorbita este ok. Vorbesc intensiv engleza, asa cum am sperat si cum am cerut.
De mancat mi-a spus ca mananca bine. A tinut cont de ceea ce am rugat-o, sa nu ii dea Danonino, si mi-a spus ca nici ele nu sunt de acord cu Danone, asa ca, cooperam bine.
Ma bucur ca putem discuta, ca pot suna la orice ora si sunt ascultata, si se incearca mereu gasirea unei solutii, cum ar fi acum cea a cainilor vecinilor.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, uite aici gasesti si ulei de peste cu aroma de citrice, poate te ajuta cu cei mici sa-l ia mai usor. eu tocmai am c-dat iarasi din CT (numai acolo gasesc fir-ar sa fie si asta e, mai dau si pe taxa expediere colet 100mii) 2 sticle din cel normal, sper sa-l ia in cont la fel.

http://www.enatural.ro/virtuemart-121.html?limit=30&limitstart=30&orderby=product_name

crinuta, sigur se poate reclama, nu stiu nici eu unde insa dc gasesti sa ne zici si noua pt ca e generala treaba. eu gravida m-am speriat acum ceva zile nasol de un caine

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Shobo, IgE masoara nivelul sanguin de anticorpi (denumiti imunoglobuline E sau Ig E) pe care corpul le produce pt a raspunde la alergeni.

Crinuta, ce-ai patit?

Adita, am incercat si eu la Gradi 24, dar am putine sanse cu Ruxi... Pe Eric insa l-am transferat la grupa mare 1 de acolo. Antim la ce grupa e? Acum imi pare rau ca n-am ales gradinita asta acum 2 ani.

Tomasa, am vazut si eu pozele si m-am gandit adesea la voi, dar n-am avut timp sa comentez... Arati grozav si n-ai pus deloc multe kg (eu am pus dublu ).

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

aoleu, nu-mi amintiti de caini ca ma apuca nervii. imi plac animalele, dar ma enerveaza la culme iresponsabilitatea multor posesori de catei. de nu stiu cate ori s-a repezit un caine la copii, probabil sa se joace, dar oricum, mie mi-e frica rau de tot, si copiii se sperie. si plimbatorii de caini iti spun senini: stati linistita doamna, ca nu musca, asa se bucura el cand vede copii. eu am fost muscata de un caine in copilarie si mi-e tare frica daca se apropie vreunul mai in viteza.ce-mi pasa mie ca vrea sa se joace. sa si-i tina legati si cu botnite, ca nu stii ce reactie are copilul si se enerveaza cainele, cat ar fi de bland de obicei. ce conteaza ca e lege pt asta, cum e si pt adunatul mizeriei pe care o fac cateii in drum. daca nu e nimeni care sa le dea amenzi sa-i usture, nu le pasa.eu nu inteleg de ce nu se apuca gardienii de dat amenzi pt astea, ca s-ar umple de bani la cati posesori de caini nu respecta legea
Shobo, m-ai incantat cu povestirea despre doctorul asta, imi place foarte mult de el, dupa cum ai povestit tu. m-as duce si eu cu copiii la un control, sa mi-i vada si mie cineva din cap pana in picioare. pediatra noastra, in ultima vreme, nu se mai uita decat daca zic eu ca e o problema, probabil se gandeste ca de acum am destula experienta ca sa-mi dau seama daca e ceva in neregula. imi dai si mie datele lui, sa nu mai caut in urma daca s-a mai discutat?

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput