Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Pai si de ce a fost naspa, ca ai stat acolo?
Cum s-a comportat cu copiii?
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ana maria spune:
Crinuta a fost naspa pentru ca trebuia sa merg la serviciu. Si nici macar vreo mare realizare nu am avut, in sensul ca nu sunt convinsa maine va fi bine. Cu copiii a fost bine, dar nu a participat foarte mult, a avut insa rabdare sa stea pe scaun si sa urmareasca ce se intampla acolo, s-a jucat cu un puzzle, cu cuburi, a mancat. El este un copil cu destul de multa rabdare si destul de contemplativ dar trebuie luat cu binisoru' cu spuneai si tu.
Am vazut cu ocazia asta si ce fac ei la gradinita si parca mi-as fi dorit putin altceva pentru un copil asa mic. Sunt 10-11 in grupa si chiar erau doi care plangeau dar carora nu li se putea acorda prea multa atentie. Iar educatoarea putin cam severa si poate un strop prea nervoasa pentru gustul meu. NU cred ca eu as fi altfel in situatia aia dar de la copii asa de mici nu e cazul sa ceri prea mult. Mai las cateva zile sa vad cum e si sa ma hotarasc ce fac. cert e ca nu pot sa-mi petrec timpul la gradi ca n-am facut nici o scofala iar faza nasoala e ca sunt intr-o perioada in care chiar nu pot sa iau o pauza de la lucru.
In cel mai rau caz aman o noua incercare pentru primavara cand va avea 3 ani. dar vreau sa iau decizia saptamana asta ca sa nu-l traumatizez prea rau.
crinuta spune:
Din tot ce ai scris, cel mai nasol este ( din punctul meu de vedere) faptul ca educatoarea este nervoasa.
Eu zic ca este super bine ca ai avut ocazia sa asisti, tocmai pentru a-ti da seama pe mainile cui iti lasi copilul, deoarece in general educatoarele sunt zambitoare cu parintii, dar abia in situatii critice ( vezi copii care tipa, nu asculta, plang) observi cum se descurca.
Faptul ca Didi are nevoie de putin timp de acomodare este firesc, si nu as amana gradinita din cauza asta. Mai degreaba mi-as lua cateva zile libere si as incerca sa fiu putin cu el acolo, in acelasi timp si observand ce si cum.
Parerea mea este sa o tii sub observatie pe educatoare.
Crinuta si Rayan
adita spune:
Witchie, apropo de faza voastra cu azilul, azi il certam pe Nectarie ca a facut caca pe el si trebuie sa il spal si mi-a raspuns ca atunci cand n-o sa mai mananc si o sa ma fac mica si el o sa fie mare, o sa ma spele si el pe mine. nu stiu ce sa mai fac. acum ceva vreme in urma ma laudam ca nu mai face in pampers, ca ma anunta mereu si nu se mai ascunde pe sub mese cand face kk. de la un timp a inceput iar sa nu mai spuna, sa se ascunda si sa faca kk pe unde nu te-ai astepta. eu stiam ca regresiile astea apar in urma unui soc emotional si imi tot storc creierul sa-mi dau seama care ar putea fi trauma, dar nu reusesc. din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic in ultima vreme care sa determine revenirea la vechile obiceiuri
Dana, da, la gradinita 24 am vorbit, cea din capatul lui Nicolae pascu. eu acolo ii am pe cei mari si sunt multumita
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
V. Erica spune:
Adita, banuiam ca asta e.
Fetelor,
Vedeti ca acum e pe OTV Dr. Pavel Chirila, se discuta despre E-uri. Si Mencinicopschi, presedintele Institutului de Chimie Alimentara
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Fetelor ca sa fie tabloul complet fi-miu a facut aseara temperatura. Se pare ca gustam din plin beneficiile gradinitei
crinuta spune:
Nu e cam devreme dupa 2 zile?
Crinuta si Rayan
adita spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Fetelor ca sa fie tabloul complet fi-miu a facut aseara temperatura. Se pare ca gustam din plin beneficiile gradinitei
Ana Maria si Didi (Victor Stefan) (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
hai mai, chiar asa repede? pupici si sa-i treaca repede
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
ana maria spune:
Cam devreme? Pai cat ii trebuie? E indeajuns sa fi stranutat unul in nasu lui... Ca sa nu mai vorbim si de varianta unei reactii somatice la neacomodarea la gradi. Nu are nici un fel de alte simptome, nu curge nasu, nu tuseste iar temperatura nu a depasit 37,8. mai vedem...
kita spune:
Suntem si noi intorsi din concediu, cam buimaci caci de duminica inca nu ne-am revenit;
Andrei s-a simtit foarte bine, s-a rasfatat la greu iar pe noi ne-a epuizat;
Aseara i-am facut vaccinul de 30 de luni si nu avea nimic (alerga de abia ma mai puteam tine dupa el)si azi noapte a facut febra, desi ia-m dat inainte de culcare 5 ml de panadol, si toata noaptea a transpirat, s-a foit si de pe la un 5 dimineata nu a mai adormit su nu voia sa imi puna piciorul in pamant cand am plecat de acasa pe la 8.30;
Ana MAria sa fie sanatos piscotzel, si distractie mare la gradi...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album