Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
tomasa spune:
Coraly, am uitat sa-ti multumesc pt. compliment si sa-ti spun ca din pacate am pus deja 15 kg, ceea ce pt. mine e f. mult, la prima sarcina aveam 14 in plus, in ziua cand am nascut. Mi-am depasit din pacate propriul record, dar, cum grasa n-am fost niciodata sper ca le voi da jos repede. Banuiesc si ceva acumulare de apa in tesuturi fiindca a fost f. cald, eu n-am aer conditionat si nu pot renunta la a manca sarat fiindca am tensiunea mica rau, 9 cu 5 pe sarcina. Si de altfel nu le am cu dulciurile dar decat sa mananc fara sare mai bine nu mai mananc nimic, parca nnimic nu are gust.
Patri, 280 ron. Se numeste Kidcard si e destinata copiilor intre 0 si 18 ani. Include f. multe lucruri interesante, acopera absolut tot ce ma intereseaza pe mine, toate vaccinurile si investigatiile necesare in cazul unui copil sanatos.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria
Shobo spune:
crinuta, sapt viitoare il facem si cred ca mergem iar pe cel dat de stat, speram sa fie bine ca si pana acum!
adita, dc nu incape sa avortezi in caz de ceva Doamne fereste clar ca nu tb facut acest test.. eu nu stiam ce voi face si nici nu vreau sa stiu in caz ca as fi in acea situatie.. Doamne fereste! mie mi-e frica doar de varsta si de aceea l-am facut.. desi off, Doamne, nu ma simt deloc de 33!!!
ma bucur ca-ti place numele ales de tati , e primul pe lista, sa vedem dc va fi detronat de altul sau nu pana la final . complet ar fi Riana Maria (v-am zis ca Maria vroiam oricum ca nume de sfant, era in capul de mai de demult in caz ca am fata).
Patricia, chiar se vedea pe fata ca eram gravi? - banuiesc ca tu vorbesti de o stare super, nu? ma bucur dc e asa ca ti-am amintit ceva frumos.
fetelor, am obs si eu ceva in sarcina cu asta mica: domne, arat mai frumoasa, pe bune , ma uit in oglinda si e ceva pe fatza mea care parca nu era chiar asa inainte si nici la Codrin nu-mi amintesc sa fi fost asa pronuntat, eu cred ca e vorba de hormonii feminini ai micutzei, nu? - frumusetea feminina, deh .. sau ma aberez si asa eram si la C si nu-mi mai amintesc eu .
Anda, esti mortala cu azilul , insa nu stim niciodata....
Bubu, io nu l-am mai sunat ci m-am prezentat direct gravida la el la cabinet , cand m-a vazut pe usa cica ce faci mah?? sa nu zici ca esti gravida?? zic DA si incepe sa rada super bucuros si "aaaaaaaaa, intri iar pe mana mea!!" si iar radea cu voce tare . iti dau PM cu adr cabinet.
anamaria, wooow ce tampit sa faca asa afirmatii dr-ul ala, am mai auzit de asta ca ar fi mana in mana cu GeneticLab sa ii trimita cliente pt amnio dar parca nu-mi vine sa cred... insa mai stii.. cati tampiti pe lumea asta!!
BAFTA in cont la gradi!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 17 sapt
PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, arati bine si inca nu se vede ca esti gravida, dar te-am surprins in vreo 2 poze in care cred ca iti era rau putin, la asta m-am referit si se citea pe fatza ta. eu asa am cam toate pozele pina prin luna 7 dar bineinteles ca imi aduc aminte cu mare drag chiar si de aspectul asta.
cit dspre hormoni, cred ca este adevarat, sa urmaresti si viteza mica cu care iti va creste parul pe picioare (eu aproape ca nu ma mai epilam -cu lama pe vremea aia!!) si parul din cap e f lucios, dunga neagra nu va mai fi la fel d pronuntata, etc.
dar tu ai fost o gravida frumoasa si la codrin, sa stii.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
a, da, Patricia, posibil, fiindca v-am zis ca acolo mi-au inceput greturile si eu sunt TARE ciufuta cand ma simt nasol, adica exagerez la maxim cred starea mea dc te uiti pe figura (adica eu cred ca alte gravide pot fi la fel si nu se vede chiar asa insa eu scot totul pe fatza si arat sa ma vada TOTI ca nu sunt bine de parca saracii ar pitea sa-mi faca ceva si ma vaieeeeeet dar asa sunt eu, ai mei s-au obijnuit cu mine) si am avut cateva zile in care si hormonii aia de inceput si greturile probabil mi-au aranjat moaca . insa au trecut si deja parca am uitat cand au fost.
multumesc de compliment!
pupici
Shobo spune:
aa, si noi l-am tot intrebat pe Codrin inainte sa o concepem pe asta mica? dc mai vrea un fratior sau o surioara si mereu rasp DAAAAAAA si apoi intrebam dar ce vrei sa aibe putza sau cip-cirip (v-am zis ca asta stie el ca are mami si fetele in general ), si absolut continuu raspundea cip-cirip -de fapt arata cu o manutza peste alta cum fac copiii la cip-cirip zbar dc mai stiti . tasu a fost pe aceeasi lungime cu fi-su si uite ca a iesit . Doamne ajuta sa fie sanatoasa si sa o vedem cu bine ac langa fratior!
Shobo spune:
tomasa, hai ca mai ai putin, sa vedem care dintre tine si sormea nasteti prima? ea va naste maxim 9 oct i s-a spus.. natural cu epi ar vrea.
sarcina usoara in cont si nastere si mai si!!!
crinuta spune:
Shobo, si mie imi place numele ales de voi.
Legat de denumirea a ceea ce avem, noi fetele, sau baietii, hehe, Rayan stie ca are penis, iar despre ce au fetele nu stie, ca nu am gasit nici o denumire care sa nu ma enerveze, asa ca, trebuie sa gasesc un termen, dar nu stiu care.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
V. Erica spune:
Adita, la care gradi ai vorbit, la cea din capatul str. N. Pascu?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
ana maria spune:
Azi a fost a doua zi de gradi. A fost si mai naspa dar nu pentru el ci pentru mine.. Am stat cu el, pe acolo. pentru ca el nu a vrut sa ramana singur. Dar maine nu mai pot face figura asta, am mult de lucru si m-a zapacit rau ziua de azi.