Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, la ce te referi cand spui " club"? Au si club o data pe saptamana, parca vineri, cand se aduce un obiect de acasa si se discuta despre el in club, evident in limba aleasa.
Oricum Rayan e prea mic pentru asa ceva, si nu stiu daca clubul intra la programul scurt.
Azi au vorbit in engleza, exact asa cum imi doream. Am inceput sa vorbesc si eu cu el in engleza.
Si Rayan s-ar bucura sa fie coleg cu frumusetea de Ruxi, asa ca, who knows.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Sa va redau niste perle de-ale lui Rayan.
Ieri dimineata ii spun ca diseara facem baie, asa ca in fiecare seara, ca trebuie sa mirosim frumos, si ii spun " sa nu puti", la care el zice" veau pute".
Tot intr-un dialog asemenator, legat de dinti, ii explicam ca trebuie sa isi spele dintii, ca altfel face gaura si merge la doctor, la care raspunde " veau gaua, veau merg dotor".
La asa replici ma pufneste rasul, pe el la fel, deoarece stie ca e haios.

In dupa amiaza asta ii spun ca ma doare stomacul, la care imi spune ca tata e doctor si sa ma duc la el.
Dupa asta imi spune sa pun pansament si ma pupa.

Shobo, v-ati decis ce fel de vaccin veti face?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Prima zi de gradi a decurs asa si asa. partea buna a fost ca nu m-au sunat sa vin sa-l iau si ca si-a luat ramas bun de la mine fara jale. Partea mai proasta: l-am gasit plans si am avut reclamatii cum ca nu i-a placut sa stea in sala de clasa si a vrut sa iasa afara si sa plimbe prin cladire. Povestirile lui sunt destul de ambiguu nu ma bazez prea mult pe ce spune el. Incercam si maine si speram sa fie mai bine... cert e ca il voi duce mai tarziu ca sa nu fie nevoie sa-l trezesc cu mult inainte de ora la care se scoala el natural si probabil vom ajunge la gradi pe la ora 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Ana Maria, lasa ca o sa fie mai bine in zilele urmatoare.
Dana, imi pare rau ca nu o primesc pe Ruxi. sper sa nu patesc si eu asa cu Nectarie, la noi a ramas ca vedem in octombrie, daca sunt copii care nu s-a prezentat pana atunci
Shobo, n=am facut la nici unul triplu test. am zis sa nu ma stresez degeaba, ca oricum nu mai aveam cum sa schimb situatia (avort n-as fi facut, asta e sigur). frumos nume Riana

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Problema mare cu triplul test... Si mai ales cu genetic lab... Eu am avut asa o experinta cu dr Albu (care este initiatorul G lab) de la Giulesti care la 34 de saptamani mi-a zis ca cupilu are down sindrom, dupa o ecografie.. Cand l-am intrebat sa-mi explice ce comenta acolo mi-a zis "Ce vrei sa-i mai faci la 34 de saptamani?". N-a avut dreptate, slava domnului, dar s-a dovedit lipsit de orice tact si deontologie profesionala. Marele meu noroc a fost ca l-am putut suna pe Pop ecografistul care mi-a spus ca pliul nucal nu se mai masoara la 34 de saptamani pt ca nu mai are nici o relevanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Hop si noi,

Am mai trecut de o etapa la gradinita: ieri am lasat-o sa doarma acolo pentru prima oara. Si a dormit bine, repede, destul de mult si tot pentru prima oara in viata ei, fara pampers - pentru ca nu a vrut ea sa i-l puna educatoarea. Eu consider ca e o victorie mare.
Azi am dus-o impreuna cu tati la gradi si si-a luat la revedere de la mine fara sa mai planga. Insa ieri m-a avertizat:
- Cand Ina o sa fie male si mami o sa fie mica, Ina o duce pe mami la gladi si pe ulma pleaca la sevici.
- Si mami ce face la gradi?
- Se joaca, deseneaza, modeleaza...
- Si tu ce faci la serviciu?
- Lucleaza mult Ina! Asa o sa fie cand Ina e male si mami e mica...

Ma si vad pe la 75 de ani, cu mainile inclestate pe gardul azilului si Irina fluturandu-si manuta si zicand: pa mami, acu tre sa plec eu la serviciu.

Dincolo de apocalipsele imaginare, e bine, sunt linistita ca o gasesc vesela si ca e in siguranta. Dar mi-e dor sa vin acasa si sa gasesc totul frumos aranjat...

Mergi la inceput

M-am emotionat citind ce ati scris, realizand ca acum incepem o alta etapa importanta din viata puilor nostri.
Ana Maria, eu zic ca e bine pentru prima zi. Da-i putin timp sa inteleaga ce se petrece.

Anda, super buna veste. Ai fetita mare, ce mai.
Apropos de pampers, Rayan doarme ziua fara, si in 99% dintre situatii nu face pe el.
Alaltaieri a facut si s-a trezit disperat ca a facut pipi.
Noaptea inca ii mai punem pampers, chit ca sunt destule dimineti cand il gasim uscat, dar totusi, inca nu e pregatit.
Oricum, noi am pus un plastic peste saltea, tocmai pentru a evita udarea ei, ca aia ar fi o problema.
Lenjeria se spala usor, no problem.
Ma tot gandesc ca as vrea masina de spalat cu uscator. Stiu din experienta din Saudi cat este de utila.
Numai gandul ca trebuie sa insir iarna rufele, cand am si asa spatiu putin, ma dispera, dar ce sa fac, sunt in schimbari de mobila si nu se pot face toate in acelasi timp.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ana-Maria, ma bucur ca a decurs bine cu gradinita!
Anda, felicitari pentru primul dormit acolo si fara pampers! cit despre imaginatia ta, ma ia deja cu fiori cit adevar se poate regasi in cugetarea Irinei...

shobo si monalac, v-am admirat pozele. Monalac, este tare draglas Cris.
Shobo, in unele poze mi-ai amintit de mine cum eram in primele poze de gravida, in care se citea pe fatza o anumita stare
Cred ca a fost frumos acolo, mi-a placut ce am vazut. Iar codrin iti seamana leit, nu e asa? cu cine ai fost, cu mama sau cu s?

Si noi am cam scapat de pampers, de 3 nopti nu ii mai pun nici noaptea. I-l mai pun doar dimineatza cind pleaca spre cresa si sta in masina, sa nu o apuce ceva si sa nu aiba cum sa faca, iar la cresa sta fara. este o realizare, in schimb nu renuntam la suzi.
mai e cineva cu suzi?
aseara imi cerea bomboane si cocolata, si i-am spus ca bebelusii mici cu suzeta nu papa asa ceva, doar fetitele mari care nu au suzeta. si am intrebata-o ce este ea?? si a zis ca e bebe si vrea suzi.
iar la intrebarea daca mai vrea o surioara sau fratior imi raspunde "cred ca nu" (mai nou asa imi raspunde, cu "cred ca nu" si 'cred ca da"). si imi zicea ca vrea totusi un tom si un Jerry mic-mic-mic

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Fetelor eu mai am putin pana la nastere, cateva saptamani. DPN-ul este 4 oct dar nu stiu daca ma lasa pana atunci, fiind a doua cezariana. Ma bucur de racoarea de afara (in sfarsit) si de ce povestiti voi cu puii la gradinite. Visez la ziua indepartata cand ii voi oferi si eu aceasta bucurie lui Tudor.
Pana atunci vreau sa le fac ambilor copii asigurari de sanatate la Medicover, astea nou aparute, Kidcard.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, cit costa asigurarea asta pt copii? stiu ca era vorba sa scoata prin primavara dar nnu mi-au putut da niste preturi.

Cred ca abia astepti sa iti tii fetitza in brate, nu-i asa??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput