CURA DE DETOXIFIERE!!!!! FRUCTE SI LEGUME!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina.C spune:

Eu, periodic, urmez o cura lacto-vegetariana. pe langa faptule ca e o cura excelenta de detoxifiere a organismului, mai si slabesc frumos, si-mi aduce si aportul de vitamine si calciu de care avem nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

hello Noki,

de azi tin si eu dieta ta!
Am gatit asa: orez integral fiert in apa+curry, mancare de ardei copti si salata de dovlecei gratinati.
In rest, fructe.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

quote:
Originally posted by gudinde

Daca accepti o sugestie ... nu combina fructele cu legumele sau cu orezul si ai sa slabesti mai usor.

Poti sa fii putin mai explicita? Adica sa nu se manance fructe la aceeasi masa cu legumele/orezul sau in aceeasi zi?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Pai sunt 2 variante:

Cea dura: in care ai zile de fructe si zile de legume si orez.

Cea blanda: Poti manca in aceeasi zi si fructe si legume si orez dar la masa de fructe mananci numai fructe.
Orezul cu legumele se pot combina.

Sau mai bine zis masa glucidica, respectiv lipo-proteica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, v-am trecut in listutza.

Pepenele verde e bun. E apa in stare solida.
Muraturi este voie nelimitat.

Azi am papat - pe langa toate cele de ieri - si ciuperci pe gratar, la pranz.

In aceasta cura de slabire nu sunt interdictii la combinatii, dar in principiu eu nu combin fructe cu orez. De fapt eu personal nefiind o fana a orezului, il voi lasa catre finalul curei, cand voi ramane in pana de idei.

Am inceput de aseara sabeau si ceai verde de-aia antiadipos. Efect garantat si la el, atata doar ca trebuie sa ai aproape.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

mai fetelor eu ma simnt tare balonata,am o burta de mama focului
ininte cand mancam normal nu era asa
oare o fi de la apa?
in rest ma simnt ok,maine voi manca paste integrale cu legume,voi?mai veniti cu idei
Alina,am vazut ca esti din Atlanta si am vazut pozele de la cules de capsuni,exact din acelasi loc avem si noi poze,acum sant puse pe yahoo,ce coincidenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara

Fetelor dragi, v-am trecut in listutza.

Pepenele verde e bun. E apa in stare solida.
Muraturi este voie nelimitat.

Azi am papat - pe langa toate cele de ieri - si ciuperci pe gratar, la pranz.

In aceasta cura de slabire nu sunt interdictii la combinatii, dar in principiu eu nu combin fructe cu orez. De fapt eu personal nefiind o fana a orezului, il voi lasa catre finalul curei, cand voi ramane in pana de idei.

Am inceput de aseara sabeau si ceai verde de-aia antiadipos. Efect garantat si la el, atata doar ca trebuie sa ai aproape.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Trece-ma te rog si pe mine pe lista. Tare as avea nevoie sa slabesc vreo 5 kg, chiar si mai mult, dar pentru inceput ma multumesc si cu atat.
Ceai verde antiadipos beau si eu, chiar si trei cani pe zi, insa fara efect prea mare. Nici vorba de fugit la

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Fetelor, nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva!
Azi am mancat doar doua piersici, o para si cateva prune, si ma simt ca un balon, gata sa pocnesc. Simt ca nu mai pot nici sa respir, habar nu am ce inseamna asta, ca doar nu e prima data cand mananc doar fructe. Sa fie combinatia de pere cu prune oare?

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

de la prune e sigur!!!ele produc balonarea asta ...fiindca(de regula) sunt indicate in constipatie.
se mai zice ca prunele se aseamana cu fasolea(adica la "energia" de dupa )

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Rodica, PASTELE NU SUNT FRUCTE-LEGUME-OREZ!!!! Sunt interzise, deci.

Criss - esti in listutza!

E normal sa fim balonate, asa sunt si eu, dar e ok. Io am mai dat jos jumatate de kil!!!

Meniul zilei -
- mic dejun - struguri
- pranz - ciorba de varza; fasole verde cu porumb -mi-a mai ramas putin de luni.+ salata de andive + o portocala ca desert. Yummmy! Sunt full si nu mi-e foame deloc!

Poze cu Sarah si mami

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Rodicaosoian,zau ca m-am bucurat.De cind sunt aici nu am intilnit inca pe nimeni de pe DC,aproape de noi.
Iti trimit pe PM locatia unde stam,sa vedem daca suntem aproape
la capusuni am fost pe HW 20,voi?

Mergi la inceput