CURA DE DETOXIFIERE!!!!! FRUCTE SI LEGUME!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Noki_Lara spune:
Alincic, Doamne ajuta sa se lase cu kilele dorite in minus!!!
Nu poti pune sushi, ca ala e peste, deci carne. ![]()
Baga niste date tehnice, s ate trec in listuta!
Ce am papat eu azi - mic dejun - un mar maaare si verde.
Pranz - ciorbita de varza; salata de vinete; fasole verde cu porumb si ursturoi - facute in tigaie cu sos de soia; cartofi fierti cu ceapa;
Ciuguleli de plictiseala la TV - castravete murat, mar...lista e deschisa ca plec in parc cu pitica in curand.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
alincic spune:
Noki,eu suchi le fac doar cu orez si legume(morcov,castravete,porumb)ce mai gasesc.Peste nu voi pune.Ma gindeam sa pun ton,dar nu voi pune![]()
Eh,am vrut sa ma cintaresc,dar e dusa bateria la cintar.
Dupa datele anterioare erau cam 57kg.Si as vrea sa ajung la 54-55 minus burta
(Alina)
La noi e ora 10am.,si am mincat un piersic.Ma cam roade foamea,cred ca ma duc sa fac suchi totusi(alt ceva nu prea am prin casa(doar carne si cartofi).
Mai am Harbuz si zamos(pepene verde si galben). Oare e voie
rodicaosoian spune:
buna
si eu ma inceput de astazi
fetelor,eu va sugerez sa nu mancati nimic din conserva(pastai fierti,mazarea,fasolea)
castravetii murati sant ok?nu au nimic conservant?
eu asa o tin,totul crud si verde,fiert sau inabusit.
orezul negru si paine doar neagra
meniul meu de astazi:dim.o felie de paine neagra cu vinete
la micul dejun:o felie de paine cu vinete
(nu stiam ce alceva sa pun repede in gura ca imi era foarte foame)dupa o ora am mancat o mana de cerealae integrale si niste struguri,deseara om vedea
fetelor dar lapte de soia sau de orez pot?sau mai bine fara?
alincic spune:
Rodica,Doamne ajuta si tie.
Dar,in mine a dat o lene la gatit,ca nu mai stiu ce sa mai nascocesc.
Am mincat niste masline(drept ca conservate).Si nici la cumparaturi nu pot iesi(mama lui de masina).
Bine ca am gatit pt copii si sot,....da eu vad cum ma mai descurc.
Sunt cu ochiul pe voi,sa vad ce mai mincati![]()
rodicaosoian spune:
Alincic,multumesc de incurajare
si hai nu te lasa batuta,noi santem alaturi de tine
si eu ma mancat toata dupa-masa,adica am rontait cate ceva,parac nu ma simnteam satula
la cina am mancat pastai cu usturoi,si o felie de paine neagar apoi jumatate de porumb fiert
maine o sa fac pilaf de orez cu legume
va urez succes in continuare
Annie80 spune:
eu nu vreau sa slabesc, doar sa dau burtica jos care nu mai dispare de la ultimul CM
(acum 3 zile). si eu fac cam asa.
dimineata toast cu putina miere,si restul meselor mananc mai putin decat normal si restul fructe si fructe, salate.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Noki_Lara spune:
Rodica, in primul rand bine ai venit!
Amu, vestea proasta: NU E VOIE PAINE!!!!!!!!! Asta numai daca intre timp nu a devenit fruct, leguma sau orez...![]()
Io-s la minus 0.5 kile!!!!

Pepene galben si rosu e super ok, chiar ff indicat.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
grati.ela spune:
pentru cele care vor sa slabeasca frumos: considerati ca sunteti vegetariene, mancati fructe, legume, orez, paine, nuci dar zero proteine animale si veti slabi in timp foarte frumos. Dak dimineata inainte de masa faceti si 20min gym la saltea rezultatele sunt mult mai spectaculoase. Sotul meu a slabit astfel 18kg, in conditiile in care el facea si inainte sport sustinut. Primele 7kg s-au dus dupa 2 luni iar restul in timp.
16+
alincic spune:
Sa stii ca e o veste buna cu pepenele rosu
,e preferatul meu.
Dar am citit pe undeva ca spala calciu si vitaminele din organism,asa ca ar trebui compensat cu cel galben.
Astazi sper sa ma tin pe pepene(dar am muscat si din coptura
)
si poate reusesc sa-mi iau totusi niste legume.
Acuma ma apuc de exercitii