CURA DE DETOXIFIERE!!!!! FRUCTE SI LEGUME!!!!
Hello! Am tinut de mai multe ori in viatza mea o cura de slabire tare inteligenta si cu efecte benefice pe toate planurile - este vorba de o cura de detoxifiere a organismului in care pe langa faptul ca slabesti ca numar de kilograme, pielea ramane mai neteda si celulita dispare - nu te tot, evident, dar este o imbunatatire semnificativa.
Eu am mancat ca
in ultima vreme, asa ca am ajuns la un tonaj de neacceptat.
Plec peste 10 zile la mare si nu vreau sa-mi atarne suncile chiar asa de rau ca acuma.![]()
Cura suna cam asa - 3 tipuri de alimente permise:
- FRUCTE
- LEGUME
- OREZ
Oricat, oricand si in orice cantitate. Gatite, crude, innabusite, murate, fierte, calite, sub forma de mancarica, in ORICE fel deci.Chiar si cu ulei si cu mirodenii. Exemplu - varza calita, mancarica de dovlecei etc...
Pentru o slabire mai rapida, ideal ar fi sa se evite totusi fructele si legumele cu un continut ridicat de zahar si carbohidrati - cartofi, banane, struguri, fasole boabe etc.
Eu incep cura de maine. Se mai inscrie cineva???? Nu e greu de tinut, e sanatoasa, cu efecte rapid vizibile si kilogramele nu se pun repede inapoi post-cura. Iti formeaza un nou stil de alimentare, unul mult mai sanatos.
Incep o listutza 
- Noki 68,5 kg..............tinta 60 kg ![]()
- Alincic
- Rodicaosoian
- JG
- Criss75
- DearChris
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Raspunsuri
Criss75 spune:
quote:
Initial creeata de Noki_Lara
Hello! Am tinut de mai multe ori in viatza mea o cura de slabire tare inteligenta si cu efecte benefice pe toate planurile - este vorba de o cura de detoxifiere a organismului in care pe langa faptul ca slabesti ca numar de kilograme, pielea ramane mai neteda si celulita dispare - nu te tot, evident, dar este o imbunatatire semnificativa.
Eu am mancat cain ultima vreme, asa ca am ajuns la un tonaj de neacceptat.
Plec peste 10 zile la mare si nu vreau sa-mi atarne suncile chiar asa de rau ca acuma.
Cura suna cam asa - 3 tipuri de alimente permise:
- FRUCTE
- LEGUME
- OREZ
Oricat, oricand si in orice cantitate. Gatite, crude, innabusite, murate, fierte, calite, sub forma de mancarica, in ORICE fel deci.Chiar si cu ulei si cu mirodenii. Exemplu - varza calita, mancarica de dovlecei etc...
Pentru o slabire mai rapida, ideal ar fi sa se evite totusi fructele si legumele cu un continut ridicat de zahar si carbohidrati - cartofi, banane, struguri, fasole boabe etc.
Eu incep cura de maine. Se mai inscrie cineva???? Nu e greu de tinut, e sanatoasa, cu efecte rapid vizibile si kilogramele nu se pun repede inapoi post-cura. Iti formeaza un nou stil de alimentare, unul mult mai sanatos.
Incep o listutza:
Noki 68,5 kg..............tinta 60 kg
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Pare interesanta aceasta cura. Totusi nu trebuie mancate alimentele intr-o oarecare ordine? Adica intr-o zi fructe, a doua zi legume a treia orez?
Criss si Alex
Noki_Lara spune:
Nu, Criss, tocmai de-aia e usor de tinut. Ca ai un spectru ff larg de mancaruri si de posibilitati. Practic sunt sute de feluri de mancaruri pe care le poti papa, astfel incat nu are cum sa apara frustrarea si plictiseala.
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
mihaela_80 spune:
noki, mult succes!
dar totusi 8 kg in 10 zile e nesanatos, nu crezi? mie ritmul optim mi se pare 2 kg pe luna, hai trei.
si vreau sa-ti mai spun ceva: daca nu ii oferi corpului si ceva proteine, o sa pierzi masa musculara in loc sa pierzi grasime.
nu vreau sa-ti tai elanul, am scris cu bune intentii
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by mihaela_80
noki, mult succes!
dar totusi 8 kg in 10 zile e nesanatos, nu crezi? mie ritmul optim mi se pare 2 kg pe luna, hai trei.
8 kg in 10 zile mi se pare imposibil! Nici chiar daca bei doar apa plata cu lamaie nu dai jos 8 kg intr-o perioada atat de scurta.
Criss si Alex
Noki_Lara spune:
Nici nu vreau asa de mult asa de repede. Vreau vreo 4-5 kile in 8 zile, ceea ce e super-fezabil la mine, pentru ca sunt kilograme puse porceste si pe care eu le dau repede jos. Dupa aia plec in Turcia unde voi intrerupe putintel
, dar vreau sa raman tot pe majoritar fructe-legume - evident, cu ceva dulciuri in plus, ca la mine alea sunt buba!![]()
Apoi vreau sa reiau cura cu sfintenie si am deadline cam inceputul lui noiembrie, cand reincep serviciul, ceea ce zic eu nu e imposibil.
Nu?![]()
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
gudinde spune:
Daca accepti o sugestie ... nu combina fructele cu legumele sau cu orezul si ai sa slabesti mai usor.
corap spune:
noki, io doar galerie pot sa-ti fac :), ca acum sunt la program porcesc de facut lapte la puiuta. cum incerc sa mananc rational, cum
lapte
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Daca accepti o sugestie ... nu combina fructele cu legumele sau cu orezul si ai sa slabesti mai usor.
Poti sa fii putin mai explicita? Adica sa nu se manance fructe la aceeasi masa cu legumele/orezul sau in aceeasi zi?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
madau spune:
Noki si io tot cu galeria...ca si asa sunt terorizata ca am slabit prea mult
...iti doresc sa ajungi rapidissim la rezultatele dorite 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alincic spune:
Hai ca incerc eu sa ma alatur.
Desi pe unde am citit,se zice ca orezul ingrasa.Si fructele la fel(ca cica au zahar).
Dar daca zici tu ca da rezultate,mie imi convine
.De mult ma uit dupa o dieta mai "usoara".
Eu as vrea sa dau jos vre-o 3 kile.Si o burta mai plata.Dar cred ca ar trebui sa fac si execitii.DOAMNE AJUTA.
din meniul orezului,cred ca niste suchi ar fi OK.????