CURA DE DETOXIFIERE!!!!! FRUCTE SI LEGUME!!!!
Raspunsuri - Pagina 4
rodicaosoian spune:
Noki,deci fara paste?cgiat daca sant integrale?hmmmm,atunci nici cartofi?ok,o sa imi schimb meniul
eu ma gandeam sa mananc de toate dar fara prajeli sau carne sau mancaruri din conserve(ma refer la legume)
dar nu-i bai
ca o sa schim deja meniul de astazi,va sciu mai tarziu ce am mancat
dar cu balonarea ce facem?ca eu parca sant gravida,cum am zis mai sus,ca sant mai rau ca inainte.
rodicaosoian spune:
na,pe unde santeti?
ce a-ti mai mancat?haideti mai incurajati-ma,astazi era cat pe aici sa renunt
dar nu am renuntat,
dim,am mancat putin avocado cu o rosie,si fructe pe la amiaz
iar acum seara ma mancat mazare boabe
voi?
Noki_Lara spune:
Hello!
ieir am dat o fuga la mare, de-aia nu am fost in zona. Unde normal ca m-am porcit...si am incalcat cura.
Rusine sa-mi fie!
So slabisem 2,5 kile si acuma am pus unul la loc.

Dar de azi iarasi atac la silueta. Deocamdata nu am papat nimik.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Am uitat...DearChris, esti pe listutza! Spor la slabit!

Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
alincic spune:
hai ca am ajuns si eu pe aici![]()
Rodica,cum sa te dai batuta,a? bravo ca ai rezistat 
Eu astazi am in meniu: varza inabusita cu mazare si ciuperci,salata de vinata coapta,pepene rosu,suc de tomate,si apaaaaaaaaaaaa.
pe miine nu stiu ce voi gati,dar stiu ca am in frigider doar niste pastai verzi![]()
Of,Lara,sa stii cit de mult sunt tentata si eu sa incalc regimul.
Desi recunosc,ca am mai ciupit de la masa copiilor![]()
alincic spune:
Hai,mai fetelor 
nu ma lasati singura pe subiectul asta.
Ca si asa in we am facut prostii,am fost invitati la cineva la masa si nu am putut refuza "din stima"
,dar recunosc ca cite putintel.
Si ca o incurajare totusi,sotul mi-a zis ca se face mai frumoasa burtica mea(adica scade).
Ce mai mincati voi????????/////////
otilica74 spune:
Alincic, eu una tocmai vb de regimul Scarsdale, care pe mine m-a lasat in 2 sapt. fara 3kg, si nu l-am tinut strict.
Acum o tin tot asa, dar as incerca si regimul asta nu cred ca pierzi asa mult din masa musculara in 10 zile, sa nu uitam ca exista pe lume milioane de vegetarieni, totul este sa iti incluzi in dieta si ceva proteine, trebuie gandit bine totusi, parerea mea , ce legume si fructe mananci, cum le asociezi ca sa ai rezultate.
Soia e voie?
Dar vine iarna ooofff, nu o sa prea avem multe alternative trebuie sa ne grabim
alincic spune:
Fetelor,de mult ma bate gindul sa ma fac vegetariana
si am reusit sa fiu cel putin o saptamina.
Am slabit 1 kg si cred ca voi tine periodic acest regim.
Acuma imi revin la meniul meu,dar cu mult mai controlat.
Deci fara: piine alba,multe(dulciuri),grasimi si alte chestii care duc la adaugerea kg-lor.
Si totusi voi tine cont sa consum legume si fructe cit mai multe.
Deci inca mai vreau sa dau jos 1-2 kg,si sa ma ocup de burtica.
Va tin la curent daca mi-a reusit.

Vreau si eu pe lista, va rog. Am 54,5 kg, tinta este 50.