Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lavi - pe astea le gasim in magazine ,si eu ma intreb ce fel sunt ,ca stau cate o sapt in frigider, mucegaiesc, dar nu-si schimba forma prea mult, sunt tot tari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am vb la telefon cu gaska vesela de puiute.
-Nati ii spune soacrei mele "Ani!" (asa o si cheama)
-le lasa sa faca baie impreuna (=sa se joace in cada); se lasa cu scandal la scos (asa-i si acasa)
-dorm impreuna, dimineata pe la 8 coboara impreuna (ele dorm la etaj; soacra-mea la parter); Silvia nu vrea sa doarma de pranz; cand o culca pe Nati de pranz, Nati o tot striga pe Silvia: Iiii!
-azi au fost la plimbare distanta mai lunga, Nati pe jos (ca pe bunica "o doare burta" si nu poate sa o duca in brate ) si Silvia cu bicicleta; Nati n-a avut probleme, mai greu cu Silvia cu bicicleta
-Nati azi a facut "iele": a varsat apa pe jos si iaurt pe pat; am intrebat-o: Ce-ai facut, mi-a raspuns "iele" (rele); dupa care Silvia mi-a detaliat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, super!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nichita la biberonul de seara, unde eu fac razboiul nervilor ca sa invete nichita cel puturos sa manance singur (nu prea vrea sa-si tine bibe singur, e un lenes, si il pun in fata si-mi fac de lucru cu altceva, mai vorbesc cu el: papa niki singur, etc...am progresat, de la o ora si jumatate la biberon cu noua metoda, acum o luna, la 30 de minute tot biberonul zilele astea. mai ia 2 guri, il arunca si se mai joaca cu ceva sau se maraie etc, mai ia 2 guri...):
eu, pierzandu-mi nitel rabdarea, catre nic: hai, mami, cum da niki singur bibe pe gat?!
moment in care, spre stupefactia mea, nikita a dat biberonul pe gat literalmente. pe exteriorul gatului, nu pe interior. habar n-aveam ca stie unde ii e gatul. io nu l-am invatat decat alte parti ale corpului...
deci invatam si expresii noi in timp ce ne lenevim la masa....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda
De ce nu-l inveti mai bine cu canita? Eu cu canita am inceput cu apa, sa nu-mi verse laptele prin casa.

Ce sa mai aprofundati atata bibele, ca tot nu-i de viitor, treceti la level 2, cana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am luat SEPTILIN si i-am dat in seara asta 5 ml.....mai fetelor deci pana la urma se dau cate 5 ml de 2-3 ori/zi? Ca pe mine ma baga rau in ceata cu lingurita lor, credeam ca au lingurita in cutie ...da' de unde....Si cum la mine linguritele sunt de diverse marimi i-am dat cu seringa de Nurofen 5 ml!
Si al meu pici face figuri la laptele de seara iar de tinut bibe singur ce sa mai vorbim....dar in WE am fost in vizita la nasi unde nasa i-a dat lui Razvan, intr-o canuta de-a fiului ei (care are carii de biberon), Santal de pere....si i-a dat mai mult de o juma de cutie....
Mie imi venea sa turbez dar nah, ce sa zic, sunt nasii...faza buna e ca de unde pana acum nu se sinchisea de canutele lui de acasa acum e mare fan si bea chiar si apa numai sa fie cu respectiva canuta (una amarata, Angels, da' ce-i mai place!!!)

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Fetelor, eu nu mai stau mult pe aici si voiam sa va intilnesc.

Haideti sa ne intilnim vinerea asta pe undeva prin Bucuresti.
Mie imi convine cel mai mult Gradina Botanica. E vreo structura sau loc de joaca pentru copii acolo?
Daca nu, mi-ar mai fi convenabil si ceva pe la sosea, am vazut chiar pe bulevardul ala cu Muzeul Taranului Roman niste structuri la umbra foarte frumoase.
Nu ma aranjeaza deloc Parcul Circului sau IOR.
De asemenea, cred ca dupa-amiaza ar fi cel mai bine si din punctul de vedere al temperaturii, dar pina in 7 ca noi facem nani-nani la 7.30.

Haideti sa ne miscam repede si poate apuc sa va vad macar pe citeva dintre voi care nu sinteti in contzed.

O sa mai intru eu miine pe forum sa vad daca a raspuns cineva.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

biculet eu vin oriunde, dar din pacate singurica, fetele-s la bunici.
De abia astept sa ne vedem

Acolo, langa Muzeul Taranului, nu e parcul Kisselef?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...remember me????

Am aterizat si eu de la mare pe la 21.30 si...abia acum am ajuns sa citesc si eu pe megadiagonala asa ca...ma scuzati daca nu sunt la curent cu noutati.

Sanatate multa copilasilor bolnaviori; nu nominalizez...pt ca nu vreau sa omit pe careva...

tuturor celor care v-ati sarbatorit in perioada asta...multa sanatate si noroc!

Noi...am fost superfericiti la mare, nu am avut probleme majore...a fost ok. Stefan s-a refacut la burtica f.bine, a papat numai de la restaurant, si....am gasit aliment care nu ii place deloc...si anume "pizza" Deci...nici o pierdere...
La inceput am avut probleme cu apa care...este "ece" dar...a treia zi ma lua de maina si "mami baie"...deci...la final statea numai in apa, in piscinutza sau pe mal la valuri.
A si racit un pic dar...in 2 zile i-a trecut (doar muci) cu minunatul ceai cald "hapciu". Eu am foast racita...cu dureri de gat...si m-am vindecat tot cu minunatul ceai in 3 zile.
In rest...vb din ce in ce mai mult...e un dulce...si am o tona de poze...dar pe maine-poimaine le voi descarca.
Noile cuvinte ar fi: "tuna"= tren, "camio" = avion, "bigi,bogi" = nisip, "mise" = seminte, "usu" = ursuleti de papa din pandispan, "pece" = peste, "baca" = barca, "macina" cu accent italienesc = masina...etc.
Cazarea a fost superok, cu curtea si gazonul impecabile, cu topogan si leagan utza, deci...intr-un cuvant a fost superb.
De obosita...sunt rupta...avanad in vedere ca numai pe la 1.00 cel devreme ne culcam si apoi ne sculam la 6.30-7.00 pt plaja. Stateam la gratera, distractii, dansuri, bai nocturna...etc. Am fost cam 15 persoane in total...si ne-am simtit excelent.

Acum va poop si....sper sa intru curand cu poze dar...maine e ziua sorei mele deci...petrec...si apoi..tb sa ma ocup de bagaje si de spalat 2 genti de haine...si prosoape de baie...etc.

Va poop!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli intr-adevar vesti mai bune! Va tinem pumnii pentru urmatoare urocultura! Apropo' cum ii recoletzi??? Sta sau ai gasit vreo metoda ... Daria nu vrea sa stea deloc; o apuca crizele cand vede recipientul!

Am luat deaja rezultatul la sumar si pare a fi ok, sau asa-si-asa! Adica nu sunt dect "relativ frecvente leucocite"; restul parametrilor sunt buni. Maine dimineatza, in schimb, vom avea o lupta crunta pentru a recolta pishu pentru urocultura, pentru ca, da, trebuie sa o facem ca sa fim siguri de ceea ce se intampla acolo! Doamne ajuta!

Dordia, bine ati venit si felicitari pentru recuperarea rapida si pentru evolutie!!! Asteptam poze! La multi ani in avans pentru sorella!

Lavi, suuuper tari fetele tale!

Joy, eu zic ca nu e cazul sa te stresezi prea tare ! Stai cumintica ca bb sa mai stea "la caldurica" vreo 2 sapatamini si totul o sa fie bine! Lavi are dreptate!

Leea, Pumba, Joy -ici pentru gandurile bune!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput