Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

T_IOANA pe prospect nu scrie ca trebuie sa fie sanatos pt a-i da septilin. si da, de da sirop.
eu cred chiar ca-i poti da de acum ca doar creste imunitatea si lui ii trebuie mai ales ca zici ca-i racit deja.

noi am avut "noroc" ca vara asta nu a racit inca. ca si la noi din iulie trecut pana in aprilie anul asta am avut luna si buba.

sanatate multa piciului.

Joy 35+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- cele mai sigure alimente sunt ciocolata ,tigarile si cafeaua fara aditivi si para aditivi.

serios acum eu am renuntat sa mai analizez chiar orice manac,
daca nu au aditivi,coloranti sunt crescuti in sere cu ingrasaminte si alte prostii, deci nimic nu mai e natural cum se spune.
Incerc sa evit cipsuri ,dulciuri sucuri aiurea ,care nu aduc nici un aport organismului /EX' fetele mele manca capsuni, dar cat de bune sunt astea cand rezista cate o saptamana in frigider si arata super?

felicia si camelia -sanatate la pitici si putere voua!

felicia- eu i-as spune cucoanei vreo 2, poate data vitoare nu-l mai aduce in gasca bolnav.

joy - felicitari pt numele ales -Eduard Gabriel,

Mergi la inceput

alinus- ati mai facut greva ieri la cresa / cum a fost?/ ati rezolvat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am sosit! Evident cu moralul ridicat desi situatia nu e roz. E posibil sa fie o eruptie dentara cu rinofaringita. Dar trebuie sa repetam urocultura. Daca iese Proteusul si sub tratament cu augmentin e nasol. E posibil sa fie o malformatie a vezicii urinare.
Dar mi-a demontat alte mituri in materie de puericultura. O voi duce in gasca la loc, sa-si formeze imunitatea. Chiar daca vin copii deja bolnavi. Se imbolnaveste acum, dar se caleste ea (pana la urma), nervi sa avem... Oricum nu trebuie izolata.
Insa ceva ptr intarirea sistemului imunitar nu are ros sa-i dau acum, ci dupa 2 ani ca pana atunci corpul nu produce anticorpi.
La mare sau la tara o pot duce daca nu mai face febra. In rest sa ne comportam normal, ce-o mai insemna asta la noi...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

PUMBA multam de apreciere...deci suna frumos, asa-i?

LAVI asa mi-a zis si cristi: sa nu ma vada cu pompa ca ma mulg...
DAR nu am de gand sa-i mai dau biberon nici macar cu apa. daca trebuie sa-i dau ceva apa (in cazul in care sunt asa calduri mari) ii voi da cu lingurita.
daca va trebui cumva sa-i dau completare la inceput ii voi da cu lingurita.
nu-i mai dau ceai...si sper sa nu am probleme. sper

nasa a avut vreo 7 luni lapte la primul copil (s-a muls ca nu a vrut deloc sa suga) si la al doilea i-a bagat completare la 2 luni...si deja la 4 luni 90% era completare.
si tot asa se mulgea ca a fost nevoita sa-i dea biotics si i l-a dat cu bibele, apoi maimuta mica nu a mai vrut sa suga.

edit: FELI ....vesti bune si nu prea. adica-s bune daca priveste parte plin aa paharului.
repeta-i urocultura. oricum eu am citit ca la o infectie urinara se repeta de cateva ori urocultura chiar si dupa ce iese negativa.
acum cu imunizarea.....io cand m-am dus cu Vlad mi-a zis sa vin pe la 1.5 ani sa facem o schema de imunizare sa intre mai intremat in iarna mai ales ca vine un fratior.

sper sa iasa negativa uro, si sa numia faca febra, sa puteti pleca si voi "linistiti".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

TIoana ,mie dr mi-a zis ca e chiar bine sa-i dai Septilin in timpul bolii ,deci e ok,eu ii dau cite 5 ml de 2 ori pe zi.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

joy- suna bine ,prescurtat va fi EDI?
de calduri mari ai scapat ,nasti in oct? copii nou nascuti isi i-au apa din laptele matern, nu au nevoie de apa supliment, asa stiam eu.
daca ai lapte insista cu asta,la mine prima sapt a fost groaznic ,ma dureau sanii si tipam de durere cand o puneam la san, dar a mers bine si i-am dat 1 an de zile piept pana m-am saturat eu,direct de la san fara muls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Joy, Madutza, multumesc pentru raspunsuri. Am citit acum prospectul integral si intr-adevar scrie ca se da si in perioada bolilor. O sa-i dau si eu cate 2,5 ml de 2 ori pe zi........sper sa fie bun la gust, sa nu faca figuri piciul!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

MADUTZA ii pot da septilinul in lapte sau suc???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaelutat intrebam pt ca alor mele la enteroviroze nu le-a dat decat regim, rehidratare, etc. Ma rog, dra lor evita medicamentele pe cat posibil.

Feli normal ca ai venit cu moralul ridicat!
A fost si Doru?
Doamne ajuta sa nu mai iasa infectia la urocultura!
Cum e biletul, platit? Pana cand? Uf!
Sper sa puteti pleca la mare cat mai repede! Noi am patit din astea frecvent cu Silvia dar de obicei in dimineata plecarii nu mai facea febra.

Joy clar ca vei avea lapte, acum prioritatea ta nr 1 trebuie sa fie sa nu-l nasti prematur, adica mai stai si tu 2 saptamani locului, n-o fi asa de greu. Oare?
Daca nu-l nasti prematur n-are pretexte sa nu suga, etc.
Asa ca fii cumintica pana nasti iar in spital lupta-te cu el sa prinda bine sanul, eu am avut unele probleme cu Nati in primele zile in spital, m-au mai ajutat si asistentele, m-am chinuit si eu si pana la urma am reusit s-o invat.
Nasti in septembrie, caldura excesiva n-o sa fie, daca e cald, bei tu mai mult lichid si gata.

pumba aoleu ce capsuni sunt alea! De fapt au aparut si la noi capsuni "de plastic" care nu prea au gust si stau mult in frigider. Cele normale stau cam 24 de ore.

Mergi la inceput