Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mihaelutat ,din cate stiu daca-ai sarit peste ora la care trebuia sa-i dai nu prea mai are efect dar eu zic sa-i dai in continuare .
Leea ,Septilin i-am dat iarna trecuta si sa stii ca nu prea s-a imbolnavit ,doar in februarie o amigdalita pultacee ,acum am reiceput de 2 sapt . dr. mea il recomanda ,cica e foarte bun pt. imunitate,se da 3 luni.

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Pe prospectul de pe net nu am gasit nimic, iar pe bona nu o pot pune sa citeasca ca zice ca nu are ochelarii la ea. De fapt o spuspectez de slabe cunostinte de citire! Glumesc dar zice ca nu vede fara lunete, ceea ce e de inteles. Si eu fara ochelarii sunt varza, dar m-am obisnuit si asa, ca imi rupe Titi ochelarii cam o data pe luna.
Mihaela
PS Sumetrolimul este Biseptol si nu este considerat antibiotic. o avea vreo importanta?

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
ia cititi despre danone, de azi:
http://www.ziare.ro/articol.php?id=1187728975

partea naspa este ca eu si flavi tocmai am mancat ieri asa ceva;

Mergi la inceput

Fetelor m-am sclerozat de tot. Pe langa ca am uitat sa ii dau copilului medicamentul, am uitata complet ca mama mea, care m-a facut si m-a crescut, si sotra mea cu care am crescut sunt farmaciste.Chiar asa. Eu ma dadeam de ceasul mortii pe aici, am sunat si doctorita, noroc ca nu mi-a raspuns, ca chiar ma faceam de ras, ca si ea stie de mama si sora-mea, si aveam sursa de informatii la botul calului, de fapt nu cal ca el e un animal inteligent, poate ciocul gastei....
In concluzie e ok, nu e antibiotic e sulfamida, daca imi aduc bine aminte, deci nu am compromis tratamentul definitiv, pot sa dau doza urmatoare la ora prestabilita.
Ma duc sa caut un medicament pentru mine acum, dar din cate stiu scleroza e incurabila nu?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Joy,Madutza multzu.
Miha io am citit acu prospectul ca si io i-am dat lui fii-miu.Nu zice nimic despre cazul in care uiti de o doza.Doar ca nu se administreaza sub nici o forma mai mult decit s-a prescris.Io i-as da jumate din doza uitat cind mi-as aminti si urmatoarea cind trebuie.Io asa as face,nu stiu alte mamici.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

M-am copt impreuna cu niste vinete si ardei, merit un pic de taclale cu voi.

Joy & corap pentru raspunsuri!

Anda atata doar ca acidul citric E330 nu e cancerigen, e prezent si in lamaie, etc. Uita-te pe wikipedia pentru amanunte si sursa confuziei.

mihaelutat dar daca toata lumea a ajuns la concluzia ca este enteroVIROZA de ce ii dati sumetrolim?

joy pe de o parte n-are rost sa te ingrijorezi cu cazutul burtii, si daca nasti maine copilul va fi prematur dar marisor.
Pe de alta parte, tot prematur va fi asa ca las-o mai moale cu mai odihneste-te si tu, mai ales ca nu-ti va fi usor dupa nastere.
Iar la bb2 ai maaare grija sa nu incepi iar cu mulsul pt ca iti va fi foarte greu. Nu-i da sub nicio forma biberon, ceai, nimic. Tu la Vlad ai avut lapte deci e 99% probabil ca vei avea si la bb2, asa ca nu va avea nicio scuza sa nu suga la cerere.

Feli & Madau intr-adevar foarte nasol gestul, sa duci copilul in colectivitate cu dupa ce seara a facut febra, da-o incolo de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Miha, mai de mult am luat si noi Suemtrolim...mie dr mi-a zis ca intre doze trebuie sa fie cel putin 6 ore....daca ai uitata ii dai doza care urmeaza. Asta e! Dar faci cum vrei tu!

Da, au dat la stiri azi despre iaurt...dar n-au zis care. Au zic ca au fost retrase de pe piata 2 feluri de iaurturi din cauza nespecificatat a cantitatii de dioxina(am gasit!)

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Din articolul postat de mara:

-In India, unde se fabrica guma de guar E412, aceasta a fost infestata cu dioxina (otrava)
-aceasta guma de guar a intrat in Ro si a fost introdusa in Danone-urile care expira pe 11 si 20 septembrie , cica Danone cu visine si cu fructe de padure.

Mergi la inceput

Lavi ii dau pentru ca pana sa ii puna diagnosticul mi-a recomnadat la telefon doctorita sa ii dau si pentru ca merge si pe virusi, si i-am dat inainte sa vina ea sa il vada. Asa scrie si pe prospect cat si din vorbele doctoritei. Si daca am apucat sa ii dau a zis ca continui 5 zile, azi e a 4 a.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor, ma scuzati ca ma bag in ciorba voastra dar am vazut ca vorbiti de Septilin. Ma bate gandul sa ii dau si eu piciului asa ceva mai ales ca din octombrie l-as duce la cresa. De la 5 luni pana la 1 an nu am ratat nici o epidemie de viroza, asa incat al meu copil avea in fiecare luna fie viroza fie bronsita si invariabil ni se dadea antibiotic. Dupa o vizita la Cluj la dl doctor Miu am facut in ianuarie o cura cu Imunogrip Junior, Liv 52 si Vitam si a fost foarte ok, din ianuarie pana acum a racit doar de 2 ori, forme f usoare si tratate cu Oscilococcinum. Acum e racit cobza dar tot nu i-am dat antibiotic si merg in continuare pe Oscilo si Stodal (de tusit tuseste cam urat). Ca sa incep cura cu Septilin trebuie sa astept probabil pana ce Razvanelul e perfect sanatos! Nu?! Si la varsta puilor nostri banuiesc eu ca se da Septilin sirop nu pastile!!!?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Felicitari mamicilor curajoase care au deja bebe 2 si celor!
Pupici de la noi!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput