Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 13
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,din cate stiu daca-ai sarit peste ora la care trebuia sa-i dai nu prea mai are efect dar eu zic sa-i dai in continuare .
Leea ,Septilin i-am dat iarna trecuta si sa stii ca nu prea s-a imbolnavit ,doar in februarie o amigdalita pultacee ,acum am reiceput de 2 sapt . dr. mea il recomanda ,cica e foarte bun pt. imunitate,se da 3 luni.
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
Mihaelutat spune:
Pe prospectul de pe net nu am gasit nimic, iar pe bona nu o pot pune sa citeasca ca zice ca nu are ochelarii la ea. De fapt o spuspectez de slabe cunostinte de citire! Glumesc dar zice ca nu vede fara lunete, ceea ce e de inteles. Si eu fara ochelarii sunt varza, dar m-am obisnuit si asa, ca imi rupe Titi ochelarii cam o data pe luna.
Mihaela
PS Sumetrolimul este Biseptol si nu este considerat antibiotic. o avea vreo importanta?
album dn Titi
mara95 spune:
salut!
ia cititi despre danone, de azi:
http://www.ziare.ro/articol.php?id=1187728975
partea naspa este ca eu si flavi tocmai am mancat ieri asa ceva; 
Mihaelutat spune:
Fetelor m-am sclerozat de tot. Pe langa ca am uitat sa ii dau copilului medicamentul, am uitata complet ca mama mea, care m-a facut si m-a crescut, si sotra mea cu care am crescut sunt farmaciste.
Chiar asa. Eu ma dadeam de ceasul mortii pe aici, am sunat si doctorita, noroc ca nu mi-a raspuns, ca chiar ma faceam de ras, ca si ea stie de mama si sora-mea, si aveam sursa de informatii la botul calului, de fapt nu cal ca el e un animal inteligent, poate ciocul gastei....
In concluzie e ok, nu e antibiotic e sulfamida, daca imi aduc bine aminte
, deci nu am compromis tratamentul definitiv, pot sa dau doza urmatoare la ora prestabilita.
Ma duc sa caut un medicament pentru mine acum, dar din cate stiu scleroza e incurabila nu?
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Joy,Madutza multzu.
Miha io am citit acu prospectul ca si io i-am dat lui fii-miu.Nu zice nimic despre cazul in care uiti de o doza.Doar ca nu se administreaza sub nici o forma mai mult decit s-a prescris.Io i-as da jumate din doza uitat cind mi-as aminti si urmatoarea cind trebuie.Io asa as face,nu stiu alte mamici.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
lavi02 spune:
M-am copt impreuna cu niste vinete si ardei, merit un pic de taclale cu voi.
Joy & corap
pentru raspunsuri!
Anda atata doar ca acidul citric E330 nu e cancerigen, e prezent si in lamaie, etc. Uita-te pe wikipedia pentru amanunte si sursa confuziei.
mihaelutat dar daca toata lumea a ajuns la concluzia ca este enteroVIROZA de ce ii dati sumetrolim?
joy pe de o parte n-are rost sa te ingrijorezi cu cazutul burtii, si daca nasti maine copilul va fi prematur dar marisor.
Pe de alta parte, tot prematur va fi asa ca las-o mai moale cu
mai odihneste-te si tu, mai ales ca nu-ti va fi usor dupa nastere.
Iar la bb2
ai maaare grija sa nu incepi iar cu mulsul
pt ca iti va fi foarte greu. Nu-i da sub nicio forma biberon, ceai, nimic. Tu la Vlad ai avut lapte deci e 99% probabil ca vei avea si la bb2, asa ca nu va avea nicio scuza sa nu suga la cerere.
Feli & Madau intr-adevar foarte nasol gestul, sa duci copilul in colectivitate cu dupa ce seara a facut febra, da-o incolo de treaba.
Hildegard spune:
Miha, mai de mult am luat si noi Suemtrolim...mie dr mi-a zis ca intre doze trebuie sa fie cel putin 6 ore....daca ai uitata ii dai doza care urmeaza. Asta e! Dar faci cum vrei tu!
Da, au dat la stiri azi despre iaurt...dar n-au zis care. Au zic ca au fost retrase de pe piata 2 feluri de iaurturi
din cauza nespecificatat a cantitatii de dioxina(am gasit!)
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 9 luni)
lavi02 spune:
Din articolul postat de mara:
-In India, unde se fabrica guma de guar E412, aceasta a fost infestata cu dioxina (otrava)
-aceasta guma de guar a intrat in Ro si a fost introdusa in Danone-urile care expira pe 11 si 20 septembrie , cica Danone cu visine si cu fructe de padure.
Mihaelutat spune:
Lavi ii dau pentru ca pana sa ii puna diagnosticul mi-a recomnadat la telefon doctorita sa ii dau si pentru ca merge si pe virusi, si i-am dat inainte sa vina ea sa il vada. Asa scrie si pe prospect cat si din vorbele doctoritei. Si daca am apucat sa ii dau a zis ca continui 5 zile, azi e a 4 a.
Mihaela
album dn Titi
T_Ioana spune:
Fetelor, ma scuzati ca ma bag in ciorba voastra
dar am vazut ca vorbiti de Septilin. Ma bate gandul sa ii dau si eu piciului asa ceva mai ales ca din octombrie l-as duce la cresa. De la 5 luni pana la 1 an nu am ratat nici o epidemie de viroza, asa incat al meu copil avea in fiecare luna fie viroza fie bronsita si invariabil ni se dadea antibiotic. Dupa o vizita la Cluj la dl doctor Miu am facut in ianuarie o cura cu Imunogrip Junior, Liv 52 si Vitam si a fost foarte ok, din ianuarie pana acum a racit doar de 2 ori, forme f usoare si tratate cu Oscilococcinum. Acum e racit cobza dar tot nu i-am dat antibiotic si merg in continuare pe Oscilo si Stodal (de tusit tuseste cam urat). Ca sa incep cura cu Septilin trebuie sa astept probabil pana ce Razvanelul e perfect sanatos! Nu?! Si la varsta puilor nostri banuiesc eu ca se da Septilin sirop nu pastile!!!?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Felicitari mamicilor curajoase care au deja bebe 2 si celor
!
Pupici de la noi!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"