Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 16
dordia2000 spune:
Cami ms mult 

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
catutza spune:
Camy , multa sanatate Dariei, sper sa iasa bine analizele, 
Dordia , bine ai revenit! Abia astept sa vad poze de la mare cu voi si Stefan vorbaret 
Feli , ce face Ilinca? E mai bine-sper ca da. Plecati la mare? Voi aveati biletul luat, nu? E pacat sa il pierdeti.
Va pup pe toate, de intanlire nu stiu ce sa zic. Nu promit nimic,stabiliti voi si vad daca pot sa ajung (eu sper ca da)
Ina , ce faci, nu mai scrii nimic?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
monet spune:
ciau, copii!
uite ce des va scriu daca nu-s acasa, n-am fete si stau cu laptopu' in fatza... ![]()
feli, ce face ilinca? bine-ar fi sa puteti mergeti la mare cum va planificaserati..... (ioi, ce cuvint lung, idiot am folosit
)
joy, citesc bine ca ti-o zis careva ca vine bebe si gine ti-o confirmat? sa fie-ntr-un ceas bun. imi place si mie numele ales 
bic, esti in ro??? ce fain!!!! cind mai treceti pe la noi, in fl? chiar prin aprilie (ce multe luni in urma!), sedeam la restaurantu' la care ne vazuseram (bey, ce le mai folosesc la verbe si timpuri, eh?
) in aprilie a lui 2006 si ma gindeam ce multa vreme a trecut.... cind va mai vedem, chiar?
ina, ce faci, esti ocupata? ce face rachel? o sa trec prin toronto curind.... te anunt?
lavi, sint in programul full-time (deci am renuntat la jobu' meu de inginer de la siemens) MBA pentru 21 de luni. sper pentru un viitor bun. pot spera, nu? ![]()
unde stau bunicii fetelor? departe de bucuresti?
va pup, cu drag.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
Noki_Lara spune:
Mneatza!!! M-am intors!

Multumesc din suflet pentru tona de urari de LMA! Sunteti niste fete de milioane!

Noi suntem bine, sanatosi, mai rai si habauci ca niciodata. Drumul cu masina e un chin, jur ca nu mai plec la- de la Bistitza decat la prima ora, ca sa prind ambele somnicuri ale lui sarah, nu doar cel de pranz cum am facut ieri.
De ziua mea a fost superb, am fost la Sovata. Eu mi-am facut multe vacante acolo - era aproape de Bistrita, unde aterizam in prima zi de vacanta- si am suuper amintiri de acolo. Dar nu ma asteptam sa ma imptesioneze si acum atata de mult in sens pozitiv. Lacul ursu este superb, la fel de curat si super amenajat. Ca s anu zic ca apae termala, deci mereu calda. Abia am reusit s-o extragem pe Sarah dupa 3 ore de balaceala....
Am frunzarit capitolul asta pe mega-diagonala...
Feli, Cami, sanatate infinita puiutelor!

Madau- propun schimbarea administratva a numelui!
LA mine cred ca ar fi singura solutie....![]()
Intalnire- io ma inscriu,normal. Muzeul Taranului e langa Palatul Victoria unde este parculetul kiseleff, dar cu un loc d ejoaca cam vechi si nasolescu. Dar pe partea cealalata a Kiseleff-ului este un alt loc de joaca, destul de dotata, dar pliin de praf si cam mizer. Asta informativ zic, ca de venit, io vin unde se stabileste.
Ma duc sa continui luuunga despachetare - aseara am ajuns la 22...Revin pe la pranz cu poze etc...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Neatza... poftiti la o
!
Catutza, Noki
!
Am uitat sa va spun - eu ii dau Septilin Dariei. Avem deja o luna si sper sa dea rezultate ! Nu stiu cat de bun e pentru imunitate, noua ni l-a recomandat o dr. din Bucuresti. O alta dr. din Buzau mi-a zis sa combin Septilin cu Ribomunyl dar nu am inmceput inca ribomunyl. Gustul e relativ ok, adica are un fel de "iuteala, sau nu stiu cum sa-i zic; oricum Daria s-a invatat cu el (noi luam 5 ml dimineatza).
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
felicia74 spune:
Neata! Mey, sunteti total neserioase, am facut si eu o cerere de pistol si nu mi-a raspuns nimeni![]()
Noi nu suntem deloc mai bine, ca noul antibiotic dat de P i-a dat Ilincai o diaree de toata frumusetea, cred ca a avut 10 scaune apoase pana acum
Deci ne intoarcem la Amosiklav. Da Doamne sa aiba efect.
Noki bine ai revenit!
PS: si mie mi-a recomandat homeopata Sovata, in locul Marii Negre. Culmea, e ca am ajuns a vorba ei, nici gand de litoral anul asta.
Camelia ma bucur ca urocultura e bine. Sa-mi zici ce spune dr de acele leucocite relativ frecvente, daca nu e totusi un semnal de alarma. Oricum eu deja ma sperii de tot ce apare nou la Ili.
Azi dimineata am incercat sa recoltam urina la borcanel, dar a vrut oare matza sa faca la olita? Nici gand! Pana la urma a facut la pungulita pediatrica. Desi nu-i place deloc senzatia data lipiciul pe pasa.
Acum Doru duce probe la 2 laboratoare. Vedem luni ce iese. Daca iee Proteusul si sub tratament cu Augmentin, e nasoooool!
Lavi cu biletele o vom rezolva noi cumva, dar zau ca nu ma mai intereseaza.
Nu numai ca Doru a venit cu noi la dr (vine intotdeauna, na lipsit nicodata), dar el a insistat. Eu sunt de parere ca ar trebu s amergme la un singur dr si sa facem ce zice el, nu sa ametm copilul cu n tratamente.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Of, Feli, nasol cu scaunele diareice !
Imi pare rau sa aud asta ! Sanatate infinita Ilincutei!
Referitor la relativ frecvente leucocite dr. a zis ca seva-ceva e dar nu foarte grav; daca ar fi fost mai grav ar fi fost "frecvente leucocite, prezenta flora microbiana bla-bla....". De aceea pentru siguranta facem urocultura; pe care a reusit mama sa i-o ia direct in borcanel
! Doamne ajuta!
In principiu putem pleca la munte!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ioana_77 spune:
Buna dimineata si de la noi!
mei,mai terminati-o cu bolile astea, gata
Declar perioada linistita fara dureri de cap parintilor![]()
Noi am intrat in randul cazaciosilor, daca pot spune asa. Cade Maria intr-o veselie in ultima vreme, asta fiindca s-a apucat de alergat si nu se uita la picioare, normal. Ieri seara a luat prima gura de asfalt
, are o juma de buza ca la negri, nu stiu ce sa-i fac. Cred ca am sa o bag in ham, daca nu am facut-o pana acum, nu-i momentul pierdut.
Maine speram sa putem pleca la munte, dupa-masa, abia astept sa stau la racoare, poate sa ninga, sa ploua, nu-mi pasa, vreau AER.
Dordia, bine-ai revenit. Asteptam poze.
Noki, sa-ti fie de bine petrecerea!
Maria(29.11.2005) si Ioana
28+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Iulie07
Mihaelutat spune:
Draga Feli regret enorm ca Ili e in continuare bolnavioara si nu plecati la mare. In ceea ce priveste pistolul, acum vreo doua paginii eu am scris ca pun la dispozitie mamicilor ce doresc sa exerseze tirul vreo 3 pusti de diverse categorii, cu alice sau gloante, cu teava lisa sau cu ghinturi, cu luneta sau fara luneta...Deci spune ce vrei si se rezolva. Lasand glume la o parte, sa stii ca si eu am facut ca tine cu 10 doctori, toti recomandati, dar care pe mine m-au zapacit definitiv. In final am renuntat. Am ramas la pediatra noastra pentru chestii generale si nu urgente si la Gr. Alexandrescu pentru urgente. Aceasta a doua varianta nu imi e pe plac ca am avut aproape numai expereiente naspa la Gr. Alexandrescu dar ramane varianta de urgente. Pupam fata si mamaica si sa dea domnul sa fie bine.
Vecina bine ai revenit. abia astept sa te vad.
Bic as fi venit cu drag la intalnire, dar maine plecam la munte. Regrete imense ca nu te pot vedea. Cum e mama ta?
hai ca ma duc la munca
Mihaela
album dn Titi
anda77 spune:
ref la intalnire in kiseleff, noi venim, dar sa nu fie sambata
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"