Colectia de toamna-iarna 2005(148)
Raspunsuri - Pagina 17
joy04 spune:
neata.
sunt super suparata si socata. m-a sunat cristi sa-mi zica de un coleg de la servici - cu care eram prieteni - ca a murit.
statea cred de cateva luni bune in spital.
a fost operat de apendicita, la vreo 2 saptamani a inceput sa-i fie rau, cu ameteli si nu vedea bine, cu tremurat....i-au facut n-spe mii de analize, inclusiv tomograf si RMN ca banuiau ca are vreo tumoare la cap sau cancer ceva....
internari peste internari la toate sectiile in Militar si niciun diagnostic.
apoi a ajuns la Floreasca si acolo l-a deschis si cica avea perforatie de intestine de la o varicela netratata.
l-au tinut deschis nu stiu cat timp...nu manca, era numai cu perfuzii...sunt vreo 4 luni - daca nu mai bine - de cand se chinuie.
si azi dimineata a murit.
are o fetita de aproape 4 ani, el avea cam 30 si un pic de ani...
si eu nu ma pot opri din plans. de ce oare-i viata asa nedreapta??? trebuiau sa plece in concediu pe 01.09...aveau bilete de avion si cazare rezervate...are o sotie de super treaba, erau fericiti...
Joy
35+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Joy, ce veste trista
!!
Dumnezeu sa-l odihneasca
! Multa putere familiei ! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
Aoleu, mai Feli naspa cu antibioticul cu diareea, asta va lipsea! 
Ce faceti acum, va intoarceti la primul antib? De ce vi l-a schimbat?
Si eu sunt de parere ca e mai bine sa te ie dupa un singur
, care ti se pare TIE mai potrivit.
Apropo de tatici ingrijorati, scena in 12 martie 2005, ora 5 dimineata. Ne trezim ca Silvia avea febra. Zic daca m-am trezit hai sa fac si testul de sarcina.
Eu: - Pozitiiiiv! Vine bebeee!
Virgil: - Da mai, dar Silvia are febra!
Eu: - Da-o incolo de febra, ii trece ei. Vine bb doooiiii
Virgil: - Da, e bine ca esti graviduta, dar ce facem cu Silvia?
Joy trista veste! Cum naiba, mai intestine perforate de la varicela? Nu cumva erau perforate din greseala de la operatia de apendicita? Ca mai fac si chirurgii astia niste greseli...
monet deci planuiesti o schimbare masiva! Tu erai inginer la Siemens? Nu erai chimista? Nu stiu de ce traiam cu impresia asta... Siemens are acum si o filiala la Timisoara, multi fosti colegi de-ai mei lucreaza acolo. Si am inteles ca au deschis ceva si la Iasi.
Multa bafta si succes la schimbare!
Noki & Dordia bine ati revenit!!! 
felicia74 spune:
Joy condoleante!
Lavi am vb c dr P si a zis sa stopam antibioticul ca e destul. Sa vedem rezultatul uroculturii luni si mai discutam cu dansa. Eu am mare incredere in ea, dar ori o sunam numai pe X ori numai pe Y. Pediatra Ilincai e f.f.buna (lucru confirmat de P) dar e pea aglomerata ptr a intra in detalii. E mereu coada la cabinet, pe mobil raspunde cand si cand, mai are si 2 baieti mici de crescut...
Virgil a fost super!!!!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Lavi, chiar ca a fost de milioane Virgil !
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Madutza10 spune:
Feli ,naspa cu diareea ,al meu a facut una urata de la Augmentin in februarie ,avea cite 20 de scune pe zi si am ajuns la V. Babes ,credeam ca-i ceva infectios dar nu a fost ,am tratat cu regim strict si ce se mai da pt diaree .
Joy ,imi pare rau pentru colegul sotului ,stiu cum e sa treci prin d'astea ,ramai super socat...
TIoana,se dau 5 ml de 2 ori pe zi !
Noki ,bine ati venit!!Asteptam poze ,..STIU CUM E CU TEROAREA IN MASINA ...OF OF
Dordia ,welcome back!!Ma bucur ca v-ati simtit bine ,ca v-ati distrat ,baga si tu pozeee!
Intilnirea :daca-i iar departe de noi ,eu nu vin ,nu pot face 2-3 ore dus/intors cu copilu' in masina pe caldurile astea ,n-am nici AC .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si
Mada
1.7-2 ani
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))
monet spune:
feli, of, o sa treaca si diareea cumva - furazolidon, poate?! stiu ca la noi asta merge (eu o am pe prietena mea pediatra la mine - trebuia sa ma gindesc de mult ca pot s-o-ntreb multe - diseara ajung si io acasa). doamne, da sa treaca. pupici.
joy, doamne, ce veste. si tu esti intr-o stare asa de delicata, imi inchipui prin ce trauma de suflet treci.... chiar ca-i dubios diagnosticu; cu intestine perforate de la varicela, poate ca se poate.....of-of.
lavi, da, schimbare masiva sau "career-switcher" cum ma auto-proclamez pe-aici. cam 99% din colegii mei asta sint
....
am terminat politehnica din timisoara, apoi aici (in pittsburgh) am facut masteru' si doctoratu' in stiinta de materiale. lucram pe post de inginer de materiale (superaliaje si coatings folosite la temperaturi inalte) la bucata de siemens care se ocupa cu turbine generatoare de electricitate (power generation) - un field foarte restins care nici daca era platit dublu nu era de-ajuns ca sa fie comparabil cu munca mentala si stresul/responsibilitatea jobului. de-acolo, daca vroiam un alt job in materie, aveam vreo 1 sau 2 variante pentru intreaga america, deci domeniu foarte restrins. de-aia am vrut sa-mi largesc orizonturile: unii ar zice ca-s traznita (si nu-s io aia sa zic ca nu-s ![]()
![]()
... super virgil prin martie acu-s doi ani jumate 
n-am somn, ii 4:30am..... dimineata ma duc la scoala si la 4pm plec spre aeroport. de-abia astept sa-mi vad cupchiii. mi-i dor.
aseara, la telefon:
eu: ce faceti, lia, maya?
lia: bine. ce faci, mama?
eu: bine, am fost la scoala.
lia: ce culoare are scoala?
eu: rosu cu gri.
lia: imi place. scoala-i la servici?
eu: scoala-i un fel de servici ca s-avem bani mai tirziu.
lia: am eu bani multi in porcu' roz (nota: au fiecare din fete cite un porc de plastic, banca de monede, stiti). i-am dat si la tata sa cumpere masina....
va prind mai tirziu! cu drag...........
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157600991007990/show/" target="_blank">Iulie 2007
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Lavi am vb c dr P si a zis sa stopam antibioticul ca e destul. Sa vedem rezultatul uroculturii luni si mai discutam cu dansa. Eu am mare incredere in ea, dar ori o sunam numai pe X ori numai pe Y. Pediatra Ilincai e f.f.buna (lucru confirmat de P) dar e pea aglomerata ptr a intra in detalii. E mereu coada la cabinet, pe mobil raspunde cand si cand, mai are si 2 baieti mici de crescut...
Virgil a fost super!!!!
feli ideea e ca din 2 dr competenti, fiecare are in minte un mod de a rezolva aceeasi problema. Cele 2 moduri pot sa fie bune amandoua, dar ori il urmezi pe unul, ori pe altul; fiecare mod are logica lui cap-coada (daca
are ceva in cap, altfel... ) dar daca le amesteci si faci slalom intre ele n-ajungi nicaieri.Mie imi place mult dr P ca are logica in ce spune (daca o intrebi are o explicatie logica si un motiv pt orice) si imi place si abordarea ei in cresterea copiilor, merge mult pe firesc si natural si asta se potriveste cu conceptiile mele. Plus ca vezi si tu cat timp iti acorda, cata rabdare are cu copiii, ii intoarce pe toate partile... Dezavantajul ei la bebei mici este ca nu vine acasa. Alt dezavantaj ca e gasibila doar 2 zile pe saptamana, si alea alaturate. Dar in schimb raspunde la telefon.
Noah, eu mi-am asumat dezavantajele ca-mi plac prea mult avantajele.
lavi02 spune:
monet 
aoleu, de belea Lia!!!! 
Pai daca-i rosu cu gri e faina scoala, ce mai...
Mda, asta-i necazul cu super-specializarea, ca ajungi sa ai oferta de lucru foarte restransa....
Bun ii MBA-ul daca te atrage spre business (dupa ce ai fost tot pe parte tehnica); eu sunt de parere ca schimbarile radicale din cand in cand in viata sunt binevenite! 
Lassss-ooo pe Feli cu furazolidonul ca deja e intre 2 doctori, daca se mai adauga unul iese zacusca, nu varza! Mai ales ca la Ilinca nu e toxiinfectie alimentara (caz in care furazolidonul e rege) ci e deranj provocat de antibiotic; Ilincuta a mai patit asa ceva, pediatrele stiu
, deci situatia e oarecum sub control.
joy04 spune:
FETELE, multam de sustinere. sunt deprimata, nu am chef sa fac nimic nimic.
stau si ma gandesc cate planuri si-or fi facut si ei...aveau rate la casa, la masina, nevasta-sa are salariu f mic pt ca nu-si "permitea" sa-si ia un job mai bun ca nu avea cine sta cu fetita, el facea ore suplimentare, era aproape insurat cu serviciul...si te alegi cu nimic.
unii au viata si se sinucid, renunta la cel mai de pret dar, iar altii care VOR sa traiasca nu pot oricat ar lupta pt asta.
nu am sunat-o pe sotia lui...nu ne-am vazut de ceva timp, nu stiu ce i-as putea spune plus ca m abufneste plansul numai cand ma gandesc.
sa va zic "perla" de la nepoata-mea. ii zice soramea dimineata: Alex mami, esti si tu cuminte astazi?? si prompt vine raspunsul: da de ce??
Joy
36+ & piticot( DPN 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)