Colectia de toamna-iarna 2005(148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!

Ne mai tineti minte?

Suntem aproximativ bine, nu va mai povestesc de Bogdan ca am vazut ca numai probleme aveti toate... imi pare rau. Abia am terminat si noi injectiile si tot nu-i bine, asa ca nu are rost sa mai intru in detalii.

Am facut efortul sa intru acum pentru ca am vazut ca va intalniti aproape de casa mea si n-as vrea sa ratez prilejul. De altfel, Bic, am impresia ca e posibil sa fii foarte aproape de mine. Poti da o fuga oare? Vorbim la telefon? Il gasesti in contul comun, nu-l scriu aici. Stam la un pahar de vorba impreuna si copiii se joaca in curte, ce zici?

Eu sincer as scrie cate ceva despre mine si starea mea, dar fiind topic de copilasi, parca nu-mi vine sa-mi descarc sufletul aici. In cateva cuvinte: am doi copii minunati, dar abia astept sa ma intorc la munca.

Aseara am avut o noua noapte alba, tot din cauza lui Bogdan, ca in ultimele cateva luni de altfel. N-a vrut deloc sa doarma, tot iesea din camera lui si venea la mine, apoi urla dupa tati, mai tarziu probabil l-a doborat oboseala si statea in motul patului si plangea si urla dupa noi. Iar dimineata la 6 gata, fresh s-a sculat si abia acum cinci minute a adormit. Cu muuulta munca de convingere. COpilul meu nu mai are somn, are mancarici in fund. Si nu sta o clipa, e mereu transpirat fleasca (eaca cum spune el), poate de asta e si mereu racit.

Una peste alta, cu toate ca am copii minunati si ma simt excelent cu ei, nu mai am stare sa stau acasa. Gata, la munca cu mine!!!! Dar.. macar sa vorbeasca Stefania... ori macar sa mearga... ori... zau daca nu sunt atat de nehotarata cum n-am fost in viata mea, parca nu sunt eu!

Va pupic pe toate si mai intru si eu maine, sau poate ma sunati sa ne vedem, ca prea sunteti aproape de mine ca sa va ratez. Sanatate la pitici si tie, Noki, un MARE PUPIC DE LA NOI TOTI si LA MULTI ANI FERICITI SI IMPLINITI PE TOATE PLANURILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cata sint pe aici, va citesc la cafelutza de dimineata.

Mona, sigur, astept sa ma suni si poate punem de-o intilnire! sa ajungi cu bine acasa la frumusele si frumusel!

Nokisor, Dodriutza, bine ati venit acasa!

Joy, imi pare rau, vai, ce tragedie, asa este viata, nedreapta. Pup graviduta si pe Edisor.

Imi place ca Lavi este in plina verva "mesagericeasca" , imi aduce aminte de perioada cind eram gravidute si nu lipsea nicio zi de pe dc.

Maria grabita si impiedicata.

Biculet sper sa te intilnesti cu cit mai multe fete !!!

Alinusa, drum bun!

Madutza LMA sotului tau! scuze, tot am vrut sa-ti spun si am uitat

Pumba cum reusesti sa le tii ocupate pe fetele tale, se joaca impreuna?

Raportez si eu o perioada de nesupunere totala si "nu vrei!" din partea Rachelinei. A devenit incapatinata ca un catir ( asa ca Mada,ne luam de manuta) face greva foamei - o zi papa, doua nu- insa chiar si asa, rebela, este o dulce si-o scumpa si o pup de un milion de ori pe zi

o zi buna tuturor!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Avand in vedere ca am foarte des senzatia de nod in gat si dificultate la respiratie si imi cade extrem de rau parul, in ciuda unor foarte costisitoare tratamente specifice, am nevoie sa fac analize pt tiroida, cred ca am o problema.
Stiu ca ati mai vorbit de analizele astea, imi cer scuze ca nu am retinut, va rog sa-mi repetati si mie ce analize sa merg sa fac si unde. pot sa le fac la medicover de exemplu sau trebuie la un spital?
multumesc mult

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Gandacel

Una peste alta, cu toate ca am copii minunati si ma simt excelent cu ei, nu mai am stare sa stau acasa. Gata, la munca cu mine!!!! Dar.. macar sa vorbeasca Stefania... ori macar sa mearga... ori... zau daca nu sunt atat de nehotarata cum n-am fost in viata mea, parca nu sunt eu!

Gandacico acelasi sentiment l-am descris si eu acu' vreo 2-3 saptamani pe aici, pe DC.
Acum m-am hotarat, lucrez la planul de bataie! Of! Nu-i usor dar macar e bine!

Dar Stefania e mica, mai stai macar cat o alaptezi la cerere, e foarte important lapticul pentru ea. Eu as astepta pana face 1 an, dar.. tu stii mai bine. La tine au fost si unul dupa altul; gandeste-te macar ca ai bagat un hei-rup! si ai rezolvat=o cu copiii!

Cu ce se lupta Bogdanel? Multa sanatate si pupici!

Ina

Anda se fac la orice laborator particular mai rasarit, dar eu as zice sa treci intai pe la un endocrinolog sa-ti recomande care anume. Ca oricum daca ies prost tot trebuie sa ajungi la unul pt tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mdt, vroiam sa nu mai pierd timpul, sa merg doar pt interpretare la dr., si-asa mi-e urat de endocrinologi cat cuprinde.
spuneti-mi va rog, cum se cheama analizele necesare? am vazut io ca voi stiti.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Acum citeva seri am urmarit o emisiune in care se dezbatea problema intoarcerii la lucru dupa co de maternitate.
S-au facut niste sondaje si s-a ajuns la concluzia ca femeile care se intorc la lucru sint mult mai fericite,vesele, implinite, decit cele care stau acasa sa-si creasca copiii, si asta fiindca cele din urma sint frustrate, treaba nu se termina niciodata, membrii familiei au pretentia sa fie serviti, mama nu se mai ingrijeste cum facea inainte, nu mai are un "timp al ei" si se pune pe ultimul loc.

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Gandacel, imi pare rau ca Bognadel nu e bine-bine! Sanatate multa va dorim si tie, mamico, iti doresc tarie sa iei cea mai buna hotarare! La fel ca si Lavi, zic ca e mai bine sa stai cel putin cat alaptezi la cerere pe Stefania!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Ina ,este foarte adevarat ,mi-as dori din suflet sa pot merge la serviciu dar nu am cu cine lasa copilul sub nici o forma ,deci asteptam sa-l primeasca la gradi iar atunci mi-e teama ca n-o sa stea ,o sa urle dupa mine sau mai stiu eu ce si trebuie sa-l retrag ,am vazut multe cazuri ,una peste alta n-am nici o scapare ,o s-o iau razna acasa crescind copilul!!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am vorbit acum cu Miha , sunt bine, nu au net acasa de aceea nu mai intra. Acum sunt la Baile Felix. Va transmit salutari la toate/toti

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda io eram aia cu nodul in gat si starile de sufocare, in cazul meu erau din cauza atacurilor de panica, dar am facut si analizele ptr tiroida. Eu le-am facut la Medsana, dar le poti face la orice clinica...trebuie sa faci asa: TSH, T3 si T4. Daca astea iesi aiurea, cu ele in brate mergi la un endocrinolog

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput