cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

fdoina, mi-a placut mult pilda pe care ai postat-o! Sa stii ca am raspuns "nu" la avort, gandindu-ma ca el ar putea fi unul bun! La presedinti nu am raspuns, dar e adevarat ceea ce ai scris!
26octombrie, e ok si IOR, desi nu am fost in viata mea acolo, stiu doar ca e prin Titan pe undeva.
Si in Herestrau e bine, dar daca e de Moghioros, acolo nu am cum sa ajung!
Mai vedem cand ne strangem mai multe! Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

intalneala?
venim, venim!!!

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

On topic, tocmai mi-a trimis sotul o www.fishki.net/comment.php?id=24950" target="_blank">poza cu ideea unui tricou pentru tinerii parinti. Inscriptiile sint in rusa, dar vi le traduc acum rapid:

Va multumesc mult de tot, DAR:

* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Va multumesc mult de tot, DAR:

* copilului meu nu-i este frig
* ii place sa stea pe jos
* n-o sa-l traga curentul, chiar daca nu poarta caciula
* apropo, copilului dvs. nu-i este prea cald?
* copilul meu nu suporta sa fie abordat de necunoscuti
* nu vrea bomboane
* nu-si doreste un fratior sau o surioara
* ii iubeste la fel de mult si pe tati, si pe mami!

balbina, m-ai terminat!!!!
n-am reusit sa accesez linkul, am surf control pe computer, dar am citit traducerea... e COLOSAL!

deja am dat un search pe google dupa imprimare tricouri, asta zic eu ca "it's a must"!

Noe, te las in charge cu lista de intalneala, noi am dat-o deja in liste si listute cu articole de mare, haine, jucarii, alea-alea..
tropai de nerabdare sa vad cum va reactiona Hora la prima intalnire cu marea mea iubire, marea...
singura ingrijorare este legata de mancare, nu prea imi dau seama cum o sa fie. la munte am stat intr-o vilisoara unde aveam bucatarie si am putut sa ne facem ca acasa, insa la hotel cred ca va fi ceva mai incomod. si inca ceva: nu stiu de unde voi lua fructe in mamaia. ee, ne-om descurca noi cumva.
ne-am dotat deja cu umbrar pentru copil si enshpe creme de plaja si de dupa, iar ponderea jucariilor in bagaj nu vreau sa va spun care e, caci trebuie sa tinem copilul ocupat, nu? mi-e groaza cum o sa ajungem noi cu tzarc (pt dormit), jucarii, o mie de alte lucruri plus vreo trei ale noastre, copil, carut, saltea samd, cu trenul, apoi cauta masina in gara ....
acestea fiind conditiile, catelul ramane acasa, ca pana la varsta asta n-a-nvatat sa care bagaje si nu mai avem maini si de el. ata ete.
daca nu mai apar, am murit pe drum, ca magarul cu samarul prea mare...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Luana, hihihi, si noi am avut o idee asemanatoare! Cand era Ianca bebe, aveam lipit pe usa de la camera ei un afis pe care scria:
-spala-te pe maini inainte de a intra. Nu are anticorpi!
-nu o pupa pe manute, exact pe alea le baga in gurita
-nu ii place sa o iei in brate, asa ca nu incerca
-nu-i baga jucariile in oki, le vede si daca sunt mai departe
-nu intra daca esti racit/a
-o obosesc vizitele lungi, iar primul semn ca e obosita e plansul...

si mai erau cateva, dar nu mi le amintesc acum. Ianca avea trei saptamani cand am facut asta, nu mai suportam sa vad cum vine unul si altul si-i sufla in gurita, o pupa pe manute...si pana ziceam eu ceva, era prea tarziu...faptul era consumat.

A! Legat de inscriptia pe tricou, am cochetat si eu cu ideea de a-i face ei unul pe care sa scrie ca e fetita (nu mai suportam sa creada lumea ca e baietel doar pentru ca o imbracam cu blugi si tricouri ne-roz), altul cu numele si adresa ei de acasa, altul pe care sa scrie "Am intoleranta la lactoza. Si in plus, nu sunt pofticioasa!"...am avut mai multe idei, dar nu le-am pus in practica din lipsa de timp.
Insa, acum vreau sa-i fac un lantisor cu medalion, pe are sa gravez nr. meu de mobil si numele ei. Am vazut anul asta la mare doi copii care se pierdusera de parinti. O detita de vreo sase ani, care din fericire era insotita de politisti, si un baietel de vreo patru ani care plangea si o striga pe maica-sa. Mi s-a facut rau cand i-am vazut...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Si ceva amuzant, care chiar ar merita un tricou! Pe fetita mea o cheama Ianca si toata lumea intelege Bianca. Acum, saracuta, cand o intreaba cineva cum o cheama, zice (aproape nervoasa):"Ianca, fala B!"...Poate rezolv si pb. asta cu un tricou...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si eu am fost bombonita de nu stiu cate ori ca ies cu ea afara cam dezbracata,ca nu ii pun ciorapei in picioare(in conditiile in care afara era canicula dar deh ii era frig puiutului,ce mama!),ca nu are caciulita,ba ca ii dau mancare prea nu stiu cum si ar trebui sa ii dau si nu stiu ce.

Sotul meu nu lasa pe nieni sa o pupe pe fetita ca cica ii lasa bale pe fata,aici e vorba de igiena.Mi s-a atras atentia de nu stiu cate ori ca nu ii fierb biberoanele si ca le spal doar cu detergent de vase si lista este lunga.

Cu toate astea nu am atras atentia nici unei mame ce face cu copilul ei ca nu am de unde sa stiu ce fel de om este,chiar daca nu mi-a placut ce am vazut.Fiecare isi creste copilul cum vrea pt ca nici mie nu imi place sa mi se atraga atentia asa ca nici eu nu am sa o fac.Daca vreau sa spun ceva o fac subtil ca sa nu se simta jignita.

Fiecare cu gradina lui.Daca este vorba de maltratare si alte chestii atunci cu siguranta ma implic.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by diana21

Si ceva amuzant, care chiar ar merita un tricou! Pe fetita mea o cheama Ianca si toata lumea intelege Bianca. Acum, saracuta, cand o intreaba cineva cum o cheama, zice (aproape nervoasa):"Ianca, fala B!"...Poate rezolv si pb. asta cu un tricou...

misto idei!
dada, trebe tricou cu "Ianca fala B!!"
de ce oamenii au o placere deosebita sa poceasca numele?!
sunt curioasa, nu te-a intrebat nimeni: "da de ce Ianca si nu Bianca?!"

Ianca, ti-am mai spus, e un nume splendid!
Evident ca si Hora mi se pare frumos (mi-a placut la disperare, au trecut fo' 15 ani de cand am zic ca, daca o sa fac vreodata o fata, o va chema Hora. si mi-am amintit la tanc!). Ca lumea intelege Cora de cele mai multe ori e evident. Asta nu ma supara, se intampla si nu implica reavointa. Dar... de enshpe ori, dupa ce corectez si spun Hora, cu H, mi se replica: "da de ce Hora? de unde si pana unde? de ce nu Cora, ca e mai frumos?!" oi fi io dusa, da ma apuca spumele la fazele astea. Poate sunt multe persoane carora nu le place numele fiica-mi (primii sunt socrii..) e dreptul lor. dar mi se pare usor mitocanesc sa faci comentarii. si eu am intalnit nume care m-au siderat, da am avut bunul simt de a pastra pentru mine impresiile. corect? Si ce-are, dom'le, Hora? E cel mai romanesc nume. Am dat eu de Dezdemona si am tacut, ei de ce nu poate??
Cred ca stiu io ce are, nu il intalnesti la trei etaje dintr-o scara si asta contrariaza.
iertare, m-a luat valu, da de cand am copil creierul meu si-a restrans activitatea, mai are doar cateva camere locuite si mobilate saracutz, cu putine idei.. asa ca atunci cand ajung la una, ma blochez ca pickupul...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by alessia105

...la 4 luni jumatate s-a infruptat dintr-o lasagnia ... eram cu capul in alta parte dupa baiatul cel mare si inca o fetita care se certau si el a bagat mana in farfuria cu lasagnia si a mancat ..ce era sa fac ??? sa il pun sa vomite ? ..asta fost .nu a avut nimic nimicutza...apoi pe la 8 luni ( mergea tinandu-se de toate alea si de-a busilea ) a furat tot asa o prajitura ..pana sa realizez eu( aveam musafiri ) el a si mancat-o sub masa... a mers bine cu mancatul mereu( manaca orice ii pui in fata niciodata nu mi-a zis "nu imi place ") la 1 an am inceput sa ii dam tot ce mancam noi ( nu prea suntem consumatori fast food asa ca nu avem asa ceva in meniu ) ... acum la 2,6 ani si sta pe net ..se joaca pe pc ... nu am ce sa ii fac ...stau cu el pe afara , in parculet , la fotbal , mergem la muzee , mergem la copii ..e cum vine acasa in pc se infige .Nu va exagerez ca se joaca anumite jocuri mai bine decat fiul meu cel mare care are aproape 10 ani ..iar pe you tube ,chiar daca nu stie sa scrie si sa citeasca stie exact unde sa isi gaseasca melodiile favorite si personajele indragite ( dovada http://nl.youtube.com/watch?v=60U0UN5jPfM )

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mai,dar tu ai copilul minune? La 4 luni jumate manca singur?
La 2,6 ani navigheaza pe net?
Pai ar trebui sa intre in cartea recordurilor..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Apropos de faza cu numele: pe fii-mea o cheama Daria; normal ca lumea intelege Dalia, Delia etc.... Acu' stau stramb si judec drept: daca-mi trecea prin cap s-o botez Stralucirea sau Scumpatatea, cum o mai strigau in parc? Ta-su ii zice "Insuficienta lu' tata"...

Mergi la inceput