cine mai inoata impotriva curentului?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehe, la voi ca la voi...da pe bb al meu din burtica il cheama Gheorghe:))
va inchipuiti ce-mi aud urechile, nu?
:)))

iar la mine nimeni nu tinea minte Sabina.Simina, Simona..Sonia..Sabina e preaaaa greu:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Ah, sunteti absolut fermecatoare, mi-era dor de voi.
Daca tot suntem la capitolul nume si de ce i-am botezat asa ca toate celelalte nume sunt mai frumoase numai ce am ales noi suna rau, pe mine m-au intrebat socrii "dar de ce Mihai?, noi cum o sa-i spunem?" asa ca-l alinta "miha". De suna ca bata'n oki dar nu le place lor Mihai. Si el ii corecteaza cu "Mitzu" ca asa il alintam noi ca-i pisoi nazdravan.
Vreau si io la intalnirea inotatoarelor contra curentului, daca are apa ... (merge si lac, nu doar aspersoare) e super, daca n-are apa ... tot super va fi ca ne vedem. Doar ca io nu pot in septembrie ca al meu cupil e fermier inca (adiq la bunici la tzara) si in fiecare we sunt acolo gramada pe el ca mor de dor.

Raluca, leoaica cu Pui Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Luana, nu ma enerveaza atat de rau cand sunt intrebata de ce am ales Ianca, de unde vine, etc. Mai rau ma aprind cand, invriabil, mi se atrage atentia ca exista un sat, Ianca, pe undeva prin Dobrogea...Asa, si??? E intai nume de fata, nume clasic macedonean, exista multe orase sau localitati in lumea asta cu nume de fata. Imi vine in cap acum Florenta, de exemplu...Uff! Sau mai aud: "Ianca de la Iancu???"

Apropo, Hora mi se pare superb, alb, limpede si plin de personalitate!
Pe Fetita mea o mai cheama si Dariana, insa nu o striga nimeni asa...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci: in Oradea erau ieri vreo 37 de grade ... seara, pe la orele 19,00. Vecina mea coboara cu bebelina de 1 luna (sa-i traiasca) imbracata in costumas de cosmonaut, caciulita de interior si acoperita cu paturica. Bebelina era rosieee si urla ! I-am spus vecinei, ca chiar daca ea se supara, eu fur patura si caciulita fetei. A inteles ideea si a dezbracat frumusetea aia de bebelus. Mi-a spus ca asa i-a zis mama`sa, sa nu raceasca !

Ideea cu tricourile este ge - ni - a - la

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Deci: in Oradea erau ieri vreo 37 de grade ... seara, pe la orele 19,00. Vecina mea coboara cu bebelina de 1 luna (sa-i traiasca) imbracata in costumas de cosmonaut, caciulita de interior si acoperita cu paturica. Bebelina era rosieee si urla ! I-am spus vecinei, ca chiar daca ea se supara, eu fur patura si caciulita fetei. A inteles ideea si a dezbracat frumusetea aia de bebelus. Mi-a spus ca asa i-a zis mama`sa, sa nu raceasca !

Ideea cu tricourile este ge - ni - a - la

dadada, bravo! uneori se poate si atunci iti creste inima de bucurie!

diana, pupam Ianca Dariana. grea treaba, ca amandoua numele is frumoase. da Ianca e atat de fain ca mi l-as fi trecut si io pe lista (si sunt taaare mofturoasa la nume de trecut pe lista!)

Imi place, imi place tare Gheorghe. E puternic! singura problema va fi sa reusiti sa spuneti un nu raspicat prescurtarilor, diminutivelor, pocelii numelui adica!

So, sa recapitulam: va las cu limba de plecare sarcina sa stabiliti cand si unde ne facem intalnirea subversiva. DA SA NU VA INTALNITI SAPTAMANA CE VINE!! Ca vin si va-nfofolesc copiii!!!
Abia astept! Bag de seama ca septembrie e luna DC..

Am luat si eu, pentru prima data, borcanele; la mare, pana ne-om dumiri ce si cum, sa avem ceva de backup. Sunt curioasa cum vor fi primite si am si eu o intrebare (nu interpretati gresit, borcanelele mi se par o inventie geniala pentru calatorii!): de ce trebe, dom'le, sa scoata mancare pentru bebelusi musai cu jambon??! eh? nu ma deranjeaza da mi se pare nitelus stupid, mancare pentru copii de 6 luni cu jambon si nu's mai ce...

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Borcanele sunt super cand pleci undeva. Desi nici eu nu sunt de acord cu muuulte. Asta cu jambon nu l-am cumparat niciodata. Insa, daca nu i-ai mai dat pana acum, probabil le va refuza. Distractie maxima la mare si astept poze!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

daca le refuza inseamna ca nu-i e foame.
saru-mana de urari si ma voi conforma (ma voi distra si voi face poze) uff, .. ce nu fac io pentru DC?...

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

balbina, m-ai terminat!!!!
n-am reusit sa accesez linkul, am surf control pe computer, dar am citit traducerea... e COLOSAL!

deja am dat un search pe google dupa imprimare tricouri, asta zic eu ca "it's a must"!

Noe, te las in charge cu lista de intalneala, noi am dat-o deja in liste si listute cu articole de mare, haine, jucarii, alea-alea..
tropai de nerabdare sa vad cum va reactiona Hora la prima intalnire cu marea mea iubire, marea...
singura ingrijorare este legata de mancare, nu prea imi dau seama cum o sa fie. la munte am stat intr-o vilisoara unde aveam bucatarie si am putut sa ne facem ca acasa, insa la hotel cred ca va fi ceva mai incomod. si inca ceva: nu stiu de unde voi lua fructe in mamaia. ee, ne-om descurca noi cumva.
ne-am dotat deja cu umbrar pentru copil si enshpe creme de plaja si de dupa, iar ponderea jucariilor in bagaj nu vreau sa va spun care e, caci trebuie sa tinem copilul ocupat, nu? mi-e groaza cum o sa ajungem noi cu tzarc (pt dormit), jucarii, o mie de alte lucruri plus vreo trei ale noastre, copil, carut, saltea samd, cu trenul, apoi cauta masina in gara ....
acestea fiind conditiile, catelul ramane acasa, ca pana la varsta asta n-a-nvatat sa care bagaje si nu mai avem maini si de el. ata ete.
daca nu mai apar, am murit pe drum, ca magarul cu samarul prea mare...

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Luana, daca nu ati plecat inca, sper sa aveti o vacanta super si sa va simteti bine in mare si pe langa dansa!
Nu-ti fa griji, ca va manca Hora ce ii vei gasi pe-acolo, ca ccccica marea le face pofta de mancare; borcanase luam si noi cand plecam in calatorii sau comandam una alta de la restaurante in care avem incredere (cartofi natur, legume aburite, piept de pui la gratar, orez simplu, etc...oricum Bia nu e mare gurmanda nici acasa); Bia se intelege bine cu borcanasele, ii plac cel mai mult alea de la Humana- se gasesc cam greu. Oricum, poti sa ii iei si cereale si cu ele nu va fi o problema sa i le prepari, plus iaurtele, branzici, etc..
Noah, ca m-am intins
Cu bagajele, inteleg perfect noua ne-ar trebui si o remorca

Despre intalneala: si eu vreau in septembrie, ca sambata ne caram mobilele la casa si pe urma o sa fim tot in amenajari vreo saptamana. Asa ca, cine doreste, sa zica ce si cum; locatia mie imi este aprox indiferenta, adica venim oriunde...in Bucuresti
Fetele care vreti sa veniti dati-mi PM ca sa nu incarcam subiectul sau vorbim pe mess: diana_roua

VACANTA PLACUTA inca o data si numai bine!
fug sa ma primenesc ca iesim out sa sarbatorim casa noua (bine ca e maica-mea la noi cateva zile)

The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Emma niciodata nu a vrut borcanele. Si i-am cumparat si de la noi si aduse de prin Germania si Italia.
Asa ca am gatit in continuare.

Vacanta placuta!

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebia spune:

Fetita mea are aproape 8 luni si am fost impreuna in prima vacanta. Am papat si cateva borcanele, dar si iaurt in care am razuit fructe praspete, branza de vaci tot cu fructe proaspete, cereale si combinatii intre ele. A fost bine!

Eu imi cresc fetita dupa cum ma informez in carti, pe net si dupa instinct. Nu am lasat-o sa urle singura ca sa faca plamani si sa nu se rasfete! Am avut colici 5 luni si am tinut-o in brate ore intregi, iar acum nu mai e nevoie si sta singura si se joaca. Socrul meu mi-a zis cand era mai mica de o luna ca am stricat- o deja, ca urla dupa brate....si tot asa. De ce nu ii dam biscuiti si mere ....la 2 luni, nici acum nu ii dau biscuiti, sare sau zahar.

Sunt satula de sfaturi, mi-am crescut copilul singura, fara socrii, fara sa stea decat acasa, asa ca de sfaturi ....Un pic de ajutor ar fi mai bun, nu sa pleci cand incepe sa planga!

Vacanta placuta! Mie mi-a placut la nebunie in primul concediu in 3...

Mama de Bia

Mergi la inceput