Trunchi arterial comun?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Offf, desi e tarziu si trebuia sa merg de mult la culcare, am citit cu sufletul la gura paginile subiectului...Imi pare rau pentru micut ca desi a trecut cu bine de un hop s-a oprit inaltul. Totusi sunt convinsa ca se va gasi o solutie. Nu ma pricep atat de bine, dar ma gandesc ca prin perfuzie se pot administra medicamente pentru stimularea activitatii renale si doctorii nu vor sta cu mainile in san, sper! TREBUIE SA FIE BINE!

Am vazut si eu reportajul la Antena 1; sunt de acord ca exista medici si clinici la care nu meritam si nu ar trebui sa apelam, insa uneori nevoia ne impinge; de acum voi ncerca sa intru mai des aici, sa te sustin si sa-ti fiu alaturi pentru ca stiu cum e ...

Curand ne vei da vesti bune! Ai sa vezi ca bunul Dumnezeu nu-si va lua ochii de la el.

Incearca sa gasesti pe cineva care sa te ajute cu strangerea de date pentru deschiderea subiectului la "umanitare". Va fi greu,mai ales ca sunteti la distanta, insa noile tehnologii (telefoane, fax, scanner, internet) iti permit asta. Ti-am scris si la subiectul Soniei, daca te pot ajuta cu ceva da-mi PM...oricat de ocupata as fi (si eu pregatesc o campania umanitara pentru Darius- sper de luni sa fie oficiala) imi gasesc timp si pentru tine.

Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

speranta si multa incredere in dumnezeu si totul o sa iasa bine.
toti cei care sunteti alaturi de micut la spital aveti incredere si ginduri pozitive,nu va lasati doboriti de incertitudini si durere.
daniela,tu care esti aproape de familie ajuta-i sa-si recupereze increderea ca totul o sa fie o reusita.
suntem alaturi de voi cu sufletul si cu gindul!
dumnezeu sa-l aiba in paza pe micut.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

imi pare tare rau ca nu am citit de la inceput subiectul, Daniela ma rog pentru Edi, sa dea D-zeu sa fie bine.

eu sunt din CLuj te rog sa intrebi parintii daca ii pot ajuta cu ceva

Doamne ajuta-l si pe Edi!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

Multumesc mult fetelor pentru sprijin .
Ce sa va spun vorbesc cu parintii aproape la fiecare ora din zi si din noapte , incerc sa-i sustin cit pot . Micutul s-a trezit din anestezie , aseara si-a miscat piciorusele si minutele . Tot aseara i-au schimbat dializa , dar de data asta i s-a facut pe viu interventia , doctorul a refuzat sa-l mai adoarma . In schimb ne-a asigurat ca n-o sa simta nimic , slava Domnului . In urma celei de-a doua dialize a reusit sa mai curga citeva picaturi de urina , dar nesemnificativ . Se spera ca in uram acestor 2 dialize sa-i revina functiile rinichiului la normal . A fost aspirat aseara , Edi se pare ca e totusi stabilizat post operator . Asteptam in continuare vesti de la parinti . Am reusit sa o mai incurajez pe mama indurerata , panicata si neputincioasa totodata .
Singuar ei alinare este cind e lasata sa -l vada pe micut printr-un gemulet de la terapia intensiva . S-a mai dezumflat la burtica bebe , dar restul corpului tot in aceeasi stare e datorita lipsei urinarii . Cu Dumnezeu inainte speram din tot sufletul sa fie bine in final si sa ne bucuram de sosirea lui acasa .
Daca vrei sa ma ajuti as putea sa -ti dau numarul de tel. al tatalui , poate reuseste sa faca rost de ceva buletine medicale suficiente spre a deschide un anunt umanitar . Asta este Romania , n-o intrece nimeni la bicrocratie , dar se si fac fraude multe pe seama suferintelor altora .
Am sa va tin la curent cu starea lui Edi ori de cite ori voi avea noutati .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Daniela,

In primul rand va doresc multa putere voua si sanatate puiului mic. Si eu sunt o matusica de bb de 11 luni si si eu as face orice ca la nevoie sa-i alin suferinta sau sa incerc sa fac rost de sprijin material pt a o ajuta.

Asa ca te inteleg perfect ca de altfel toate fetele (si putinii baieti) de pe acest forum. Din pacate exista in aceasta lume si oameni fara constiinta si Dumnezeu care sunt in stare de orice. De aceea s-au creat regulile pt trecerea unui subiect la umanitare. Acest lucru ar crea posibilitatea si a unui ajutor efectiv (material) pe langa suportul moral.
Tu fiind direct implicata stii deja toata povestea si cred ca nu ti-ar lua mult timp sa indeplinesti cererile adminilor pt ca totul sa fie ok.

Descrierea cazului e aproape gata ... asta e ce am cules eu din postarile tale:
"Micutul Edi s-a nascut pe 14.08.2007 cu o malformatie grava pe cord .
S-a nascut la spitalul Sf.Pantelimon din Bucuresti .
Dupa citeva ore de la nastere s-a depistat ca ar avea aceasta malformatie , o prezumtie dealtfel facauta de medicul pediatru care la preluat pe micut . Din ziua nasterii a inceput calvarul copilasului , implicit al parintilor , rudelor apropiate ...
Micutul a trait 3 zile doar cu perfuzii , la incubator , conectat la aparate permanent .Doctorul pediatru a incercat din rasputeri sa convinga familia ca micutul nu are nici o sansa si oricind ne putem astepta la sfirsitul acestuia .
...
In urma interventiei de la Antena 1 s-au pus toate pe roti , s-a intervenit cu tratament , s-au facut ecografii , s-au interesat la alte spitale care erau dotate cu aparatura speciala , ecograf , lucru care lipseste cu desavirsire la spitalul unde s-a nascut baietelul . Acesta a trebuit dus la Budimex si la G.Alexandrescu sa i se stabileasca diagnosticul corect .
...
Spitalul unde s-a nascut a fost ales de urgenta , mama copilului avind deja contractii de nastere la 7 min . Acest spital nu avea cu ce sa-l ajute , in ceea ce priveste aparatura potrivita afectiunilor celui mic . Dupa toate aceste interventii copilul este stabil , pe tratament , asteptind sa faca o operatie la Cluj , unde ne-a fost data o recomandare . Problema este cea financiara , copilul poate fi salvat si cu comportament normal dupa aceste corectii chirurgicale .
...
Azi l-am dus pe bebe la Cluj . A suportat cu brio drumul .
....
Maine va fi ziua cea mare . S-a hotarit deja . Operatia va dura 6 ore , timp in care vom invia si vom muri cu totii de mii de ori .
...
I se va pune o hemogrefa provizorie dupa care va mai urma o alta operatie , dar nu stiu sa spun la ce perioada de timp . Bebelusului ii trebuie o artera pulmonara , in asta consta operatia .
....
Bebe acum 15 min a iesit din operatie . Totul a decurs neasteptat de bine . Ramine sa vedem daca organismul se va adapta cu acel corp strain .
....
Infioratoare veste , bebe e suspect de blocaj renal . S-a umflat tot mitietlul si din nou vor interveni sa-i faca dializa . Sub influenta anesteziei i s-au atrofiat toate simturile , Doamne cita suferinat la un sufletel atit de mic ....
...
Doctorul care l-a operat a fost adus in mijlocul noptii la spital si acum se afla tot acolo linga micut . Nu se trezeste din anestezie , nu urineaza , sansele de suparvietuire sint din ce in ce mai mici . Fa Doamne o minune si trezeste-l la viata !
...
Micutul s-a trezit din anestezie , aseara si-a miscat piciorusele si minutele . Tot aseara i-au schimbat dializa , dar de data asta i s-a facut pe viu interventia , doctorul a refuzat sa-l mai adoarma . In schimb ne-a asigurat ca n-o sa simta nimic , slava Domnului . In urma celei de-a doua dialize a reusit sa mai curga citeva picaturi de urina , dar nesemnificativ . Se spera ca in uram acestor 2 dialize sa-i revina functiile rinichiului la normal . A fost aspirat aseara , Edi se pare ca e totusi stabilizat post operator . "

Practic in 10 minute cred ca poti face niste mici modificari la text ca sa fie o descriere cap-coada a cazului.

Apoi trebuiesc scanate sau trimise prin fax niste foi medicale care sa ateste starea micutului. Inteleg ca dr. de la Cluj nu a avut acum timp de asta dar trebuie sa existe foaie de extermare/trimitere de la Sf Pantelimon/Budimex/Gr Alexandrescu pe unde a fost copilul in Bucuresti. Nu trebuiesc toate doar ceva care sa ateste un diagnostic medical.

Toate astea trimise pe mail la admini impreuna cu un scan dupa buletinul tau si o declaratie ca iti asumi raspunderea cazului.

Si cred ca asta e tot ... Witchie mi-a scapat ceva?

Ideea este ca in momentul in care incep sa se trimita bani trebuie sa fie cineva care periodic sa mearga la banca sa ia un extras de cont pt a putea confirma intrarea banilor. E firesc. Oamenii care trimit bani vor sa li se confirme ca au intrat in cont. Si cum mama evident nu poate face asta ca sta tot timpul langa micut, trebuie o persoana care sa-si asume raspunderea cazului.

Te imbratisez si ai incredere in DD ca o sa faca o minune si pt nepotelul tau. Si Sonia a trecut pe langa moarte, a facut stop cardiac si uite ca ieri a revenit in tara cu mamica ei intr-un zbor comercial.

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru tot sprijinul vostru . Am ceva acte medicale sa ateste suferinta lui Edi , doar ca mai imi trebuie niste poze dupa operatie si voi intregi arsenalul de dovezi . Cred ca maine voi reusi sa scanez tot .

Mergi la inceput

Martutza ,

Ms . mult pentru incredere .
Maine sper sa reusesc sa fac dovada acestui caz si sa pot fi in deplina corectitudine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Daniela pot sa ma intalnesc cu tatal , si sa scanez actele sa ti le trimit sau daca parintii au nevoie de ceva la spital sa-i ajut.
sunt din Cluj?
tu esti ruda cu ei sau sunt prieteni?

oricum e un gest de omenie faptul ca te implici, cred ca tu esti cea mai in masura sa deschizi cazul la umanitare

asteptam vesti despre copilas si ne rugam pentru el!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

ma rog la Dumnezeu sa fie bine

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Carrie ,

Iata adresa mea de mail danielalfun@yahoo.com
Apelez la buna vointa ta . Hai sa dialogam pe mail pentru a ne familiariza un pic . Am vb cu tatal lui Edi si asteapta sa-i dau un raspuns cu privire la un eventual ajutor din partea ta , fiind din Cluj .
Astept raspunsul tau pe mail in ideea de a ne auzi cumva la un tel .
Dana

Mergi la inceput