Trunchi arterial comun?
Raspunsuri - Pagina 9
danielalfun spune:
Carrie ,
Eu sint cumnata cu tatal lui Edi si nasica celui mic .
Nu numai ca sint in masura sa-i ajut , dar imi doresc din tot sufletul sa-l ajut pe micut cit pot de mult .
Astept un mail de la tine .
Ms. mult pentru ajutor inca o data .
ylilimic spune:
daniela - ma bucur ca sunt semne mai bunicele cu Edi! Am stat cu gandul la ieri de azi-noapte de cadn am citi despre el. Ma bucur sa vad ca iti intinde cineva o mana de ajutor, ma refer la Carrie care este in Cluj si ii poate ajuta pe parinti cu scanarea hartiilor. Din pacate eu sunt prea departe sate pot ajuta cu mai mult decat sfaturi, la momentul asta.
Pozele iti vor fi de folos in vederea realizarii unui site dedicat lui Edi, pe care oamenii sa-l citeasca si astfel sa afle despre puiul mic.
Ma voi in continuare pentru sanatatea lui Edi! negesit sa ne tii la curent...spune-le parintilor despre noi...
Carrie - daca poti lista macar cateva pagini din aceste subiect sa le dai parintilor spre citire, ar conta mult, le-ar ridica moralul, s-ar simti sprijiniti in demersurile lor. pentru ajutor!
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
danielalfun spune:
Fiti convinse ca parintii stiu ca sint sustinuta de voi , daca nu erati voi nu stiu ce ma faceam , sincer .
Eu preiau informatiile de la parinti si vin la voi sa va spun cum mai evolueaza bebe .
Chiar acum 10 min am inchis cu cumnatul si mi-a spus ca a avut o discutie cu doctorul chirurg si ca lucrurile persista sa fie delicate deoarece Edi nu vrea , se incapatineaza sa faca pisu . Cu ajutorul acelei dialize mai reuseste din cind in cind sa faca cite 2-3 ml , dar insuficient . Ceea ce ma bucura este ca mama a inceput din nou sa-si ia in serios rolul superb de MAMA dindu-i lui Edi cite 5 ml de lapte la 3 ore . Se mai incearca cu dializa pina maine dimineata dupa care se va intervine cu medicatie "soc " spre a-i stimula rinichiutii lui Edi . Speram sa fie mai receptiv si sa ajunga in cel mai scurt timp sa faca singur pisu .
Ce sa va mai spun , neputinciosi in continuare vom astepta vesti despre micut . In 2 zile se spera a se reveni la functiile normale ale rinichiului fara stimulente . In general bebe e cumintel , astept tel de la mamica sa vedem daca supozitiile medicilor de a se fi trezit realmente sint fondate .
Deocamdata atit ca si ultime informatii .
Multumesc Carrie , am inteles ca ai vb cu cumnatul meu si urmeaza sa va intilniti maine dimineata sa rezolvati cu scanarea actelor . Parintii mai spera ca si in seara asta vor reusi sa profita de neatentia asistentelor spre a-i mai putea face poze lui Edi , cit se poate de relevante . Ma gindesc deja la momentul in care am sa le vad si eu si nu stiu cum am sa reactionez , sa -mi vad finutul plin de furtunase , tumefiat , umflat , etc Off mititelul sper ca tot acest cosmar va fi invins de noi toti si vor ramine aceste pasaje triste , doar simple amintiri neplacute .
Multumesc mult pentru sprijinul moral pe care mi-l dati . Va simt aproape de sufletul nostru indurerat .
danielalfun spune:
V-as scrie mai des , dar am si grija fiicei mele , sa fiu sincera de cind au aparut probleme cu Edi s-a simtit cam neglijata , dar mi-a zis "lasa mamai , scrie acolo unde crezi tu , daca consideri ca-l ajuta pe verisorul meu " , o scumpica ...abia il asteapta sa vina acasa , a zis ca il va considera ca si fratele ei si-l va lasa sa-i strice toate jucariile fara sa se supere , numai sa-l vada fericit si zimbind . Ma copleseste fatuca asta , nu am ce sa spun .
Ieri am reusit sa mergem sa ne tundem , aminam demult acest moment , dar nu se mai putea ..am vrut sa se bucure si ea de o schimbare .
Sa ne luminam putin fetele sa ne incarcam cu si mai mult optimism in speranta ca Edi va fi bine si superlativul nu va intirzia sa apara ...
danielalfun spune:
In timp ce va scriam voua fi-mea facea baie in cada . Tocmai m-a chemat sa-mi arate ce grozavie a facut ea . Si-a scris numele pe peretele cazii , superb nu ? o mare zgirietura pe cada care nu se mai ia la toate eforturile ei de a le sterge , chipurile . Parca prostiile sint din ce in ce mai mari de cind a mai crescut ...Asta e pina la urma nebuniile copilariei sint inerente .
cristiana70 spune:
Draga DANIELA, ma bucur si eu sa va vad un pic mai optimisti, eu parca asa simt din tonul postarii tale. Ti-am scris si pe mess dar nu mi-ai raspuns, oricum, important este faptul ca s-au strans deja atatia oameni care il au in gand si in ruga pe Edi, cat si fete care pot efectiv sa intinda o mana de ajutor pentru incropirea dosarului pentru umanitare. Cat despre Ralu, ca si-a scris numele pe cada, ehei, sper ca peste ani sa-i arati lui Edi nazbatia verisoarei!
LILISOR, tu esti o adevarata "caracatita", prezenta peste tot, mi-a fost frica atunci cand ti-am atras atentia asupra acestui subiect ca n-o sa-i dai atentie, caci te ocupi de Darius, dar stiu ca ai o inima mare, si ca intelegi ca exista loc in sufletele si rugile noastre pentru toti acesti copilasi!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)
danielalfun spune:
Sinteti minunate ! Mi-au dat lacrimile cind l-am vazut si pe Edi linga cei doi Sonia si Darius . Trei luptatori invincibili !
carrie spune:
Daniela(sau MIhaela, ca asa era pe email?) am vorbit cu tati lui Edi si maine ma vad cu el.
fetitza ta cati ani are?
e o idee buna sa-i duc aceste pagini listate, numai sa vad cum sa fac ca nu am imprimanta acasa si ma vad cu el de dimineata.
cred ca subiectul ar trebui pus cat de repede la Umanitare ca altfel nu da lumea de el sau macar la discutii generale.
mi-am culcat mamarutzele ma culc si eu ca-s rupta si ma rog pt copiii bolnaviori
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
cristiana70 spune:
Daniela, locul lui Edi este intre luptatori!
O noapte buna tuturor, Dumnezeu sa-i aiba in paza pe acesti micuti!
Ajutati-i pe micutii www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia, Darius si Edi!
cristina mamica de David (21.12.2006)
principe spune:
daniela,
sfatuiesti-o p mamica lui edi sa mulga laptele (colostru) ,care este atit de pretios ptru imunizarea lui edi ,dupa ce se recupereaza edi ea poate folosi acest lapte ..este aur alb,poate prietena noastra carrie aer putea sa o ajute cu recipientele si congelarea daca la spital nu au unde.
colostrul dureaza cel mult 7 zile.
ma bucur nespus de vestile bune!
totul o sa fie bine!
monica mami de print