Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pup si eu sarbatoritii zilei. si mare pt ei.

dianocica - pune poze mama - ca tot nu ma prind - ideea e ca sunt cateva loturi de pampers altfel - cica un bax / balot - care sunt cu o banda elastica - insa stiam de la vecina mea ca aceea banda e in spate. Poate am inteles eu rau.

Deci - nu stiu daca te-am lamurit - insa se pare ca ai nimerit acel bax din balot care e altfel.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki04 spune:

Si eu si eu am nimerit un lot de pampers altfel, adica benzile laterale sunt elastice si se intiiiiinddddd .... am crezut ca au schimbat modelul.

Mihaela Cristi 17.12.2006 si Adi 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by miki04

Si eu si eu am nimerit un lot de pampers altfel, adica benzile laterale sunt elastice si se intiiiiinddddd .... am crezut ca au schimbat modelul.
deci e doar un lot? ca mi-mi plac la nebunie. vreau tot din astia...poze nu se poate ca ccc cablul a ramas la mare.... la soare. la a dejule ce mai faceti?

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mananca, dar intr-o sila totala.. ma rog, important e ca mananca. a mai rarit-o si cu laptele, mi se pare logic... ce-ar mai lipsi?? sa inceapa trezitu' noaptea, ceea ce...ma astept, la ritmu' in care decurg lucrurile.. ieri am plans in continuu, de proasta, ca motive reale n-aveam, dar e foaaaaaarteeee ciudat cum da peste cap orice micuta rupere de program... ce tampita is :))
ma scuzati, tocmai ce se pregateste sa sara in cap din activitati........

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

iete ca scriam in acelasi timp... destinu' asta dom'le :))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

sa mai zic rapidus cat mai apuc ca am vazut poze, filmulete, am cazut pe spate si-am murit de drag, am urat in gand toate cele la toti sarbatoritii, de bine, evident, etce etce etce... intelegeti voi :)
offfff, sa treaca mama ma-sii de perioada o data, sa mai apuc si io sa stau ca omu' sa butonez la fiecare in parte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

nu va mai zic de santier, ca nu e nimic nou, dar va spun cu mare bucurie de sonia:

Sonia e mai bine ca niciodata. doarme, se trezeste, nu mai plange atat de mult, nu mai are colici (mare realizare !!!), se joaca cu manutele, isi scoate suzeta din gura si se chinuie s-o bage la loc, se intinde cand se trezeste, casaca, mananca la biberon uneori 5 ml, alteori 25… o plimb cu caruciorul prin spital si-i place foarte mult, daca o pun pe burtica isi indoaie genunchii si se impinge pana isi ridica funduletul si sta asa… cred ca urmatorul pas e in 4 labute… isi sustine capul… si ce face cu toata placerea din lume e sa rada. rade de cand se trezeste pana adoarme. are o gama variata de strambaturi si chicoteli… rade cu biberonul in gura, rade cand se uita la mine, rade continuu. pana si cand vomita rade. cred ca a descoperit ca se poate auzi si ii place la nebunie !!!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dia, ai incercat Zuzu. Stiu ca poate e "tampit" si eu nu suportam reclama dar cand am vazut ce mananca fata mea, da ce am inceput sa mananc si eu..tare bun e. Am incercat campina, trambulina si masina da e acre domle asa ca hai incearca si zuzu la cate ai testat ce mai conteaza?
Branza poti pune in legume in loc de carne. Daca nu dai ficat la fel tot branza sau branza cu ou. Eu stiu ca pe sapt se da 4 zile carne, 2 ou si una ficat. Cand bebe nu accepta ceva din ele pui branza.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Doamne, e o minune aceasta fetita!!!

quote:
Originally posted by chris80

nu va mai zic de santier, ca nu e nimic nou, dar va spun cu mare bucurie de sonia:

Sonia e mai bine ca niciodata. doarme, se trezeste, nu mai plange atat de mult, nu mai are colici (mare realizare !!!), se joaca cu manutele, isi scoate suzeta din gura si se chinuie s-o bage la loc, se intinde cand se trezeste, casaca, mananca la biberon uneori 5 ml, alteori 25… o plimb cu caruciorul prin spital si-i place foarte mult, daca o pun pe burtica isi indoaie genunchii si se impinge pana isi ridica funduletul si sta asa… cred ca urmatorul pas e in 4 labute… isi sustine capul… si ce face cu toata placerea din lume e sa rada. rade de cand se trezeste pana adoarme. are o gama variata de strambaturi si chicoteli… rade cu biberonul in gura, rade cand se uita la mine, rade continuu. pana si cand vomita rade. cred ca a descoperit ca se poate auzi si ii place la nebunie !!!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

...cu Lumina stinsa adoarme. Noaptea maxim o data (de fapt e pe la 6 dim) se trez si deja e lumina de afara nu mai tre s-aprind nik. Cred ca e un fel de ceas..."mami trezeste-te!! fa-mi piure si branzica pana ma trezesc eu de-a binelea!!!...hai bine bea si-o cafea ca ai o fata!!"KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput