Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 5

Yagmur spune:
Yagmur spune:
 Anateo, eu cred ca va trece, dar trebuie multa rabdare... alergica din mine vorbeste, desi eu nu am alergii alimentare... 
Vin la chefuri!!! Sa ne traiasca 
 Marc si Stefan
Marc si Stefan

!!! Si avem si o fulgusoara sarbatorita... Andreea de Dorsilia care nu a mai trecut de mult pe la  noi.
!!! Si avem si o fulgusoara sarbatorita... Andreea de Dorsilia care nu a mai trecut de mult pe la  noi.
Dadaca zice ca ne iese si al patrulea dintisor.... cum naiba de nu l-am vazut eu 

(apropo' duminica nu mananca atat de bine cand ii dau eu sa pape - asta este....
 (apropo' duminica nu mananca atat de bine cand ii dau eu sa pape - asta este.... )
)
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca 
slide Luca 
 varsta Luca 

asiza spune:
asiza spune:
 Anateo, nu-mi dau cu parerea ca nu stiu despre ce-i vorba in propozitie, dar va doresc din suflet sanatate multa si esti o norocoasa ca ai lapte de la san inca...Bravos! 
Miki, Dianarus, pupam feciorii 

Oana cu  Denis Cristian (19 decembrie 2006)
 Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 Neata 
Am dormit pana la 10.30  Antonia s-a trezit si a stat cuminte in patut s-a jucat
Antonia s-a trezit si a stat cuminte in patut s-a jucat 
aseara si-a facut mai mult curaj si a reusit sa faca mai multi pasi 
 pana la 10 luni cred ca o sa mearga bine
pana la 10 luni cred ca o sa mearga bine 
Teutz,luly-
Dianarus- ce scump e Yanis
ce scump e Yanis 

Anateo-Antonia a facut testele pt a vedea la ce este alergica,i-a iesit ca ar fi alergica la proteina din laptele de vaca de la 0 la 6  i-a iesit 1 care se traduce asa: Reactie foarte slaba,frecvent fara semnificatie clinica in cazul unei sensibilizari existente,la momentul respectiv am trecut pe lapte HA dar a fost mai rau dermatita atopica aparuse f tare,asa ca am revenit inapoi la Humana si a fost mult mai bine am scapat de dermatita  si acum de vreo sapt am inceput sa papam iaurt,nu a avut nimic nici o bubita,o sa incercam si branza de vaci sper sa fi scapat de problema cu alergia  Stefan bb de Miki04
Stefan bb de Miki04
 Marc bb de Dianarus
Marc bb de Dianarus
fug ca am treaba 
Bamboletta de
de Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006) luna 10
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

madaluta spune:
madaluta spune:
 ..am aparut si eu...Speram k  cineva sa imi observe lipsa ...dar...
...dar...
ktrinel: ai fost singura care m-ai strigat...
 Si dandusa mi-a observat putin lipsa...si inca  mi-a mai facut si complimente dupa ce a vazut pozele postate de mirona...deci si ei ii dau 
 .
.
Si pt a-deju un  special pt k s-a dovedit o adevarata prietena , care te ajuta atunci cand ai nevoie...
 special pt k s-a dovedit o adevarata prietena , care te ajuta atunci cand ai nevoie...
Unca un  pt Mirona  pe care am reusit sa o vad life...si care mi-a confirmat parea mea de" fata de gesca", supervesela si zambareata.Te rog sa-mi trimiti si mie pozele, caci nu le pot salva altfel...
 pt Mirona  pe care am reusit sa o vad life...si care mi-a confirmat parea mea de" fata de gesca", supervesela si zambareata.Te rog sa-mi trimiti si mie pozele, caci nu le pot salva altfel...
Oricum mie mi-a fost dor de toate, dar mai bine de o saptamana nu mi-a mers netul. Dupa furtuna de saptamana trecuta a fost jale cu RDS-ul in C-ta.
Deci pt k mi-a fost tare dor va dau tuturor cate un 
Am citit din urma, dar bineinteles k nu mai stiu prea mare lucru. Cel mai mult m-au impresionat evenimentele emotionate ale dandusei si ale lui Lorim, pentru care ma bucur din suflet.
Lorim: recunosti pasajele? 
 "De vreo 3 ori am plins de-a binelea de nu ma putea opri nimeni.Am asteptat 4 ani cununia religioasa si ne-am dorit-o prea mult.Acum 4 ani ne-am cununat civil pt ca pt parinti si societate conteaza documentul.Va dati seama 2 tineri la 20 ani s-au casatorit.Nu prea ne-am dat noi seama ce se intimpla atunci dar stiam ca vrem sa luptam pt dragostea noastra si visele noastre.Ceea ce a urmat a fost de nedescris de greu.Eram la inceputul anului 2 de facultate[...]Din anul 3 iuly a inceput sa lucreze si sa ridice incet incet pina cind a inceput sa ma poarte ca o printesa acum si sa-mi faca toate mofturile.Am indurat foarte multe umilinte si greutatzi.In fiecare an visam la nunta dar stiam ca nu se poate pina nu permiteam noi.Si pentru cununia civila ne-au scos ochii si am indurat multe vorbe grele,pt ca ai mei au facut cununia civila toata.Doi ani nu am putut din cauza banilor sa facem nunta, iar anul trecut cind am inceput sa avem bani eram in ultimul an de fac si nu aveam timp de organizare din cauza licentei[....]Acum intelegeti de ce am plins in timpul slujbei? Nu-mi venea a crede ca dupa 4 ani, dupa multe piedici, reuseam sa ne facem nunta asa cum am visat in fiecare an.Iuly era asa fericit ca putea sa-mi ofere o nunta de vis.
Slujba a durat cam o ora pe care nici nu am simtit-o - asa fi vrut sa mai dureze vreo 2 asha de fericita eram ca am ajuns ca Dumnezeu sa ne binecuvinteze relatia, care era cel mai important pt noi."
Fara sa vreau am dat de
 " poveste nuntii tale" si ma bucur din suflet k incercati sa dati o sansa casniciei voastre. O dragoste asa mare nu moare usor...
Madalina + Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,

madaluta spune:
madaluta spune:
 despre noi asa pe scurt ce sa va spunem...?
- inca nu ne-am apucat de proiectul bb2 pt k tati e plecat intr-o aplicatie 
- in w-end am fost in delta, pe care va sfatuiesc sa n-o ocoliti cand ajungeti pe aici prin dobrogea
- darius are 2 dintisori, zice tata, da-da, pa..si ieri s scos si un mama...de-mi venea sa-l pap...
-mananca la greu..dar e si superenergic...nu sta o clipa..misuna in toata casa. inclusiv cand adoarme pana nu se invarteste, foieste,rasuceste..nu se culca
-nu mai sta in carut si suntem innebuniti si nu stim ce sa-i facem
- si cam atat...
Madalina + Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
concediu 2007
Darius - luna a 8-a
SITE FULGULETI,

dianocica spune:
dianocica spune:
 revin:
am luat-o eu razna sau s-au schimbat pampersii?  sau sunt astia active baby altfel si eu luasem altii pana acum?
diana si david 03.12.06    
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mirona spune:
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dianocica
revin:
am luat-o eu razna sau s-au schimbat pampersii? sau sunt astia active baby altfel si eu luasem altii pana acum?
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
mai revino o data si zii exact ceea ce au papmersii cumparati acum fata de cei cumparati in trecut?
Eu stiu ca active baby mai pot fi elastici la spate - imi tot propite o vecina ca-mi da si mie unul sa-l probez ... in rest - aceeasi - cu dunga verde in interior, cu scai pe laturi si diferite animalutze pe ei.
Mai sunt let's go - chilotei.
deci? am inteles eu bine ce intrebai?
mai revino - mai revino
Miro

dianocica spune:
dianocica spune:
 am revenit: deci astia pe care i-am luat ultimii-si puteam sa jur ca-s aceeasi  - au elastic pe laterale,  banda (laterala
- au elastic pe laterale,  banda (laterala  ) mai ingusta, si alte desene. lucru observat la fix 5 dimineata, dupa o noapte cu fix 11 treziri
) mai ingusta, si alte desene. lucru observat la fix 5 dimineata, dupa o noapte cu fix 11 treziri  . deci active baby. deci s-a inteles ceva? deci io mai clara nu pot sa fiu
. deci active baby. deci s-a inteles ceva? deci io mai clara nu pot sa fiu  . nu e loc...
. nu e loc...

diana si david 03.12.06    

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 I-am luat Antoniei Tagliatelle cu brocoli si peste de mare  nu-i place
nu-i place  iar o sa mananc eu
iar o sa mananc eu 
Dianocica-nu m-am prins care e faza cu pampersii?ce au? 
Madaluta-bine ai revenit  pt umblaretul Darius
pt umblaretul Darius  
Bamboletta de
de Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006) luna 10
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

marani spune:
marani spune:
  fulguletilor nascuti intr-o zi de 17!
 fulguletilor nascuti intr-o zi de 17!
ANATEO, nu stiu cum e cu alergia la proteina de vaca, sa-ti spun cum fu la mine: faceam alergie la rosie si capsuni, mai apoi la toate legumele si fructele ce contineau samburi mici. Asta pana pe la 8 ani, ma umpleam de bube pe picioare. Dupa 8 ani ca din senin a disparut. Poate cu timpul va trece si la voi.
DIANARUS, sanatate multa copiilor!
Ajutati-o pe Sonia