Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

5 dim-150ml laptic
8-trezirea laptic-joaca iesit afara
10-mancat fructe
10-30-11 somn 40 minute, apoi iesit afara
13-legume +lapte(200legume cu carnesau ou, 100lapte)
14-somn cam o ora, apoi joaca pana la 17
17-laptic 150ml apoi iesit afara pana la 20
20-cereale, apoi baita
22-150ml laptic -somn

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ca sa nu mai editez...
frct=fruct
bicuit=biscuit
fucte=fructe

Acum as vrea sa va mai intreb ceva...,voi credeti in energiile shung nu stiu de care?...,cica daca asezi patul in directia nord-vest...si zodia ta este aia...,sau ceva de genul asta...,cica nu te odihnesti bine...S-ar putea sa fie si asta...,v-ati gindit?De miine schimb si pozitia patutului...si daca nu merge...,o mai schimb o data...si daca tot nu merge...,schimb camera...,fac mutari...,o mut pe mama...,schimb casa...,..."da' halatu',cit e domle' halatu'?"[omulet cu camasa de forta pe el]

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu am strop de timp de scris. mai citesc(cam toata ziua ) dar de scris cu greu...daca mai vreti si detalii...atunci chiar nu se poate...d e in super forma. alearga (in 4 labe) peste tot, scoate toate firele de care nici nu stiam ca exista, azi mi-a oprit calculatorul ca a vazut el un butonas argintiu stralucitor si s-a gandit sa puna degetelul buclucas...mai e un pas pana la prize.. tot azi a deschis sertarele...ieri s-a ridicat de marginea patului, rwspectiv a canapelei din sufragerie, nu a patutului lui ca acolo nu sta......azi a repetat figura de n ori. deci saptamana viitoare asta ma paste...e din ce in ce mai scump si nu mai pot sa-l las neobservat o secunda...

dandusa tocmai mi-a mai venit o idee. in contextul in care nici d nu adoarme ziua decat la tz sau in carucior leganat....si, mai nou, avem showuri daca i-o scot cand nu e adormit buba.... am observat ca mananca mai bine daca ii dau dupa ce s-a trezit din somn, nu inainte. ceea ce vad ca se cam intampla la celelate fete, nu la voi. si nici la nooi...ca nu-mi iese faza prea des...tre' sa fiu super tare, sa ma tin pe pozitii sa nu-l las sa adoarma la tzi...ceea ce inseamna ca tre sa-l tin maraind in carucior pana adoarme... f greu adica...si lasa-l in mama lui de fengshui. ca e shui. pana lui ...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Ktrinel,
am inceput cu vopsitul...,asa ca stiu cite ceva despre...,la moda anul acesta este blondul...,dar nu oricare ci blondul nordic

Serenitate nordica

"Trendul numit “Nordic Serenity”, inspirat de frumusetile scandinave, exploreaza perfectiunea lucrurilor simple, pure si a unui spatiu in care tehnologiile noi convietuiesc foarte bine cu respectul pentru natura si pace interioara. Persoanele definite de acest stil au o feminitate angelica, iar parul lor straluceste de puritate si sanatate. Daca tenul este deschis la culoare, atunci parul poate fi de un blond rece, deschis, cu straluciri calde, date de suvitele care merg de la roz prafuit la lila sau nuantele de castaniu deschis inserate discret. Tunsorile sunt zvelte, drepte, cu linii fluide, de orice lungime imaginabila."
Mirona,
dupa o virsta incepe sa ne cada parul..., cauzele pot fi genetice ,apoi factorii externi...,vint,praf etc...,produsele cosmetice...,alimentatia...,stresul...sint o multitudine de motive...Din propria experienta pot sa spun ca Gerovital este un tratament care pe mine m-a ajutat...
De acum incolo probabil ca voi invata mai multe trucuri despre caderea parului si va voi dezvalui si voua,binenteles...
Teo,
promit ca tu esti prima,curajoas-o...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

S-A TREZITTTT,DEJA...,ce se intimpla domnule???
I-am dat cereale inainte de baie,a ras totul...,apoi titza si la 12 s-a trezit,s-a pus in fundulet si a inceput sa plinga...,am lasat-o,nu a tacut...,am luat-o la sin si acum doarme...
Dianocica,
sa stii ca ai dreptate...,deci nu mai adormim la titza in timpul zilei...
Bambo,
tu ai facut o remarca foarte interesanta cu "mamicile care alapteaza ,au probleme cu trezitul noaptea"...,dar poate cineva s-o explice?,ca eu,nu...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

nu ma intreba de ce dar mi se pare evidenta treaba cu trezitul.alaptatul. de explicat...hmmm...o clocesc eu de ceva timp dar nu e gata...a, si mai e ceva. d se mai trezeste sa ragaie. si se chinuie...cate 5min...scoate un gr mic mic mic...dar nu adoarme la loc decat cu tz... ce-am avut si ce-am pierdut....inainte macar se foia un pic si ragaia. acum nu..trebuie sa se ridice in fund ca sa faca asta..si sa cada in nas dupa...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

program de bb de D :) :

8.30 -240 ml lapte
joaca +nani uneori
11.00 -br calcica cu fructe
daca a adormit dupa laptic atunci ne jucam acuma, daca nu .....nani
14.00 -carnita + legume si uneori si putin lapte -depinde de maestrul bucatar ;) +desert
mai sedem in curte , ne jucam .... asta daca a dormit inainte daca nu ..clar nani
17.00 - cereale cu fructe sau cu iaurt +zeama de compot
plimbare si uneori un pui de somn ;)
21.00 -21.30- 240 ml lapte cu 2 masuri de cereale - asta mai noi de vreo 2 zile .

programul e aprox ....azi de exemplu am dormit amandoi ca valizele pana la 9.30 . asa ca tot programul a fost anapoda .

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare Stefan Cristian de Miki04, Marc de Dianarus si Andreea de Dorsilia! Sa fie sanatosi, sa creasca mari si frumosi!

Dianarus, ce dulce e Ianis!
Madaluta, bine ai revenit!
Chris, multumim pentru vestile despre Sonia! Sunt extraordinare!!!!
Dandusa, de vreo 10 zile programul nostru aproximativ este urmatorul:
- 8-8.30 – buna dimineata!
- 8.30-9 – fructe cu cereale sau branza calcica + 70-100 ml lapte
- urmeaza program de voie cu joaca, maraiala si 45 min, maxim o ora de somn
- 13-14 – legume cu carnita sau ou + 100-120 ml lapte
- din nou joaca, maraiala de oboseala, uneori o repriza scurta de somn
- 17.30-18 – fructe cu cereale sau iaurt + 50-60 ml lapte si iesim in parc pana la 21 (uneori masa asta o serveste la 18.30-19 in parc)
- 21.15-21.30 – baita si mancarica (170-200 ml lapte cu 3 masuri de cereale) si somn pana dimineata.
De cateva zile bea foarte putina apa.
Trebuie sa precizez ca la absolut toate mesele de legume si fructe este nevoie sa apelam la teatru de papusi, cantecele si o multime de jucarii, ca altfel nu are rabdare, desi ii este foame si ii place mancarica.
Bambo, dimineata nu iesim nici noi la plimbare. Doar daca trebuie sa mergem pe la cumparaturi iesim din casa inainte de pranz.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

valeuuuu...am rupt-o-n fericire....pai eu am zis ca faci curs de coafura nu de filosofie......pe limba mea nu ai ceva??

Serenitate nordica

"Trendul numit “Nordic Serenity”, inspirat de frumusetile scandinave, exploreaza perfectiunea lucrurilor simple - astea imi plac mie domle, lucrurile simple si perfecte ,am inceput bine .. , pure si a unui spatiu in care tehnologiile noi convietuiesc foarte bine cu respectul pentru natura si pace interioara - asta e definitia canadei ...deci s-ar putea sa mearga la mine.... Persoanele definite de acest stil au o feminitate angelica .. o aveam ... ca ingeru s-a transformat in demon ...lately , iar parul lor straluceste de puritate si sanatate asta vedem dupe, ca de stralucea nu ma mai chinuiam eu .... Daca tenul este deschis la culoare, atunci parul poate fi de un blond rece, deschis, cu straluciri calde ...asta e ca in jocul ala rece..rece...caldutz...cald! evrika! ..., date de suvitele care merg de la roz prafuit la lila ...cum naiba sa apar eu printre bancherii mei cu roz in cap ...sau nuantele de castaniu deschis inserate discret...sa vedem cat de discreta o sa fiu .... Tunsorile sunt zvelte, drepte, cu linii fluide , de orice lungime imaginabila...aha, aici spre sfarsit de fapt se sugereaza ca merge sa-i dam cu imaginatia...ce atata teorie! deja o si vizualizez pe madam vicki beckham ....o stii , nu?....are un show mai nou la americani despre style...her style ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

cat despre program ... al nostru se va simplifica la maximum odata ce va sta 8 ore la gradi..de luni experimentam si somnul "la comun" pt ca miercuri am interviu pt job si nu pot sa o iau...deci trebuie sa se obisnuiasca ..de fapt ceilalti copii vor fi nevoiti sa se obisnuiasca cu stilul ei ...

dodo23, cum a fost contactul cu gradinita ?

Mergi la inceput