Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Serenitate nordica

"Trendul numit “Nordic Serenity”, inspirat de frumusetile scandinave, exploreaza perfectiunea lucrurilor simple - astea imi plac mie domle, lucrurile simple si perfecte ,am inceput bine .. , pure si a unui spatiu in care tehnologiile noi convietuiesc foarte bine cu respectul pentru natura si pace interioara - asta e definitia canadei ...deci s-ar putea sa mearga la mine.... Persoanele definite de acest stil au o feminitate angelica .. o aveam ... ca ingeru s-a transformat in demon ...lately , iar parul lor straluceste de puritate si sanatate asta vedem dupe, ca de stralucea nu ma mai chinuiam eu .... Daca tenul este deschis la culoare, atunci parul poate fi de un blond rece, deschis, cu straluciri calde ...asta e ca in jocul ala rece..rece...caldutz...cald! evrika! ..., date de suvitele care merg de la roz prafuit la lila ...cum naiba sa apar eu printre bancherii mei cu roz in cap ...sau nuantele de castaniu deschis inserate discret...sa vedem cat de discreta o sa fiu .... Tunsorile sunt zvelte, drepte, cu linii fluide , de orice lungime imaginabila...aha, aici spre sfarsit de fapt se sugereaza ca merge sa-i dam cu imaginatia...ce atata teorie! deja o si vizualizez pe madam vicki beckham ....o stii , nu?....are un show mai nou la americani despre style...her style ."

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

,am avut o noapte de cosmar...,dar cu mesajul asta m-ai sparttt,am ris cu lacrimi...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Poate credeti ca exagerez...,da' sa mor daca am avut o noapte mai groaznica ca cea de aseara... si de data asta nu numai din cauza suptului..., a racit...
Tuseste,stranuta foarte des si are muci curgatori de trebuie s-o sterg la fiecare 2 min,pentru ca fie ii curg ,fie stranuta si-i imprastie...
S-a trezit...sau mai bine pot sa spun ca de la 12,nu a mai dormit...,decit a atipit...,in rest am stat pe metereze amindoua...A supt non-stop...si a si plins non-stop...La 1 ,i-am dat Panadol si tre' sa fug sa-i iau si de tuse /muci ceva...
De mincat,nu a vrut sa manince masa de 6 dimineata...si o inteleg saracuta...,offf,asta e...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza!
Fetelor, aseara stand de vorba cu o mamica in parc, aflu ca inscrierile la gradinita se fac cu 2-3 ani inainte!!!
Concret, fii-sa are acum 1 an si 4 luni si a inscris-o deja, pentru 2009, la o gradinita de langa biserica catolica de la P-ta Muncii. Cica pt 2007 si 2008 nema locuri...
Fetelor, tre sa incepem sa ne agitam???
Dandusule, eu am facut un curs de feng-shui(asta era atunci cand aveam timp cu nemiluita si faceam experiente de genul...luna asta ce mai invat nou!!!) Asa ...cica sunt cateva reguli de baza:
-toate coridoarele drepte si inguste sunt purtatoare de energii negative. Daca ai asa ceva in casa, ba chiar o camera la capatul unui astfel de coridor, tre sa pui in el ceva remedii sa intrerupa linia dreapta, (o masuta, un fotoliu, o planta, etc)
-usa la baie tre sa stea in permanenta inchisa...daca e deschisa...ghici...pe acolo ies energiile negative
-peste planul casei tre sa suprapui un dreptungi impartit in 8 dreptunghiuri. Fiecare dreptunghi reprezinta un plan al vietii: copiii, studiile, bogatia, casatoria, etc Atunci cand ceva nu merge bine trebuie sa activezi prin ceva dreptunghiul respectiv. De exp. daca vrei un copil , pui jucarii, zornaitoare, etc in partea din casa ta unde e zona copiilor; daca esti fara bani...pui ceva viu colorat sau lumini in partea banilor, etc. Deci ideea e ca atunci cand pui lumini, plante (depinde de felul plantelor-cactusii sunt cu energie negativa- chestii din alea chinezesti care zornaie, o fantana in miniatura, etc-atragi energie negativa. Daca in casa e prah, dezordine, nu e lumina etc...atunci partea aia a casei atrage energie negativa implicit sectorul ala din viata ta scartaie!
Astea sunt regulile de baza...alea cu pozitia patului, cristale, etc...sunt aprofundate...
Am si o carte cred...o caut daca vrei si ti-o imprumut!!!
Sa stii ca la mine a functionat partea cu dragostea...cand eram singura mi-am activat partea din casa care corespunde dragostei...lumanari, candela parfumata, muzica...si...radeti cat vreti...am avut nene la oferte!!!
Daca mai vreti detalii...cand ma intorc cu Rares din parc!
Un week-end minunat!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Am prins scutecul??? Nope...Danutz a fost mai vrednica....Asa somn nu am mai avut de mult in mine.... plec repede pe teren sa trag o tura de somn pe masina... desi am stricat atat de tare drumurile judetene ca nu mai pot trage un nap
Aseara imi doream si eu sa ma spal pe cap... si Luca se maraia instant daca nu eram in raza lui vizuala... asa ca l-am pus in scaunul de masa, l-am dus in baia mea de 1mp si s-a distrat grozav urmarindu-ma la dus.... oare ce o sa ma fac cand creste si umbla prin toata mansarda???? Ori ma spal dupa ce adoarme el, ori ma imput - astea sint dilemele mele de single mom
Marani, aveti cam acelasi program ca si noi..... si Luca adoarme pe la 21.00, plus ca apa IOC
Ktrinel, esti grozava... cu filozofia ta...
Fug la sedinta (alt loc bun de un nap) si apoi pe teren...
Promit sa revin mai incolo

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa or fi gemeni? pai d s-a culcat la 10. si s-a trezit la 11. si la 12. cand, treaza fiind (e mama pe la noi, ca altfel nu pupam..) ma gandesc sa vad de ce plange copilu', ca sigur nu e de foame. asta pt ca, repet, eram treaza, deci stiam cat e ceasul si la ce ora s-a culcat/trezit. deci mai intai l-am tinut sa ragaie. n-a vrut. apoi i-am dat cu niste calgel. si am descoperit ca avea un canin suuuuuuuuuuperumflat. bon. am zis sa-i dau si niste paraetamol. adica pana la urma calpol. si cu aceasta ocazie s-a trezit . definitiv. a mai adormit la 13.30, in niste chinuri groaznice. nu putea sa adoarma, era foarte obosit, nu-si gasea pozitie. nici la tzi, nici in brate, nici in pat, nici in patutz, eram deja in pragul disperarii...husa de la carucior era in masina, pana la urma a adormit in scoica pusa in curucior. si de-abia dupa juma de ora am putut sa-l mutam ca se tot trezea si plangea...a fost ingrozitor, s-a mai trezit de 2 ori pana dimineata....nu stiu cum or fi altii, dar daca as incerca sa-l las sa planga (ceea ce oricum nu as/voi face ever) s-ar trezi si m-ar porcai o noapte intreaga....

concluzia? dandusule, ramanem la prima varianta: au ei ceva de fac asa urat...

diana si david 03.12.06
Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Neatza,

Off,Dandusa,de cand a avut ea febra cred ca s-a pricopsit cu microbul..ce sa-ti spun..rabdare si tutun..stiu cum e..am trecut 2 nopti prin asta..
Poti incerca Eurespal pt tuse ,dar e rau tare la gust...Si mucii musai scosi mereu(ai batista bebelusului?,daca nu imprumuta) sa nu faca otita!

La pediatru nu te duci?Sa verifici daca sunt afectati plamanii?Speram ca nu!Sanatate multa Crinutei frumuselei!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dandusa, ne inscriem si noi la noapte de cosmar + zile de cosmar... am crezut ca i-a trecut viroza, dar a revenit in forta... de luni pana miercuri dim a avut febra si miercuri sear + joi a fost ok, am zis ca i-a trecut... dar nu.... acum e fara febra, dar cu tone de muci si o tuse sparta ... si e chinuita si plange saracuta de-mi rupe sufletul... si n-am ce sa-i fac.... de ieri ii curg mucii ca robinetul, pana in gura, ii mai inghite (si mi-e frica sa nu vomite din cauza lor) , nu ma mai lasa sa-i aspir, dar deloc, ii sterg numai cu servetelul si mai nou cu mana ca sa nu se irite mai rau la nas ... si tuseste tot la 10 secunde ... si atunci incepe sa planga ca o doare gatul... .. eu una nu mi-am putut imagina ca poate sa ajunga asa de cobza... daca i-ati vedea ochisorii rosii si umflati de taat plans... n-a plans atata toata viata ei (si sper sa nici nu mai planga) ... pediatra zice ca e urmarea fireasca a virozei, partea finala... si ca dureaza pana se curata de secretii ... si secretiile astea care o termina sunt parca cu butoiul... .... noaptea s-a tot trezit nici nu mai stiu cat de des sau de cate ori, ca bineinteles nu mai putea respira de muci si se ineca de la tusit... si de dimineata nu mai adoarme decat cat timp e tinuta in brate... daca o pun in pat langa mine se trezeste instant si incepe sa planga si apoi vin mucii si tusea ... si nu mai putem sa-i dam medicamentele, numai cand vede seringa de la nurofen face ca toti dracii, in lingurita iar nu se poate .. o fortam si apoi scuipa ce i-am dat... daca o tine tot asa, trebuie s-o trecem pe injectabil .... si colac peste pupaza, sotul e bolnav rapus si el, ca de la el se pare ca a luat viroza, numai ca la el a durat mai mult pana l-a rapus.... partea buna e ca nu mai are Oana febra si ca n-a coborat spre plamani, infectia e numai in gat... sper sa treaca mai repede, ca nu stiu cat mai se poate chinui saraca asa ... are sens sa va zic ca noi marti trebuia sa plecam in concediu? ... sa ne tineti pumnii sa treaca mai repede...

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

si pt Oana..sa treaca repede..pana marti..sanatate!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Dandusa-imi pare rau ca ochioasa e bolnavioara
eu as zice sa incerci sa-i dai cereale fara lapte puse in bibe cu lapte,cand ii dadeam Antoniei cereale seara se trezea de mai multe ori pe noapte

Teutz-credeam ca sunt singura care nu ies dimineata

Danutz-si in Iasi e aceaisi poveste cu gradinitele

Dia-of saracuta Oana trimitem multi sa-i treaca repede

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
imi pare rau ce citesc - iar bebei bolnaviori - -ici pentru ei si sa se faca bine repejor.

Bambo pareri de rau pt buni - sa o tine DD cat crede el de cuvinta - numa sa n-o faca sa sufere.
Dandusa merci mama - mai astept sa-mi mai spui. Pupici ochioasei.
Dianocica mama - aveau pampersii tai acest www.flickr.com/photos/8904209@N07/1157354681/" target="_blank">vierme???
Mi-am luat si eu azi - sunt super! La noi se gasesc la un arăbete - deci nu sunt doar unul intr-un lot - la asta era tot lotul la fel. Am achizitionat pentru vre-o 2 luni.

sarbatoritilor zilei de azi.

Teutz pregatire ceva? Bem maine?

Miro

Mergi la inceput