Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Mirona spune:
www.kodakgallery.com/PhotoView.jsp?collid=19981231213.75663231213.1187360437824&photoid=86342231213&folderid=0&UAUTOLOGIN_ID=19981231213" target="_blank">Matei la 7 luni
Irina - da replay la mesajul meu si copiaza link-ul spre pozele tale in profilul personal - sa apara si la tine frumos. 
Miro
bamboletta spune:
Azi trebuia sa facem actele pt cumpararea masinii
astia de la primarie sau gasit tocmai azi sa faca deratizare
am fost degeaba pana acolo
Lavinia_p-
cand facem o intalnire cu toti fulguletii de Iasi?
Tema zilei:
6-7dim -210 ml laptic
somn din nou pana la 9-10 impreuna cu mami
se trezeste se joaca in patut pana se plictiseste apoi ne jucam in sufragerie sau iesim la plimbare,adoarme pe la 11.30 si doarme pana la 12.30-13
13-papam pranzul legume cu carnita sau outz se mai joaca pana la 14-14.30 apoi somnic pana pe la 16
16-iaurt cu fructe iar se joaca
18 iesim la plimbare
19-cereale
21.30-22 baita
23-laptic 250-270 ml
bine programul variaza,mai mergem al cumparaturi..ori in alte parti
cred ca sunt singura care nu prea ies dimineata afara
dar nu prea reusesc sa ies
ma trezesc pe la 9-10
asa ce m-am plictisit de parcul in care ma plimb
batranii ocupa toate bancile nici nu ai unde sta,bine sunt si multi copii cu mamici ![]()
mi se pare sau numai mamicile care alapteaza au mai des problema cu trezitul noaptea?
Antonia cand manca prea devreme se mai trezea de 2-3 ori pe noapte,i-am mutat ultima masa pe la 23 si asa nu se mai trezeste pana dim uneori mi-a dormit legat pana la 8 dim
ma duc sa ma pregatesc vine tati sa ne scoata la plimbare 
azi am fost la bunicuta mea
care e f bolnava nu cred ca mai traieste mult
dar decat sa se chinuie poate e mai bine asa ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
doradora spune:
mai, fetelor, sunteti niste fericite ca mai aveti bunici! mie tare mi-e dor de ale mele...
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
marani spune:
Program bubamara:
5.30-6.00 papa 300 ml lapte
9.00 trezirea si joaca pana la 10.00, timp in care eu beau kfeaua
10.00 mananca 250-300 gr fructe, apa ioc
11-12.30 iesim in parc la joaca, cumparaturi, plimbari, vizite
13.00 mananca 250 gr piure legume + carne/ou, apa ioc
13.20-16.20 somn cu 2-3 treziri
16.30 papa 250 gr iaurt cu un fruct, apa ioc
17.30 iesim la plimbare
20.00 baie
20.30 papa 300 ml lapte
21.00 (cu aproximatie) somn
asta e programul zilnic; noaptile difera, uneori doarme neintoarsa alteori ma trezeste la 1.30 si la 4.00;
Ajutati-o pe Sonia
Donia spune:
Programul nostru:
7,30 - desteptarea - alaptat - joaca in pat impreuna cu Roxana
8,30 - 9 - un castron de cereale plus oarece tzitzi - continua joaca inca vreo 30 minute
9 - 9,30 - somn de vreo 1,5 - 2 ore
11,30 - parc vreo 1,5 ore
13,00 - un borcanel de legume si oarece tzitzi
13,30 - somn de vreo 2-3 ore
17,00 - un borcanel de fructe
program de parc sau cumparaturi
20,00 - un castron de cereale
21,00 - baie
21,30 (cel tarziu) tzitzi, pus in patut, stins lumina si somn pana dimineata.
Orele astea sunt aproximative.
Iar acum il aud vorciferand, e tocmai in perioada somnului de pranz - a dormit deja vreo 30 minute! - ma duc sa-l readorm.
dandusa, scrie si tu programul, sa lucram pe caz concret.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
marani spune:
poate am inteles gresit, am intrat pe site-ul antenei 1 dar nu am gasit nici un reportaj cu sonia; ma lumineaza careva?
Ajutati-o pe Sonia
dandusa spune:
bai nene...,iar mi-a disparut mesajul...

tre' sa reiau programul...,inebunesc...ussssssaaaaaa,usssssaaaaaaaaaa,usssssaaaaaaaa![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta
asiza spune:
Repede, repede...programul lui Denis:
8.30/9.00 trezirea, schimbat scutecul, spalat fata, dat Vigantol
9.30/10.00 masa de fructe
10.30 joaca in casa sau plimbare, depinde
11.30 somnic
13.00 masa de pranz, apoi joaca
15.00 somnic
17.00 cina
17.30 plimbare pana la 21.00
21.00 baitza
21.30 240 ml laptic gol, apoi somn pana a doua zi
Aproximarea apoximarilor...nu e zilnic la fel, depinde si de copil, nimic nu e batut in cuie...poate doar mesele
...Dandusa pupici...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dia1609 spune:
programul nostru:
ora 07- 200 ml lapte ... o trezim noi, caci altfel s-ar trezi singura pe la 9-10 si ar avea numai 4 mese/zi, ceea ce nu ne permitem ![]()
somn pana pe la 9:30
ora 10- 100 g branza calcica cu fructe
apoi afara in parc pana pe la 11:30 -12:00
ora 12:30- somn cam o ora jumate sau 2 ore
ora 15-15:30 - legume + carne (vitel, pui, galbenus de ou) intre 100 si 200 g
apoi joaca in casa pana pe la 18:30 cand mai doarme ... uneori (de fapt cand doarme mai putin de o ora jum la pranz, atunci doarme cam jumate de ora pe la 18:30, dar nicioadat nu doarme mai mult de 30 min la ora asta)
ora 19- 100 g cereale + fructe
apoi iesit afara la plimbare
ora 21:45- 22:15 -lapte cu 1-2 masuri de cereale (80-100 ml)
apoi baitza si dupa baita mai papam 100-150 ml lapte (de fapt ultima masa e fragmentata in 2 parti: inainte si dupa baie)
toate orele sunt aproximative, dar de regula ne putem ghida dupa ele ... se da totul peste cap daca nu ne trezim noi la ora 7 sa-i dam prima masa, si atunci se decaleaza totul si sarim o masa... dar asta nu se prea intampla, ca nu ne permitem ..
si mai o precizare: programul asta e de cand am inceput cura de ingrasare prescrisa de medic pt oana (care se pare ca da rezultate), si cantitatile astea nu le papa cu mare pofta sau placere, ci mai mult cu cantecele, teatru de papusi, etc
Dia
de
Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
dandusa spune:
Deci...s-o luam usurel...
V-ati facut temele foarte bine...,va multumesc 
Citind programul copiilor vostrii...,am realizat un lucru...si anume...,Crinuta,nu are masa de 6.30-7...,o fi bine ,o fi rau...,eu zic ca-i rau...,spun asta din doua motive...
1.nu are cum sa-i fie foame la masa de 10,pentru ca ea suge incepind cu ora 1 noaptea ,pina dimineata in jur de ora 9.9.30,cind se da trezirea...,deci stomacelul ei este plin...
2.in intervalul 6-9,se trezeste pentru ca ii este foame...,mititica...,iar eu rupta de somn..,scot titza ii dau sa suga...,probabil ca nu-i de ajuns...,i-ar trebui si ei altceva...,bibe cu cereale de ex...,sau chiar o masa de cereale,servita cu lingurita...,in felul asta va fi satula pina la 10...si apoi va minca si masa de 10 cu pofta...
Deci,ati inteles...,pina acum...,servea titza pina in jur de 9 dimineata...
Apoi urma masa de 10,cereale cu fructe in diverse combinatii ,pe care de cele mai multe ori nu o minca...,apoi somn de la 11 pina pe la 12...,joaca pina la 14,cind servea masa de prinz...,care contine legume,carne sau ou,etc...,somn imediat...,o ora sau doua...,apoi joaca pina la 17.30...
La 17.30 ,iesim in parc cu fetele...,servim masa de 18 cereale cu fructe...,asta de obicei o maninca...,apoi joaca pina la 21,cind mergem acasa...
La 21.30 incepem dusul sau baia,depinde de zi...,ne jucam numai la dus sau la baie...,am iesit,ne-am sters,curatat,hidratat,pieptanat...,servim titza si adormim in max 15 minute tot la titza...Deci la 22 sforaie...
De citeva zile...,m-am gindit sa-i dau cereale seara inainte de baie...,poate in felul asta nu se va mai trezi noaptea...,ar trebui sa fie mai satioase...Rezultatul?!?...In prima zi s-a trezit mai rar...,apoi la fel de des...ca inainte...,dar perseverez...,pentru ca ea chiar linge castronul de cereale la acea ora...,deci ii este foame...,apoi ii fac baita si mai suge si titza...si cu toate astea tot se mai trezeste...Ce sa fie,domle'?...ce sa fie?
Cantitatile de mincare variaza de la o zi la alta...,la fel ca si la voi...,are zile cind maninca tot...,dar are si zile cind nu stiu ce a mincat toata ziua...Daca de ex...,nu a mincat masa de 10...,ii dau un frcut sa-l molfaie...,sau un bicuit...,suc nu vrea sa bea...,in schimb bea apa...
Orele mai sus mentionate se schimba in functie de somnul ei...,sau de o mica schimbare de "decor"...
Ziua adorme numai la titza...,daca sint acasa...,daca nu,adoarme si in carut leganata...
Nu vrea suzeta...,nu vrea bibe...
De ,miine incepind...,ma voi trezi la 6 si apoi inevitabil se va trezi si ea...,pentru ca de obicei ma simte...,apoi ii voi pregati masa de cereale...,cu servetel si floricica
...,cu "buna dimineata printesa lu' mama"...Apoi bagam nasu'-n perna...,somn...,pun ceasu' sa sune...la 9.30,pregatesc cereale cu fucte...,iarasi "buna dimineata...,floricica ,servetelul...
"...,entertaiment daca o fi nevoie...,apoi va voi transmite live ce s-a mai intimplat in paradis...
,cine cu cine s-a mai certat...sau cine pe cine a batut...![]()

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Mindrete de Crinuta