*** LA REDOUTE (44)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

saddie, asteptam sa ne spui cum facem maine, unde sa trimitem documentele. Multumim!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Eu nu pot lua extras de cont decat maine dupa-amiaza si scanat abia a doua zi la serviciu. Am in schimb acces la e-banking (sau cum s-o numi), pot printa ceva de acolo??? Ma ajuta cineva?

Apropo, se pare ca a mea comanda e de 159.86 euro. Sunt ametita rau.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Cred ca da, poti printa. Inainte sa ma duc la banca, am sa sun sa cer un extras de cont pe mail. Daca merge asa...scutesc un drum. Vb maine si vedem cum facem...

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

I-am dat lui nushulica adresa mea de mail dar o sa mai vorbim si maine sa trimit pentru toti odata.

andre_ea daca ai e-banking poti fie sa printezi direct de acolo sau sa faci un o captura de ecran (print screen) si eventual acoperi informatiile care nu sunt necesare.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

tania iaca raspunsul moderatorului
Chers amis roumains,
Nous avons bien compris votre problème.
Il est évident à la lecture de vos messages que LR a mal agit avec vous.
Le fait d'accepter les commandes, de débiter vos comptes bancaires, bloquer volontairement l'expédition de vos colis est un manque de respect évident.
Cependant, je pense qu'il est inutile de trop vous inquiéter pour le remboursement.
LR est une grande entreprise et il semble improbable qu'elle ne tienne pas ses engagements. Il doit bien avoir une explication logique au long délai de remboursement.

Ceci-dit, n'hésitez pas à mettre la pression en contactant la DGCCRF ou organismes de défense des consommateurs. Cela accelèrera sans doute la procédure.

Nous ne pouvons malheureusement rien faire de plus pour vous.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Intr-adevar f. frumos raspunsul. Totusi aici nu sunt de acord: "LR est une grande entreprise et il semble improbable qu'elle ne tienne pas ses engagements." Pai deja nu si-a tinut angajamentele in momentul in care a blocat livrarile in Ro pentru comenzi la care au luat banii. Argumentul lui nu e valabil. Nu ne agitam fara motiv.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Saddie , daca i-ti trimit doar mail de confirmare deocamdata e ok? Ca nu am cum sa ajung la banca maine. Macar sa fiu si eu la numaratoare

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Saddie si eu vreau sa-ti trimit documentele. dar numai maine dupa amiaza reusesc sa fac totul, imi iau astia si curentul.
trimit extras de cont si confirmarea din mail a comenzii.
Mail de siktir nu am.
sper sa nu fie tarziu pe maine dupa amiaza. eu nu mai pot intra pana atunci, caci de maine dim. nu voi mai avea curent pana pe la ora 15.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu din pacate nu am unde sa scanez nimic. Am mail (pt una din comenzi), am extras dar nu am scanner. Investighez ca am nevoie de extras si pt a doua comanda si ala tb sa il ceara sotul meu.

Apropo, Andreap am realizat azi noapte ca rambursarile mele, de orice fel vor fi, vor aparea pe numele tau ca la ambele comenzi esti tu trecuta cu numele si adresa asa ca daca ne trimit cecuri vor veni si ale mele tot la tine. Sa iei legatura cu noul proprietar sa ne anunte.

Mergi la inceput

Neataaaa! Sper sa fie o zi buna in ceea ce priveste LR...

aissa, nici eu nu am scaner, ma ajuta sotul meu sa le transform in format PDF. Iti spun si tie cum si ce.

Vacanta Europa 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ok, Clau, mersi.

Mergi la inceput