*** LA REDOUTE (44)***
Raspunsuri - Pagina 9
andreap spune:
Aissa,o sa iau legatura cu noul proprietar,dar eu nu as accepta "faimoasele" CEC-uri,nu vreau sa pierd 1/2 din suma.sa-mi dea toti banii,dobanda s-a pastreze ei,pe card.Cum au stiut sa-i ia desi nu mai livrau in RO,asa sa stie si sa-i dea inapoi
.
Din pacate,nestiind nici o boaba de franceza,nu am inteles nimic din ce s-a scris.
.Ceea ce am inteles este ca ar trebuie trimise niste acte pe adresa de mail a lui Sadie.O sa incerc sa scanez confirmarea comenzii mele,poate fac rost si de extras azi.Mail de "hai siktir"nu am
,raspuns la mail-ul postat de Aissa,nici atat..
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
aissa spune:
Andreap nici eu nu vreau cecurile dar ma gandeam, cum au zis fetele, sa nu ne trezim ca ne raspund intr-o zi la mailuri si ne zic ca au trimis deja cecuri si sa le gasim la posta. De aia ziceam...si azi noapte pe la 3 am realizat cam ambele mele comenzi sunt date pe numele tau, prima e pe contul meu dar schimbasem eu datele de identificare cu ale tale si a doua e pe contul tau.
PS: ti-au intrat cartofii prajiti fara noi?
Si sa stii ca la rochie nu-e eu autoarea ci tata Tony care era asa mandru de el ieri ca le-a luat la fete rochii si ca ce frumoasa e a Mariei si era chiar ofticat ca nu a avut si pt Ale mai mare si cand i-am zis ca ii e mica era tare trist, cica cum ma ca o probase si era buna.![]()

andreap spune:
Aissa,o sa vb,OK.Mai,nu te supara...nu ai spus tu ca SF Maria asta de pe 15 nu se sarbatoreste????Fii sigura ca pe 8 Septembrie nu mai scapi
..dau petrecere mare,cu pitici,parinti,tot tacamaul.si sa stii ca daca tu m-ai injurat,nu prea mi-a picat bine iesirea de aseara
..dar asta-i alta poveste.Rochita e relativ OK,dar abia o introduc pe Mariuca in ea,si oricum daca-i mai vine acum,peste 1 luna,in nici un caz!
Daca poti,da-mi un mail in care sa explici unei idioate ignorante(eu adica..),ce naiba scriau in franceza aia![]()
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
aissa spune:
Hai ma ca glumeam, te-am sunat aseara pt ca venise bunica lu' David cu cadou pt Maria (a stat saraca toata seara cu ditai punga in mana), David tot canta La multi ani, Ale vroia ea cadoul si de aia am zis asa la telefon ca te asteptam. Ce naiba nu stii de gluma?![]()
O sa dau mail imediat ce am loc (ca ma injura astea sigur pe aici ca toata saptamana am stat pe net)...dar ce anume vrei sa iti traduc?? Mesajul moderatorului sau altceva?
carolinah spune:
Va mai citesc, dar nu prea mai am ce contribui. Eu astept rabdatoare colete, rambursare sau cecuri, ce-o fi, ca eu nu am timp si energie sa ma bat cu ei. Ca doar de aia fac cumparaturi online, ca nu am timp de alea adevarate
.
Si mi-am si asumat riscul cu LT sa nu imi ajunga coletele, ca doar ne avertizeaza de mult. Sigur ca asta e deja altceva, dar eu tot la categoria riscuri o asimilez.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
andreap spune:
Aissa..normal ca stiu de gluma
.Numai ca venirea in parc a fost contramandata din motiv de vizita..neasteptatat.
Asate,nu puteam sa dau femeia afara ca sa vin in prac..ma oftic de mor,sincer..dar asta e.Ne vedem noi.
Spune-mi pe scurt cam ce s-a discutat in franceza pe site-uri,raspunsuri..dar ffff pe scurt
Poze 2007
saddie spune:
Pentru cele care astazi nu au cum sa faca rost de documente, ne putem grupa, azi trimit pentru cele care au si le spun alora ca suntem mai multe si in zilele urmatoare le voi mai trimite si altele.
Nu stiu daca merge numai cu mail-ul de confirmare, macar un mail daca ati trimis astora de la LR si tot e bun si ala, sa aratati ca ati incercat sa comunicati cu ei pentru solutionarea problemei.
Daca nu aveti scaner sau nu puteti sa le facti .pdf dati un fwd la msg si ma ocup eu.
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
gama spune:
Buna dim., subscriu si eu la actiune!!!Scanner am dar nu mai am extras la mine caci exact azi dim le-am scos din geanta, aveam un intreg dosar ptr LR!!POt scana mail-urile in format pdf daca e mai bine asa decat un fwd, am trimis de 3 ori mail(iar maine scanez extras,ING-ul nu cred ca timite prin mail extras), nici macar un raspuns, niciun mail de la ei vreodata....Daca ma primiti in grupul de "reclamante", am sa urmaresc aici ce tr.sa fac si pe ce adresa de mail sa le trimit pecele scanate.Mult`am
si Matei(2.aug2004)
claujro spune:
Am putea sa cerem daune materiale pentru stresul si neplacerile provocate, asa vre-o cateva sute de mii de euro , cel putin! 
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Vacanta Europa 2007
aissa spune:
Saddie da-mi un PM cu adresa ta de mail si iti trimit mailurile mele de corespondenta cu LR.