Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 25
GETY spune:
Buna dimineata!
Azi imi fac si eu cafea cu lapte. A fost mama la tzara, am vrut sa merg si eu, ca e un aer asa curat acolo, dar n-a mai fost loc in masina... Erau deja 3 adulti si 2 copii. Nu-i nimic, acusi plecam si noi.
Eunice, ti-am vazut pozicile cu baietii, 2 scumpei ai, sa-ti traiasca. Din pozele tale am vazut si m-am razgandit sa iau carutzul sport cu mine si sa imprumut altul, ca al meu cel mare e ditamai tancul, ca sa poata dormi Maria comod in el.
Cristina, sa-ti traiasca finutza, hai, poate faci si tu o fetitza sa te ajute si pe tine la gospodarie.
Eloise, frumoase poze, iar Vladutz este un frumusel, parca i s-a mai asezat si parishorul.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
Am intrat repede-repede sa va spun ca plecam la mare...Of, de abia astept concediul asta! Sper sa fie o vacanta reusita!
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
CristinaGoji spune:
Gety - deocamdata nu am preferinte in ce priveste sexul la bb2. Sotul vrea si al doilea sa fie baiat
Adriana - concediu placut!!!
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, saru`mana pentru cafea!
Sympa, mi-a placut bebe Teo, chiar merge frumos!
Ignatica, bine ai revenit!
Adriana, concediu placut!
Gety,
La multe lunite bucurii de 20!
Maria Cornelia! Lexi
La multi ani Cri19 pentru ziua de ieri!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
princess spune:
Buna dimineata!
Chiar daca eu sunt codasa la scris mesaje pe DC, tin sa urez La multi ani! Mariei Cornelia pentru cele 11 luni implinite azi, sa fie sanatoasa si fericita pentru ca frumusica este foc! Lexi, sa va traiasca puiuta si sa va bucurati de ea! Multumim din suflet pentru urarile pe care ni le faci in fiecare luna.
Aceleasi urari pentru toate minunatele Bucurii de septembrie- octombrie 2006 si, nu in ultimul rand, felicitari Cristina pentru burtica! Sarcina usoara si bebita sanatos!
Pupici Bucuriilor si mamicilor de Bucurii!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
VARSTA RARES
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Cristina - eu as bea o tona de , mai e la ora asta???
Ignatica- bine ai revenit!!Dar ce a avut David???Acum e bine???
Sympa - vazut un umblaret d eprima clasa... Teo!!
LA MULTI ANI!!!sarbatoritilor zilei de 20, in special Mariei-Cornelia, sa fii sanatoasa, frumoasa, cuminte si devreme acasa!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Princess, , multumim mult, la multi ani si lui Rares si un pupic mare de la noi. Mai povesteste-ne despre el si pune si tu cateva pozici sa-l vedem si noi! Peste 1 luna tre' sa dam tort si sampanie...Iti vine sa crezi ca deja a trecut aproape 1 an? Parca ieri asteptam nerabdatoare sa ne vina randul la nasteri
Tizelor, xandrutza si alexutza, multumim mult pentru urari!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
anangel_lexi spune:
M-am tot gandit daca sa va pun cele mai noi doua poze sau nu...Vi le pun dar pe cele mai sensibile dintre voi le avertizez ca are o mizerie la nasuc...pe care n-am vazut-o decat dupa ce am facut pozele. Imi cer scuze... Am spus asta ca sa stiti, cine e mai sensibila, sa nu se uite.
Deci 2 poze noi, incepand cu asta
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
Adriana, concediu placut!
Hai mai, Lexi, cum adica mai sensibile? Pai suntem toate mamici si avem deja obisnuinta de a vedea si curata nasuc, fundulet, urechiuse si altele. Pupam frumoasa ciufulita!
Princess, scrie-ne mai des!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
alexutza_26 spune:
Lexi - pt sarbatorita ciufulita...de fapt cred ca ai dat-o cu gel si ai pregatit-o pt discoteca,nu??De asta era asa vesela in poze,nu????Si cum adik mai sensibile???..dar ce ne-ai aratat cumva poze horror sau ceva ce noi nu cunoastem gen mucisori???...putea fi si mai rau
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!