Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Am mai recuperat si eu din urma. Si am vazut atatia copii frumosi, frumosi si mari! Cat de repede a trecut timpul... de necrezut...

Ma bucur ca v-au placut pozele noastre. Mai avem cateva facute cu aparatul amicilor nostri dar asteptam sa-i gasim online ca sa le luam. O sa pun atunci si niste poze facute intr-un labirint colorat numit Luminarium, arata foarte interesant. Pozele pe care le-am facut la festivalul de la Sziget nu le postez, ca o sa ma intrebati unde mi-am dus copilul... dar sa stiti ca mai erau bebelusi pe acolo, chiar si mai mici. Noi ne-am tinut departe de Main Stage si a fost ok.

Lili, tricoul mi-a placut si mie f mult, mai ales ca are si taxu unul la fel. Ai dreptate cu podul, nu-sh de ce mi s-a pus pata pe Elisabeta , ca doar Podul cu Lanturi e cel mai celebru (si cel mai spectaculos) plus ca e, cred, primul lucru pe care ti-l arata orice ghid la oprirea in Budapesta cand faci o excursie prin vestul Europei.

Vauva, pozele tale mi-au facut o mare bucurie, asa am revazut si eu Stockholm-ul. Mi-a ramas inima acolo cand am fost. Oricum e indiscutabil foarte diferit de Helsinki, sunt doua capitale cu personalitati putin comparabile. Am fost si eu la Vasa si la Muzeul Nordului. Vasa e foarte impresionant si tenebros ca muzeu, iar soarta navei... ironica... Cum s-au scufundat ei la mal inca inainte de prima navigare...

Eniko, frumoase pozele din Bulgaria. Si baietii tai sunt tare simpatici si nostimi!

Adina, m-am prapadit de ras la pozele gemenilor la geam . In rest, faine toate. Chiar asa...4 ochisori frumosi !

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetelor! Saru`mana pentru cafea, "double" mami Cristina!

La multe lunite bucurii de 19!

Maya si Victor!

Ce mai face oare Crisnemes?

Eniko, distractie placuta la nunta! Cam asa sta si Narcisa, cu picioarele imprastiate...
Lili, primesc si pepene!
Andra, foarte frumoase pozele, m-am uitat inca o data la ele!
Adina, te asteptam cu drag!
Alexutza, Lexi, Beatrix, !

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Am intrat si eu scurt sa o felicit pe Cristina.....sarcina usoara, bebe sanatos si sa te bucuri de copilasi.Va fi mai greu la inceput dar trece repede.Sa stii ca si la mine a fost mare diferenta..de fapt si acum e la fel ..intre copilasi.Sunt sigura ca nu o sa mai faci nici o depresie post-natala...
Am vazut pozici de bucurii foarte frumoase...vacante de neuitat.Ma apuca nostalgia cand vad pozici in special de la mare!!!!Noi n-am fost anul asta in vacanta...iesim in fiecare week-end pe undeva.Am fost sapt. trecuta in oraselul lui mos craciun, e la vreo 100 km de Montreal si e superb pentru copii.Au si o gradina zoologica micutza unde poti intra sa dai de mancare la animalutze,tot felul de piscinutze, trenuletze,casute,un brad mare decorat, o casutza unde poti sa-l vezi pe mosu' si s faci poze.Andrea a fost tare incantata...Am mai pus niste poze....am incarcat niste filme pe youtube sa nu stiu de ce pe webshots imi da eroare dar nu stiu cum sa pun aici adresa de pe youtube.
S-a trezit Teo....
"La multi ani!!!" tututor sarbatoritilor din aceste zile .

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Alarma falsa...a adormit la loc.Al meu pui se trezeste pe 6 ma tine asa vreo 2 ore in joaca...apoi se culca.Asa ca..eu sunt la a doua cafelutza, ca m-a luat raceala si nu prea am reusit sa dorm de vreo 2 nopti.
Eni...ati ajuns si la Toplita la strand cand ati fost in Harghita?Cum s-au simtit baietii???L-am vazut pe Toma ce bine dormea in carucior...de la aerul ala..Faina faza cu nunta...oricum distractie placuta azi...
Adina..superbe pozicile baietilor tai....au inceput sa comploteze impotriva voastra deja????Mama ta s-a intors in Romania???Sigur nu o sa stea mult...ca nu poate fara aia micii....
Lexi..felicitari pentru socializarea puiutzei tale...ai vazut ca ti-ai facut degeaba probleme....Tre' sa fie tare scumpa cum vorbeste ea...
Acum chiar ca s-a trezit...
Pupici...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sympa - multumesc! Cateva zile in urma am observat ca tu l-ai nascut pe Teo chiar de ziua ta!!!
Adina - aoleu!!! Multa bafta pana se intoarce mama ta!
MamiLili - multumesc de urarile pentru finutza mea! Sa dea Domnul sa fie sanatoasa si cuminte!

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Gata...am reusit si cu filmuletele...le-am pus la semnatura la filmuletze mai noi..
Cristina..da, pe Teo l-am nascut de ziua mea.A fost cel mai frumos cadou de pana acum.Si ce-o sa mai sarbatorim noi!!!Numai sotul e suparat ca trebuie sa cumpere 2 cadouri...si mananca si bera o data....
Va pupam fetele...o sa iesim pe undeva...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Noi ne-am intors din Moldova, a fost frumos, dar cu peripetii deoarece David a fost bolnavior la inceputul calatoriei. In fine, s-a rezolvat.

Cristina felicitari pentru sarcina, sa dea DD sa fie totul bine si sa ii aduci lui Vladic un fratior ( sau surioara) sanatos.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ignatica, bine ai revenit! Hai pune-te pe citit ca ai de recuperat, nu gluma... Sper ca Davidutu e bine acum.

Eunice o fi la nunta?

Dau si-n seara asta o felie de pepene rece, daca sunt amatoare. [emoticon cu pepene]

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sympa, ti-am vazut filmuletele, ce frumos merge Teo! Ce v-a venit sa mergeti in august la Mos Craciun?

Am uitat sa zic ieri: AlinaMorostes, concediu placut!

CristinaGoji, initial am facut urarea pentru fin , apoi am reverificat si-am vazut ca-i finuta, asa c-am editat. Ce nume i-a pus?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! Poftiti la !

Ignatica - multumesc! Bine ati revenit!

MamiLili - Ilinca Maria o cheama pe fetita. Si eu am tendinta sa zic la orice bebe "el". Poate pentru ca noi avem baietei

Am vazut-o ieri pe finuta. Atata-i de mica!!! Are 50 cm si 3 kg 50 g. Vladic s-a nascut cu 58 cv si 3.800 si cred ca de aia mi se pare mie atat de mica

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput