Bucurii de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 23
MamiLili spune:
Vauva, am vazut toate pozele, iar la nr 1689 m-am pozat si eu in exact acelasi loc.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!
MamiLili spune:
Andra, super poze, iar tricoul lui Vladut de la Hard Rock Cafe m-a dat gata. O mica precizare: podul din pozele voastre nu-i Elisabeta ci Podul cu Lantzuri (Lanchid). Podul Elisabeta e alb si se afla chiar sub Citadella. Dovada www.technologystudent.com/culture1/hungar1.htm" target="_blank">aici.
beatrix spune:
Eunice, mai bine dispus in seara asta la faza cu nunta! am vazut si pozele si-mi place tare cea in care doarme la tine in bratze! distractie placuta maine la nunta!
Vauva, Eloise am vazut si pozele voastre!
chiar i-am zis sotului ac de cate ori venim spre ro sau invers am putea sa ne oprim 2 zile in budapaesta! numai pareri faine am auzit despre aceasta capitala!
Lexi, felicitari pt progrese! bine ca i-a trecut spaima de oameni!
Victor, Andreea-Iuliana, Maya-Maria, Bianca-Andreea!
Beatrix si Eric
CristinaGoji spune:
Neatza, mamici! Poftiti la !
Eunice - faine pozele, faini si baietii! M-a distrat cu dormea Toma cu un picior sus, dar m-am si mirat cum adoarme el in carucior! Eu n-am mai avut parte de asa ceva de pe la 6 luni...
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
eunice78 spune:
Buna dimineatza!
Multzumim pentru aprecieri.
MamiLili, da coditzele le-am facut acolo, la bulgari. Dar cand le-am desfacut a fost jale..mi-a cazut la par si m-a durut pielea capului.
Cristina, Toma doarme ff bine in carucior, ii place. Acasa doarme asa cracanat cum ati vazut in poza. De fapt asa si suge: fie culcat pe spate cu picioarele larg desfacute, fie ajunge in patru labe si cu capul spre mine. Si in imp ce suge da din fund. Are niste pozitii baiatul asta...
Fetelor, eu de 2 saptamani nu i-am mai dat lui Toma sa suga noaptea: Se invatzase la bulgari sa doarma cu mine, si incepuse sa suga din ora in ora, de fapt doar dormea cu tzatza in gura. Si stiind ca incep serviciul...In prima saptamana a plans, s-a enervat, a tipat, acum pana la 5 ma lasa in pace. Azi noapte si ieri insa i-am dat apa pe la 2 ca la noi a fost tare cald.
O duminica placuta va doresc!
Eu ma pregatesc de nunta...
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
CristinaGoji spune:
Eunice - distractie multa la nunta! Eu nu reusesc sa-l amagesc cu apa pe Vladut noaptea. Pana nu-i dau laptic, nu adoarme.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
AdinaF spune:
Fetelor, io vreo 3 saptamani nu mia pot scrie ca ne-a lasat maica-mea singuuuuri!. Cand revine, promit ca citesc tot. Va pupacesc, o sa-mi fie dor de voi.
La geam
La piscina
Basmalutza noua
Hrana sanatoasa
4 ochisori frumosi
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
alexutza_26 spune:
Buna dimineata la amiaza!!
Ce revenire spectaculoasa Lili ..sa nu fii de deochi!!!
Eunice - am admirat pozicile voastre...foarte frumosi mai sunteti voi!!!Iar Toma un delicios!!! - iar faza cu nunta -no commnet pt ca si eu sunt exact la fel....numai eu patesc din astea dar deja m-am obisnuit...ceva gen Mr Bean sunt de cand ma stiu!!!Distractie placuta la nunta!!!
Lexi -wow!!!!! -deja stie sa le zica pe nume la prietenii ei!!!Ce mai -e deja fata mare si desteapta!!Felicitari pt progresele cu socializarea!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
anangel_lexi spune:
Multumim, fetelor, pentru felicitari!
La multi ani, Bucurii de 19!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
MamiLili spune:
AdinaF, ok, te punem absent motivat timp de 3 saptamani, dar vezi ca la intoarcere iti dam extemporal sa vedem daca ai citit tot.
Lexi, felicitari pentru progrese si pentru maseluta!
CristinaGoji, sa aveti o finuta sanatoasa, cuminte si neplangacioasa.