Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by AdinaF
Lili, daca tot te-ai indragostit asa rau, pune-te pe treaba si fa o fetitza, promit ca in cazul asta itzi rezerv "una bucata geaman"

Wooooooow, pe cuvant?????? Ufffff ce fain ar fi. Sa ma pun pe treaba zici, ai? Deocamdata "sistemu'"-i in vacanta, dar cand si-o relua functiile cine stie...

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Lexi - felicitari pentru dintzuci si noile achizitii in ale vorbitului!!! Dar si mai multe felicitari pentru fetita dezghetata si sociabila!!! Cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima!
Eloise - superbe pozele, superb oras Budapesta!
Vauva - la voi m-am uitat mai "putin" la pozele facute in oras, ca erau prea multe, dar la personaje m-am uitat la toate pozele! Sunteti tare frumoasa, atat fetita, cat si mamica!
MamiLili - spor la citit! (si reluarea rapida a functiilor sistemului)

Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major

Mergi la inceput

Deci:

Mexxa va avea nunta sambata viitoare, pe 25.

Vauva, Eloise, imediat ce culc copilu' ma pun pe vizionat pozele, abia asept. Personal gasesc Budapesta ca fiind cea mai frumoasa capitala noaptea. Vauva, te-a impresionat Vasa?

Am fost trasa de urechi, deci ma scuzati, dau azi de baut si ptr ieri, ca doar am schimbat prefixul lunitelor!

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna sear! Acum se incarca pozele.. Mai stiti ca am zis ca merg azi la o nunta? Deci am venit in Bucuresti, am chemat-o si pe cumnata mea sa stea cu Toma, m-am dus la coafor, m-am aranjat, dichisit, l-am luat pe sotz si ne-am dus la biserica. Acolo...batea vantu..ca nunta e MAINE!!!! numai mie mi se putea intampla...revin dupa ce se incarca pozele Am apucat sa vad pozele lui Eloise..fff frumoase.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, felicitari pentru si celelalte progrese ale Mariei! Ma bucur ca bobita ta nu mai are teama de straini , inseamna ca daca m-o vedea vreo data nu o s-o ia la fuga
Foarte frumoase poze Vauva si Andra!
Lili, daca dai de baut si azi, e perfect, si-asa mi-e sete , vreau un suc de lamaie, cu gheata...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Am vazut si eu o multzime de bucurii superbe.
Mexxa, dk citesti, nunta frumoasa, distractie placuta, CASA DE PIATRA va doresc ( sa fiu eu prima care zice).
Felicitari noilor dintosi. Fetelor daca nu sunt la nunta..ma duc si eu sa ma culc...Ca maine iar ma duc la nunta..faza misto a fost ca la biserica ne-am intalnit cu mirii care venisear sa vb cu preotul...au facut niste ochi cand ne-au vazut..dar si noi.
azi Toma a strigat-o pe cumnata mea ANINA!!, pe ea o cheama Geanina. Si cand am plecat de casa a venit dupa mine la usa si plangea:mama, mama...Si cand ma gandesc ca peste 2 saptamani incep serviciul...
Alexandrina, vrei si bb 3? Bravo, eu nu mai am puterea sa o iau de la capat asa ca pt mine o sarcina..ar fi chiar un dezastru..Asa ca vreau sa ma duc sa imi pun sterilet.
Va doresc o noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by eunice78

Buna sear! Acum se incarca pozele.. Mai stiti ca am zis ca merg azi la o nunta? Deci am venit in Bucuresti, am chemat-o si pe cumnata mea sa stea cu Toma, m-am dus la coafor, m-am aranjat, dichisit, l-am luat pe sotz si ne-am dus la biserica. Acolo...batea vantu..ca nunta e MAINE!!!! numai mie mi se putea intampla...revin dupa ce se incarca pozele Am apucat sa vad pozele lui Eloise..fff frumoase.

Foarte tare, Eniko! Lasa ca te distrezi maine de doua ori...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Si La multi ani! bucuriilor din aceste zile!

Mergi la inceput

Suuuuuper tare faza cu nunta, Eunice! Petrecere frumoasa, MAINE!

Xan, doar un suc de lamaie? S-a facut! Dau si-o felie de pepene, ca am in fata.

Alexutza, spor la dezvatat de degetel! Sper sa dea roade si la voi metoda folosita de mine. Daca mai vrei alte info, da-mi id-ul tau de mess prin PM.

Mergi la inceput

Eunice, te pup dulce! Merci pentru poza cu dedicatie!!! Spune-mi coditele ti le-ai facut in Bulgaria? Cand am fost eu era o adevarata industrie cu impletirea parului. Foarte faine toate pozele!

Mergi la inceput