Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Da, Lexi, timpul parca zboara si uite cum am ajuns sa avem copii de aproape un anisor. Iar cand ma gandesc la momentele cand asteptam sa nastem, ma emotionez toata si dau apa la boboci. Atat de frumoase clipe am trait si atat de frumos este sa avem copilasi, sa ii vedem cum cresc, cum evolueaza.Nimic nu se compara cu acest sentiment.

MamiLili, voi incerca sa scriu mai des. Nu stiu daca am vreo scuza, dar mie timpul nu imi ajunge deloc. Poate ca nu sunt eu organizata, poate ca sunt mai comoda, nu stiu... Ceea ce stiu este ca timpul meu ii apartine lui Rares.

Si acum sa scriu cate ceva despre IUBIREA VIETII MELE: Rari este un nazdravan de copilas, umbla toata ziua prin casa (deocamdata de-a busilea si in picioruse tinandu-se de mobila), se joaca cu mare placere cu mingea (pe care o arunca cu manuta dreapta foarte tacticos, apoi fuge dupa ea si tot asa), are 5 dintisori, spune mama, tata, papa, baba, gogo, gaga, dada. Are 8.8 kg si 75 cm, adica ne incadram cu succes la categoria "tantzar", insa atata timp cat este sanatos nu imi fac deloc probleme.

Am avut ceva probleme de sanatate cu el, adica o infectie urinara pe care am descoperit-o din cauza ca nu prea papa si lua foarte putin in greutate. Am tratat-o si momentan analizele si ecografia sunt ok, insa va trebui sa facem urocultura in fiecare luna. Acum papam si noi mai bine, in jur de 200 - 250 g la o masa.

Cam atat am reusit sa scriu despre DRAGOSTEA MEA MICA. Promit ca revin si cu ceva poze.

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Iata cateva din pozele promise, care speram sa va placa:

http://www.flickr.com/photos/ialina74/sets/72157601566841235/

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexutza, da, da pentru discoteca o pregateam! M-ai deconspirat!
Princess, foarte frumoase pozele! Cat de vesel e Rares si ce par lung are! Si are jucarie exact ca Maria (cea de la Chicco).
Multumim pentru aprecierile la adresa pozelor!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Vauva, doctora mi-a zis sa stau o luna macar ... nici eu nu cred ca o sa se prinda prea usor acum.

Erik merge la cresa de la 8 luni si este f fericit acolo numai ca a cam racit si a facut otita. Eu sunt f multumita de cresa .. dar e scumpa!! (1000 de dolari pe luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Cristina felicitari ptr sarcina si nu-ti face griji de kg.... ai timp dupa aia. Eu am pierdut sarcina a-2a acvum cateva saptamani si inca sunt optimista ca poate luna viitoare ma adaug si eu listei dinnou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna fetelor!

Ma bucur ca v-au placut pozele!

Alexutza!

Eloise,frumoase pozele si ce dulcic e Vladutz!Nici eu nu am stat numai o zi in Budapesta dar o consider net superioara Bucurestiului.De fapt finlandezii merg regulat acolo sa petreaca, le place mult si se tin si de neamuri. Da si pt mine Stockholmul a ramas la inima mea, nu stiu de ce, dar are un farmec aparte.Nu degeaba e printre primele zece cele mai frumoase destinatii din lume.Despre vas ce sa zic, pe mine m-a distrat povestea, dar uite ce amploare i-au dat de-a iesit de-un muzeuOricum f frumos vasul.

Noi am fost cam racite, asta mica tare infundata saracutza, a fost tare maraita, mucisori multi, am vrut sa ne intoarcem vineri seara inapoi acasa de la cabana.Se poate sa fie reactie de la vaccin? Dar pana la urma ne-am razgandit si am stat totusi pana ieri. A prins si sotu 2 pesti iar eu am facut o burta de afine.

Cata14 eu n-am ramas usor gravida pt ca am endometrioza. Daca la tine totul este in regula dpdv medical sunt sigura ca o sa ramai repede gravi.

Eu sunt f emotionata saptamana asta. Pitica mea va avea 1 anisor sambata... Nu vom face chef mare.Mot nu-i tai ca eu deja i-am taiat bretonul o data.

pup,

Alina&Bianca(25 August 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

"La multi ani!!!" bucurii de 20....sanatate, bucurii......
Multumim mamicutze pentru aprecieri....
Am vazut si eu pozici frumoase..
Adrianamica...distractie placuta la mare si fa o baie si pentru mine.Sunt convinsa ca o sa aveti o vacanta reusita....
Ignatica..bine-ati revenit.Imi pare rau ca Davidut a fost bolnavior, bine ca e bine acum.
Eunice...cum a fost la nunta?????
Revin..ca merg la gradi cu Andrea si trebuie sa ne pregatim...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare mamici si pitici. Vad ca toata lumea este bine, cu amintiri din vacnte sau pe picior de plecare.
Am vazut multe bucurii umblarete, numai noi nu cred ca vom fi prea curand, desi la cat de devreme a inceput Rares cu mersul in picioare ma gandeam ca la 10 luni deja o ia singurel, dar nicigand. Pe zi ce trece parca mai greoi este in miscari mai ales ca s-a ales cu o cazatura zilele trecute si a prins frica. In schimb are viteza la mersul de-a buselea ceva de speriat.
Am vazut toate pozele anuntate si nu numai. Numai copii frumosi si fataiti, nu au pic de stare niciunul, credeam ca numai al meu este asa. Deja m-a speriat de cata energie are si nu numai pe mine, si mamicile si bunicile pe afara sunt socate de cat de mult se frichine si cu toate astea el nici acum nu doarme.
Am avut vreo 2 nopti bune cu 2 treziri pe noapte si acum a revenit la vechile obiceiuri cu 10 treziri si maraieli necontenite. Azi a dormit 35 de minute la pranz. De atunci bantuie prin toata casa si eu nu mai prididesc cu stransul dupa el. Isi baga mainile prin sertare, imi scoate vasele si da cu ele de parchet, imprastie toate jucariile, trage de paturi de pe pat...Eu nu am timp sa strang intr-un loc ca deja e dezastru in altul.Daca ii inchid usile la dormitoare plange si sta langa usa pana ii deschid. Daca nu sunt atenta se duce direct in baie si baga mana in WC. Nu mai am timp deloc de stat, cat doarme el eu trebuie sa fac repede curatenie prin casa ca daca este toata ziua de-a buselea pe jos spal si de 2 ori pe zi si nu stiu de unde atata praf si mizerie la mine in casa ca parca toata se strange pe manutele si hainutele lui Rares.
Acum trebuie sa fug ca sta numai la carut si linge rotile sau cu sandalele si papucii mei in gura.
Voi ce le mai faceti la bebici sa pape ca eu am ramas in pana de idei de tot. Poate imi da si mie cineva ceva idei. As vrea sa ii fac ciorbita de peste dar nu am facut niciodata si nu stiu cum sa o fac. Astept ceva sugestii.
Va pup ca deja fi-miu nu stiu pe unde s-a bagat asa ca trebuie sa fug.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Am admirat acum pozele cu Rares care este leit mamica lui - sa fii sanatos si sa-i bucuri pe parintii tai!!

Alina - deja incep sa ma emotionez numai la gandul ca grasanu' va face si el 1 anisor - cu bune, cu mai putin bune, cu multa munca, rabdare, oboseala, nervii de rigoare, intrebari asteptari, sperante---oooff, cate emotii Doamne!!!! Biencuta

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

L-am vazut si eu pe Rares....si iar mi s-a fcut dor de mare....Ce frumos!!!Cred ca la toti copiii le-a placut la mare!!!Nu zic nimic de parinti....Tanima...frumos foc Rares si tu alta mamica slaba....
Cata..imi pare tare pentru sarcina pierduta...nu stiu daca ti-am spus....lasa ca o sa fie bine si vine si bebe2....Eu am avut o sarcina oprita din evolutie inaintea lui Teo si doctorul mi-a zis ca ar fi bine sa astept cel putin 3 luni si ideal 6 pana sa incercam iar.Acum nu stiu ce sa zic..poate pentru ca sarcina a fost mai mare, a avut aproape 3 luni cand s-a oprit din evolutie, poate si varsta mea (am aproape 37 ), cel mai bine ar fi sa vorbesti cu doctora ta.Sanatate si pupici....
Lili....pai am ajuns pe la oraselul lui mos craciun ca acolo de fapt e un parc mare unde se poate merge in cursukl anului si bineinteles si iarna.Copiii sunt foarte incantati ca-l vad cum se pregateste el pentru Craciun....e o cutie mare postala unde poti sa-i pui scrisorica cu ce vrei sa-ti aduca.Pentru copii e super, super.Am mai fost si la parcuri acvatice mari dar sunt multe pentru adulti, in plus trebuie sa stai la coada cate-o jumate de ora sa te dai pe tobogan sau cu ccc colacul un minut, in schimb acolo te duceai pe unde vroiai fara sa stai la cozi.
Ieri am fost in centrul vechi al Montrealului....Teo cumintel n-am avut treaba cu el.Andrea....le vroia pe toate in special sa se urce in caleasca si sa faca o tura la 'curul 'calului.Pana la urma i-am facut doar poze ....
Gata..ca nu ma mai lasa Teo...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput