Bucurii de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Stiam ca mai trebuia sa raspund cuiva...
Vauva...sper sa se faca bine Biencuta...e frumoasa foc si tu la fel.Deci sarbatoriti sambata...de-acum incep chefurile...numai in torturi si sampanii o sa o tinem...Noroc....ca toate sunt virtuale, ca altfel vai de sunculitele noastre.Noi sarbatorim la o saptamana dupa voi...Nu stiu inca ce facem...cred ca doar cu nasii la restaurant sau..daca e frumos e posibil sa iesim la iarba verde.... ...mot nici noi nu taiem ca doar l-am ras deja de 3 ori...Poate o sa-i facem chestia aia cu tava si sa vedem pe ce pune mana...Chiar ca trage acum de mine...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare bucurii!

Ignatica bine ati revenit din calatorie! Ce mai face David?
Eu nu am vazut poze de la ziua lui....ai postat(eu atunci eram in concediu...)

Am vazut dimineata ca ieri a fost ziua de nastere a lui Cri19....si am intrat sa-i urez LMA......si verificand lista acum sa vad daca nu cumva am inteles eu gresit....constat ca si Cri si multe alte mamici au disparut din listuta noastra.....care, by the way, arata ca naiba acum.....

Oricum Cri, daca ne citesti eu vreau sa-ti zic si sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!

Nu mai stiu ce vroiam sa zic.....revin...

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

seara buna bucurii

in primul rand, Cri iti doresc din toata inima "La multi ani!" multa fericire, sanatate, bucurii, noroc si o viata minunata alaturi de cei dragi tie! Sper sa ne citesti, chiar daca nu mai dai pe la noi sa stii ca iti simt lipsa

La multi ani si pentru bucuriile de 20: Maria si Rares!

am vazut multe pozici frumoase: Vauva frumoasa croaziera ati avut, frumoasa mamica, iar Bianca o bucurie adorabila; eloise, mi-a placut tare mult poza in care si mamica si puiul merg de-a busilea prin iarba; eunice vizionat si doi baieti frumosi la mare. De Maria (lexi) ce sa mai zic, m-a fermecat cu ochisrii aceia frumosi si cu freza ei . Sympa al tau pui merge tare bine si ia te uite ca voi doi sunteti nascuti in aceiasi zi cu mama mea.

Vauva, va doresc sa aveti un chef pe cinste de ziua puiutei. Ce repede trece timpul, parca numai ieri ne sustineam si ne felicitam pentru venirea pe lume a bucuriilor. Si noi vom chefui sambata, e ziua tatei

Cristina sa-ti traisca finuta! Tu cum te simti? ai ceva simptome din ale sarcinii?

Tanima, sa stii ca si Patricia mea se trezea de foarte multe ori noaptea pt tzitzi. Nu neaparat pentru a suge, ci doar sa fie cu ea in gurita. Oare el nu tot pt tzitzi se trezeste? Il pui de fiecare data la san ? caci eu daca nu o puneam urla de trezea tot cartierul.
Sunt altii care chiar daca sunt alaptati nu se trezesc atat de des, dar sunt altii care ne terorizeaza. Sincera sa fiu abia am asteptat sa o intarc si am descoperit ca e mult mai bine acum. De doua nopti s-a trezit doar o data.

pupici

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy suntem bine, David se reface dupa enterocolita din vacantza, a slabit destul de tare avand scaune dese si apoase ( intr-o zi a avut 20 de scaune, dintre care ultimul cu sange). Acum revebim incet-incet la un meniu cat mai aproape de cel normal. Nu am voie sa ii dau alte fructe in afara de mar si banana si el era mare fan pepene, prune, nectarine, caise.

Va multumim tuturor pentru reprimire.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna seara, mamici!
Nu stiu daca o sa am timp sa va citesc si maine, pregatim si noi valizele maine(Adriana mica, asteapta-ne, venim si nooooi!), pe miercuri sa ne ocupam de baitze si alte ghileli din astea.
Ignatica, iti urez si eu "bine ai revenit!", maica-mea aterizeaza maine in Brasov pentru vreo 3 saptamani, Pietrele lui Solomon, la ciuperci, la gratare... Multa sanatate lui David!
AdinaF, ai sa te descurci de minune, ai sa vezi, asa zicea si sotzul cand a plecat maica-mea la mare, ca o sa ma descurc mai greu cu fata, dar n-a fost asa. E drept, la tine sunt 2, nu una ca la mine.
Anangel, sa-ti traiasca bobitza, am vazut si filmuletzele, iar perisorul i-a crescut bine. Eu cred ca o rad in cap dupa ce-i taie motzul, ca pana la vara sa-i creasca, sper, mai des.
Tanima, eu tot piureutzuri ii fac, maine o sa-i fac spaghete cu carnitza si rosii, alta data i-am facut supa crema de conopida, si asta pentru ca dr. a zis ca ccc cu alimentatia la fel, tot inainte.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput

POZICI NOI CU MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Pufy uite aicipoze David.Ignatica....sper sa nu te superi pe mine ca am pus pozicile voastre.Multa sanatate lui David..e tare nasol cu enterocolitele astea.Teo a facut cand avea vreo 7 luni si destul de greu si-a revenit.A slabit vreo 2 kile in 3 zile.Si nu aveam voie sa-i dau lapte....
Gety....distractie placuta la mare....te asteptam cu pozici de pe nisipul fierbinte....
Cri..."La multi ani!!!" si din partea noastra...multa sanatate, fericire si bucurii....
Ramomar...hehehee...inseamna ca pe 1 sept.o sa bei si o sa mananci nu numai virtual...sa-ti traiasca mamicutza.Btw...si cumnata mea (sora sotului) e nascuta tot pe 1...numai ca e tare departe de noi.Tot in Canada dar pe coasta de vest, la vreo 4000km...
Am plecat sa fac de haleala...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Cristina, zi-i lui tati ca are deja un Vladic cu care sa mearga pe stadion. Las' sa aiba si mamica o fetitza cu ccc coditze si rochite...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

sympa nu m-am suparat, aveam de gand sa ii indic lui Pufy unde sunt pozele, dar nu am mai apucat. Daca ai avut un pic de timp pentru asta, e numai bine.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna seara!
MamiLili, da, am fost la nunta..si, culmea,am nimerit si restaurantul si biserica .. A fost ff frumos la nunta, am plecat pe la 4 si la 5 min dupa ce am ajuns acasa a inceput Toma sa urle. Si a tot urlat pana la 7..si apoi a mai dormit 30 min si iar a inceput sa planga si a facut si febra 38. I-a mai dat un dinte si vad ca ii mai iese unul.Sunt terminata de somn. Ca nu am avut timp sa dorm..am strans lucrurile si...iar sunt la soacra mea - si netul merge asa greu. Abia astept ziua de duminica, sa ma intorc acasa de tot. pe de alta parte Toma e parca pe zi ce trece mai mamos, nu stiu cum se va descurca cu bona. Fetelor, in legatura cu cresa..cumnata mea lucreaza la una de stat ( de astea sa va cam feriti, dar nici nu costa 1000 de euro pe luna) si numai de bine nu zice. Cresa particulara eu in Bucuresti nu am gasit pe vremea lui Petru, doar la gradinitele particulare erau niste grupe pt copii mici dar..nu era cresa..Eu l-am dat pe Petru la gradi la 2 ani si 4 luni si a fost ff bine.
Gety, concediu placut va doresc!
Ignatica, multa sanatate lui David!
Sympa, nu am ajuns la Toplitza..ca am fost la Sovata si cand ne-am intors la Gheorgheni nu prea a mai fost vreme de strand. Insa tare rau imi pare ca eu anul asta ar fi trebit sa am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si nici una din fetele de acolo nu s-a ocupat..ca am ff multe colege pe care nu le-am vazut de cand aveam 19 ani..ma intreb cum or mai fi..
Alexutza, la mine chestia asta cu incurcaturile mi se trage din neam..sa va povestesc faza: avea mama un var ff bolnav, se intalneste cu unul de la ea de la Izvorul Muresului si ala ii zice ca varul respectiv a murit. Face mama socoteala cand tb sa fie inmormantarea, se duce femeia si comanda coroana si se duce la inmormantare. Ajunge la casa mortului..acolo nu era nimeni..i se pare ceva suspect ( norocul ei) si intreaba un vecin..care ii zice ca ala inca e in pat, traieste..A facut mama stanga imprejur cu viteza luminii..Varul a murit dupa 2 zile de la incident. Ei, de asta ce mai ziceti?
Cristina, cum te simti? Ai timp de greturi?
Alexandrina, voi ce mai faceti?
Ma duc sa ma culc..mor de somn. Noapte linistita, fara dinti pacatosi, va doresc!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput