LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 15
pako spune:
Multumim pentru pupicuri si complimente
Olivia, wauu...ce poze super cu portul...hehe si ce mozolici e piticu' de la inghetata.
Da, copiii seamana mult cu Nede...poate Andreea sa aibe cateva mici trasaturi de la mine.....bine ca nu e invers ca cine stie bagam barbatu' la dubii![]()
Leeloo, nasol ce ti s-a intamplat...totusi cu tot timpul pierdut la politie(nu ma mira)ma bucur ca esti bine
Andreea, tin pumnii sa mearga totul bine...am vazut piticii distrandu-se.
Adela, eu nu am curaj s-o las intr-un loc de joaca numai completand un formular...mi frica...ma gandesc ca daca mi-o fura careva...nu ii vad destul de responsabili pe cei care au grija de copii...drept urmare cand mergem la cumparaturi luam 2 cosuri...intr-unul sta Andreea, in celalalt Liviu![]()
pupici
kim222 spune:
Felicia cum sa-ti fure cineva copii?:)..si sorry pt ieri..ti-am rebotezat sotul! 
Adela o sa fie bine si in cazul vostru ..la gradi ma refer..
Noricel...eu am crezut ca deja esti pe drum!
Pe mine nu ma mira ca ati devenit melci..mai stiu eu pe unii:)))..Lasa bre bluza mea galbena...ca-mi trebuie colanti ca s-o imbrac..si asa ceva nu am in dotare
Sanatate Raresului! 
Io am o nedumerire
...daca tu pleci miine..si va vedeti in we..Roxa care pleaca in 2 zile in Turcia...cum ajunge la intilnire ?? :))))))))))))
Nora__ spune:
Roxa pleaca pe 28 august...deci nu e SF intalnirea...cu toate ca as fi preferat sa ne vedem in Turcia
Sper doar sa fie Rares bine sa ne putem deplasa...
Deci ai 8 zile sa iti iei colanti,cand vin,vad poza,da?Trebuie sa fii sexoasa de ziua lui Uka...
Ma duc la nani ca-s zombi...imi vine sa-mi tai picioarele de la genunchi in jos...care are un fierastrau?...sau drujba o fi mai buna?
Nora
Comorile Norei
Noutati 2007
www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
speel spune:
Buna seara,
Rares si Luca,sa cresteti mari frumosi si voiosi!La multi ani!!!
Cu gradinita eu zic sa nu v-a stresati.Si apoi depinde de copil.Ricardo a fost la gradi la 2.4 ani in olanda,primele doua dati n-a zis nimic,pe urma plingea tare cind plecam si-l lasam.Acum avem deja ...........doua saptamini de gradi si dimineata bucurie mare cind intram in gradi iar la plecare zici ca are plumb in ghete.Nu vrea neam sa vina acasa.Noroc de program,ciudat de altfel ptr. ca la 14 ne intoarcem la gradi pina la 16.Asa e aici.exista si forma in care al lasi la 8 si-l ei la 16 dar am zis initial sa-l lasam asa.Adica de la 8 la 12,vine acasa maninca se uita la un film si la 14 inapoi pina la 16.Si la 12 si la 16 se refugiaza la Frau in brate si nu si nu acasa.E teribil.Si pina n-o albeste pe Frau cu pupaturi nu pleaca.A invatat sa se incalte singur,in fiecare zi vine cu doua trei propozitii noi in germana,una peste alta sunt incintata de comportamentul lui.a,si in prima saptamina n-a mincat dimineata,dar de citeva zile primesc zilnic pliculet cu tot ce a mancat si ce-a facut in fiece zi.Si acolo scrie ca maninca paine cu cite ceva.no,mergem spre bine.Merge repejor acum,inca nu fuge,dar are tendinte de a o zbughi.De slabit inca n-a slabit dupa convalescenta a luat vreo doua kile pe care insa si le mentine.muci am avut in prima saptamina trei zile,au trecut iar acum e super ok in privinta sanatatii.deci operatia de amigdale chiar a dat rezultate la noi.Maninca mult mai bine si nu face acele groaznice infectii in git ,nas si urechi.Cam atit despre noi.
pe poze n-am vreme acum,sper maine dimineata sa m-a pot uita in liniste,desi chiar daca e la gradi liniste n-am,e chiar o atmosfera de cosmar in casa deocamdata.Dar despre asta o sa povestesc cu alta ocazie.Va pup
kim222 spune:
Nora o pleca ea pe 28..dar AMR a zis ca mai sint 2 zile..si de aici deruta :))))))Sa aveti concediu frumos!
roxanaz spune:
buna dimineata
ia sa lamuresc eu misterul: mai am 2 zile de munca
. ca vineri si luni nu vreau sa vin, mi-am luat concediu de pe 24. si sper sa reusesc....cu toate ca am mari deadline-uri tocmai acum, nu?
Olivia vazut pozele si mi-a placut "zdranganica" de la gat si stiu si de unde e....
am si eu bej si portocalie
. imi place si ca Uka e fan acadele ca Pat. iar de guess si gap sa nu mai aud....mor de invidieeeeeee!!!!
Robi, da, am acelasi nr intotdeauna
. deci astept un semnal de abia astept sa ne vedem!
Nora trimis PM sper sa apuci sa il citesti!
Alice bine ai revenit...mai nu mai pune si tu sare..auzi la ea sta 2 luni in conced si mai si vrea
!!!
Mitzu multi pupici! va fi totul bine la gradi, ai incredere. si eu am probleme cu Patrick, nu cu trezitul ci cu mancatul - adica nu mai mananca dimineata...dar ma bazez pe faptul ca o sa se adapteze in 2-3 saptamani, mai ales ca o sa il razbeasca foamea pe la 10. si dupa aceea o sa inceapa sa manance dimineata devreme.
Andreea de pupi go for it...cu scoala! asta e parerea mea.
Gabi ce dobitoci astia de la politie...succes azi la asigurari, sper sa se rezolve mai repede!
tie si lui Stefan.
o zi buna tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Sunt obosita rau
Desi Giulia e bine, a mai mucit doar oleaca.
Mitzuraaa - ce bine ca ne mai scrii, dar mai ales ca aveti program activ
AndreeaP - wow, astea da planuri faine, tin pumnii sa iasa cat mai bine pt voi toti ! 
Rox - ahaaa, deci in we mai steti acasa, noah spor la intalniri cu fetele ! 
Nora - sanatate multa lui Rares, sa aveti o vacanta frumoasa ! 
Kim - vazut admirat si m-au lovit invidiile, la asa poze 
Pako - eu o las pe Giulia in locurile de joaca, mai ales cand mergem la Real, le cunosc pe fete si sunt f de treaba, la inceput stateam si eu sa vad ce se intampla ... acum plec linistita sa fac cumparaturile. La cluburi nu m-am riscat sa o las singura niciodata. 
DanaSpeel - ma bucur enorm de mult ca Ric este ok cu piciorulsul si cu gatutzul, de gradi io nu mai zic nimic, pare din povesti 
O zi frumoasa tuturor ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
cristalina spune:
Buna dimineata!
(am simtit ca se vorbeste despre mine si tzup la raport!
)
Am venit dinspre munte duminica si ne-a cam plesnit caldura in moalele capului. Suntem cam capiati toti 4. Evident ca Oana Barosana se comporta cel mai bine...:)))
Am fost luni la vaccinul de 4 luni al galuscutzei mici, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atat. Teoretic eu poimaine incep serviciul...:)))
M-am dus la nenea doftorul sa-i cer niste concediu medical...el a fost foarte amabil..."binenteles doamna, cum sa nu va dau eu dumneavoastra"...asa ca eram linistita...la cateva minute adauga "dar banuiesc ca stiti ca nu primiti nici un leu"..![]()
In fine, ne descurcam noi.
Am angajat o a doua femeie cu norma intreaga asa ca sunt linistita. Insa mai trag de niste zile de concediu de odihna pana la 15 septembrie cand incepe gradinita.
Ceea ce ma aduce la sobect...![]()
Eu sper sa se adapteze bine Maria. E cu program de numai 4 ore, nici n-are timp sa se plictiseasca...Acolo nu mananca si nu doarme (ca astea sunt punctele noatre slabe) si mai nou cand vede copiii ca se joaca jocuri din astea in grup e incantata, asa ca eu cred ca nu o sa fie mari probleme.
Cand canta la desene in cor se ridica in picioare si incearca sa spuna si ea cantecele (si ne pune si pe noi sa ne ridicam si sa cantam...
)
Nu stiu cum o fi cu facutul la olita, ca Maria face crize daca incercam sa o punem la veceu...Ma duc azi sa intreb, sa vad daca gasesc pe cineva p'acolo.
Insa pentru adaptare noi am inceput de cateva saptamani sa shiftam programul...Acum vrem sa le facem baie la amandoua la 8 jumate ca sa o culcam pe Maria pana la 9 juma. In felul asta se trezeste singurica spre 7 fara sa fie obosita.
Ca sa ne adaptam noi ne-am trecut in condica de la servici ca mergem de la 8...hehehe ...Nu ca o sa ajungem vreodata la timp, dar oricum nu conteaza.
Maria acum isi dezvolta vocabularul ...am observat ca foloseste cuvinte noi pe care le aude si incearca sa se exprime mai corect (Are un mod ciudat de a forma propozitiile...e tare distractiv de observat cum face ea conexiunile in capshorul ei...)
Ieri i-am spalat niste papucei si i-a luat pe picioare uzi...
"mamiiii, mamiiii...penomenal!!! Vai ce minunat!"
E dementiala...hahaha
Galuscuta mica e o dulceata, imi vine sa musc din ea.
Vorbeste cu toata lumea si rade cu gura pana la urechi cum ma vede...:)))
Nu se prea omoara cu mancatul, doarme putin si adoarme greu (ca deh, e sora cu sor'sa...:))) dar per total e mult mai linistita ca Maria...:))
Asa ca recomand cu caldura la toata lumea, face bine la nervi ![]()
Mama 'mnealor, grasana, a ajuns la 80 (optzeci!) de kile...se pare ca-mi prieste!...:)))
Hai ca m-am descarcat![]()
Ma duc sa mananc si io un pic ...sa nu cumva sa slabesc...![]()
Pupam voios!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roberta04 spune:
'Neatza!
NORICO, mama, ce ne facem, si mie mi s-au innecat corabiile, a racit si Matei, faza e ca e inca la socrii mei, abia dupa-amiaza il vad, e mucos si noaptea trecuta cica a tusit, nu stiu nici eu cum plecam asa la drum 
Are copilul meu vad o pasiune sa fie racit de ziua lui, si anul trecut pe 23 august era pe antibiotice, once again 
Sa nu va mai zic ca ieri a cazut cerul pe mine, am discutat de o luna de zile cu cei de la Londra despre concediu, cica no problem, ieri primesc mail si ma intreaba daca persoana care ma inlocuieste e competenta...eu...masca...nu ma inlocuieste nimeni, si da-i e-mailuri o juma' de zi cu ei, plec pana la urma dar cu show mare, mama lor de capitalisti!!!
cam atat, mai revin!!!
szivarvany spune:
Roberta - sanatate muuulta si lui Matei ! Bine ca pana la urma plecati 
Cristalineleee - io nu cred nimic pana nu pui poze
Mi-a lipsit optimismul tau, iar povestirile tale sunt the best 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)