LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
Vad ca bintuie racelile pe aici - sanatate multa Raresului si lui Matei, sa treaca repede mucii !! Anul trecut si noi am plecat in concediu cu andrei usor mucios si recunosc ca marea i-a facut bine, in doi timpi si trei miscari nu mai avea nimik, doar eu pitici pe creier, ca l-am pazit mai ceva ca pe ochii din cap cu gindul la scenarii sefeiste !?
Cristalina, uelcom bec ! V-ati intors odata cu codul galben, hehehe !! Bafta cu rezolvatul problemelor si multe felicitationes pentru pragul de 80 atins !! Pupici Simburelelor !
Mey, io zic sa nu ma invidiati prea tare pentru cele doo luni de conced - una la mina ca am fost in fara plata, deci bani ioc la teshcherea, si a doua ca zi de zi faceam acelasi lucru, plus ca
tineam doi copii intr-o camera de hotel cu gresie pe jos si cu o multime de colturi de lemn ! Macar acasa am unde le lasa loc de joaca ... acolo insa ... pune papucii, scoate papucii, nu te mai zbangani pe pat ca poti sa cazi, lasa si nu mai pune mina pe lampile de la pat ... bine, ca nu petreceam noi asa de mult timp in camera, dar ala cit era era tare obositor (cel putin zilele acelea cit a plouat a fost criminal, ca in Jupiter cit e urit afara nu ai ce face).
Andreea, succes cu scoala !! Sa iasa asa cum iti doresti tu !
Olivia, heheh, bluza galbena ?? Ai lasat portocaliul deoparte ? Si vorba Noricicai, te asteptam cu acei colanti !!
Dana-speel, ce ma bucur sa citesc ca Ricu se simte bine !! Pupici multi !! In rest, sa se rezolve cu bine problemele de care vorbesti !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

eu va mai zic odata: mucii trec in 2 zile la mare. dupa ce inghit 2 l de apa sarata si le intra alti doi in nas nu mai au nici urma de muci nici de tuse nici de nimic. garantat pe pielea copilului meu nu aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si mai adaug: cei 2+2 l fac parte din diversificare
Va pot invidia oleaca pt ca mergeti la mare ?
Sa "beti" o gura de apa si`n cinstea noastra

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Buna fetelor, sunt o mamica cu un baietel de aceiasi varsta cu copilasii vostri. Va urmaresc in fiecare zi, dar nu prea scriu. vreau sa va intreb ceva: la 3 ani copilasii vostrii au tot temperatura 37.5 sau de fapt peste 37? va multumesc frumos.Eu nu stiu la ce varsta isi modifica temperatura.

Mergi la inceput

Ele,
bine ai ajuns si la noi, sa-ti traiasca feciorul !
Giulia are temperatura, de obicei, aprox. 36,4 - 36,6.

Mergi la inceput

Rectal are 36.4 -36.6? sau sub brat? Al meu are rectal de obicei 37 -37.5

Mergi la inceput

Noi folosim un termometru auricular, in care am f mare incredere, l-am verificat de nshpe x si am comparat cifrele cu cele de pe unul clasic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ele, bine ai (re)venit !! Scrie-ne mai des ! Cit despre temperatura, poate ca este din cauza caldurii excesive din Bucuresti ... spui ca "de obicei" are 37, adica de fiece data cind i-ai luat temperatura avea valoarea aceasta ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

multumesc de promptitudine fetelor, da de cand este el temperatura lui este intre 37 si 37.5. Ma gandesc ca el a crescut si ar trebui sa aiba si el pana in 37 temperatura. Nu este firbinte, nu are simtome de raceala sau altceva, pur si simplu asta este temperatura lui.Dar cum sunt exagerata ....

Mergi la inceput

Ele
cunosc persoane care si acum, "batrani" ca mine, au temperatura corpului constanta la 37,2. Io zic ca e ok

Mergi la inceput