LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Multumesc pt raspunsuri.o sa intreb si dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si io zic ca Daria, ca e ok, atita vreme cit spui ca temperatura a fost de fiece data aceeasi si copilul este bine ! Pupici !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza,neatza,ie cald si la ieshi asa ca folosim cu succes ACca tot ii era frica sotziorului ca nu-l folosim anul asta
Mai intai pupacim racitzii din moldovasi le tinem pumnii sa le treaca repede!Roxi are dreptate aerosolii fac minuni...
Noricico da' nici o poza de la petrecere???
Olivia foarte frumoase poze si protagonistii,meii mie mi se pare ca Uka a facut niste falcutze,le pupa mama soacra,ca tare-i dragalash..btw de cumparaturi io zic ca de acum esti sadica mama,vrei sa ne taiem venele in grupla ce preturi si calitate au.....
Cristalina da' n-am inteles de ce nu se platesc,cm-urile,iti pune un cod corespunzator si te-ai scos....sau baga-te in CIC pana in octombrie:)ii tinem pumnii Botoshicii sa se acomodeze repede,io deja o vad sefa la grupa mica in cateva saptamani
Alice acu' daca ti-ai facut antrenamenul cu doi,treci la treabaca zice Cristalina ca ie bine pentru nerfi....
Ele bine ai venit asteptam poze si detalii despre pustiul taumandra mea are de obicei rectal 37,37.1 io la 37.5 deja sunt in alerta...
Robi,ce faza cu inlocuitoarea, io cred a ti-ai facut o mie de nervi, bine ca s-a rezolvat pana la urma,o sa vezi ca matei o sa se simta foarte bine la marea albastra
Leeloo bine ca nu ai patit nimic!
sunt in zona....am uitat sa va zic ca in curand intram in clubul insomniacilor de pranz,ieri mandra a adormit la ora 3,adik ora la care de obicei se trezestedupa ce mi-a scos peri albi 2 orecat m-am chinuit sa o adorm

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Multumesc dragelor de incurajari!

ROXI, asta zice si Petro, ca la mare ii va trece, dar paranoia din mine nu ma lasa....si am si eu scenarii sefeiste cu febra mare pe drum, uffff, abia astept sa ajung acasa si sa mi-l aduca, sa vad cu ochii mei cum se prezinta.
Faza naspa e ca amandoua dr. la care mergem sunt azi disponibile dimineata si maine dupa-amiaza, asa ca azi dau eu cu Nurofen si Ketotifen+ Vitamina C.

Nu mai stiu- daca ii dau ACC sau Fluimucil il ajuta si la mucisori sau sunt numai pentru tuse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
Eu iar mi-am inceput ziua prost...Dupa ce de dimineata am fost la notar unde m-am certat cu o secretara ca nu vroia sa-mi legalizeze un act pe motiv de lipsa de timp, am ajuns dupa asta la asigurari unde e drept, nu am stat 8 ore ca la politi, dar am stat 4 - si pina la urma am rezolvat...acum sa vedem cit le ia sa-mi repare masina...

Macar cu Stefan a fost mai bine - a inceput sa miriie in momentul cind am intrat curtea gradinitei, l-am luat cu vorba si pina la urma chiar mi-a spus pa-pa fara lacrimi in ochi...
mitzule - pai eu nu prea am avut ce sa adaptez la programul lui Stefan - el se scoala maxim la ora 8 (desi se culca pe la 23) - dar de obicei se scoala pe la 7.30 - 7.45 - ii dau laptele, il imbrac si plecam la gradi. Acolo iau micul dejun, mai au si o gustare si apoi prinzul, iar la 13 termina si il luam acasa. Deocamdata educatoarele mi-au spus ca nu au probleme cu el, ca asculta si participa la activitati, singura problema majora e ca nu vorbeste...

Ma duc ca iar am o sedinta....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ajutor:
ce siropuri recomandati pt a stimula pofta de mancare ???
Fetita prietenei (6 ani) dupa o amigdalita pultacee, stat prin spital, tot tacamul, si-a revenit, dar mananca nu putin, ci fff putin si e si slaba si slabita.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria este bine sa-i recomande un doctor,noi am luat Pikovit acu' la moda si cica cu rezultate bune este multisanostol!!Sanatate multa!
Meiii io tocmai am citit niste articole despre iaurtul Danone brrrr,io ce sa-i dau mandrei ca ei asta-i place?

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, sanatate fetitei prietenei tale ! Io stiu de Multisanostol ... parca l-am vazut si prin farmaciile noastre, dar or mai fi si altele !Edit - iote - gind la gind cu Ioana !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va multumesc muuult muuult de tot !

Leeloo - multi pupici de la noi Pupici speciali lui Stefanut Ai baiat mare deja !

Sanatate mucosilor !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Sa le iau pe rand. Gradinita si program gradinita. Avem si noi o problema, nu atit ca va trebui Stefi trezita de dimineata, cat faptul ca o va duce sotul meu la gradinita si el la 8 fix trebuie sa fie la servici. In acest moment acesta este oful nostru cel mai mare. Imi ia o gramada de timp sa o dau jos din pat, sa o pun pe olita, sa o ridic de pe olita, sa mergem la spalat, etc. Pana acum nu au fost probleme pentru ca eu nu aveam ora fixa de venit la servici. Asa ca de saptamana viitoare incepem si noi sa incercam sa o educam pe Stefi cu trezit mai devreme si miscat un pic mai repede. De mancat va manca la gradinita, atit cat va manca. Dupa cum stiti eu nu ma stresez deloc daca nu mananca copilul, va recupera la masa viitoare.

Ioana, si Stefi a avut o perioada in care manca numai Danone, dar din fericire am scapat (mie mi se par groaznice). Acum mancam Campina simplu si facem "tortulet", adica ii pun in castron cereale (Cherios, Cini-minis) si turnam iaurtul deasupra si mananca chiar bine. Sper sa o tina cat mai mult.

Daria, Stefi a luat Picovit, dar nu pot spune ca a avut cine stie ce pofta de mancare.

Nora si Roberta, si eu sunt de aceeasi parere ca Roxana, marea le va face bine la copii. Asa ca eu va urez vacanta placuta!

Gabi, ce intamplare urata! Iar despre acomodatul lui Stefan la gredinita eu spun ca este in limite normale, te rog sa nu il pacalesti (eu muream cand o duceam pe Stefi la cresa si auzeam alte mamici spunand copilul ca se intoarce dupa 1/2 de ora), iar cu mancarea vei vedea in timp, in functie de cum ia in greutate si cum mananca dupa ce ajunge acasa.

Nu am reusit sa vad poze, dar promit sa recuperez. Si bine revenit pentru Cristalina si Alice.

Acum despre noi, suntem bine, am 38 de saptamani, bb2 este bine, grasan (in jur de 3500 gr), colul este inchis, ma duc miercurea viitoare la maternitate sa vad ce si cum si in prima saptamana din septembrie voi naste pentru ca pleaca pe 7 dr. in concediu. Voua pot sa va povestesc, chiar inaintea mea a fost o mamica in 37 de saptamani si bebelusul era mort, nu va spun cum m-a intors pe dos si dr. era afectata. Dar noi suntem bine.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput