LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 18
leeloo2004 spune:
Andreea, nu, nu il pacalesc - il las acolo, ii spun pa si el imi spune la rindul lui si i spun ca vine sa-l ia buni la prinz. Probabil nu intelege mare lucru acum, insa in timp va intelege, sunt sigura! Ce bine ca bb e bine si grasan -
cred ca si fetita sorei mele va fi grasuta - ea va naste in jur de 24 sep si fetita deja are 2500 g...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
kim222 spune:
Buna dimineata...
Tot la gradinite vad ca ati ramas
..Eu dimineata ii deschid TV la desene.. Caiou..cu care ne inebuneste de 3 luni...asta cred ca a ramas in top pt cea mai mare perioada! Olita linga scaunel (in rest face la buda)...ceva biscuiti (micul dejul il papa la gradi)...el se trezeste din motive de Tv..vine ..face totul singurel..si cind sint gata..il imbrac si pe dinsu' si am iesit pe usa...totul in 30 de minute..La prinz doarme pt ca acolo toti dorm indiferent de vista pe care o au...
Ieri am fost cu prietenul lui Oscar la biblioteca..in 30 de minute am plecat cu totii in parc..altfel ne dadeau ei afara...Oricum am realizat ca al meu copil este mai cuminte decit altii...si eu care-l credeam in top :)) Si apropo de asta..ieri ne spunea ceva cum ca o fetita (aceeasi care l-a muscat de umar) i-a dat citeva palme..si eu mama ranita
il intreb daca i-a dat si el citeva
..raspunsul a fost..ca nu ..L-am intrebat de ce? 'Cause is no nice mama!![]()
Iar azi dimineata in masina m-a masurat din cap pina in picioare...si mi-a declarat..I like you!
Roxa am priceput...Moooaa..ce ochi ai...am si portocalie!
Deci mai intri pe la noi pina pleci...Iar shoppingul a fost f subtire..nu-ti taia venele!
Ce mai face /zice Pat?
Ioana a venit tati? Nu -ti taia venele nici tu...ca nu am pomenit de data asta nika de preturi
Iar asta cu shoppingul la haine..este un fel de impozit pe prostie la un moment dat..dar mie imi face bine la mansarda ![]()
Alice eu nu te invidiez..deloc..dar deloc..cu doi copii! Florin a revenit si el ?
Cristalinule..va descurcati f bine (nu ca as fi avut vreun dubiu!)..Nu am priceput de ce nu iei bani...Marie este enomenala!![]()
Robi facut bagajele ,da? Fugi la mare..o sa fie bine!
Daria eu nu stiu sa existe nika ff bun pt pofta de mincare..depinde de la caz la caz...Poate si niste simple vitamine pt o perioada..ar putea s-o ajute..
Ma duc sa beau cafeaua si sa-mi tai venele
..incercind sa explic ..again si again...prieteneleor care-mi trimit emailuri...cu ..nu veniti acasa!![]()
edit...am uitat inca o faza de-a lui Luca..ieri nu vroia sa plecam din parc acasa..si mi-a zis..mama I need papa restaurant!..asa ceream si eu la 3 ani..sa maninc la restaurant!![]()
roxanaz spune:
buna dimineata!
Olivia io sa nu am ochi la zdranganele? hahahaha. ce tare e Uka cu fetitele...si cu "i like you"....e un dulce!!! super baiat. ignora o perioada e-mail-urile, or sa se opreasca 
Robi nu te mai stresa atat...ptr ce Ketotifen??? incearca sa il lasi 3 zile fara medicamente. punem pariu pe ce vrei tu ca va fi la fel ca si in cazul in care ii dai nurofen+ketotifen+vitamina c ori mai stiu eu ce altele. te rog ai incredere in ce zic
hai ca va asteptam!!
Ele bine ai venit printre noi. asa cum ziceau fetele, daca asa are tot timpul temperatura inseamna ca este intervalul lui de normalitate.
Gabi bine ca ai trecut si de asigurari! pupici lui Stefan, e tare ascultator.
noi suntem intr-o faza negativista, iar altoieste, musca, bate, tzipa, nu vrea nimic, nu mananca nimic....de coma copilul asta. are niste manutze ca niste sticks-uri....si el tot nu mananca. maaaare maimutzoi!
ma duc la vizionat poze!
carmenp spune:
la multi ani, Julia si Matei!
felicitari, iren si roberta, sa va traiasca piticiii
olivia, am vazut pozele, comentariile is de prisos... imi place tare mult ginditorul 2
szivarvany spune:

MATEI si JULIA

Eu va salut rapid intre doo cafele. N-am dormit nimic, mi-am cumparat juma` de kil de antihistaminice, picaturi, pilule. As vrea sa ma impusc, ma mananca ochii, pielea, amigdalele, ochii, mucesc, tusesc si sunt ragusita
E august, e vara, e fain ![]()
Aseara am fost la bazin, a nshpea oara Giulia s-a lansat in apa, a luat la bord, e o nebunie totala, cum naiba nu ii este frica ?! Isi baga tot capul in apa, inoata cu colac, zbiara ca vrea doar singuraaaaaa 
Revin later. Sa scrieti ! ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
aoleu!!! la multi ani Julia si Matei!!!!

sa aveti o viata fericita!
(mii de scuze, iertati o baba in prag de vacanta
)
Daria dar de la ce ti s-a declansat alergia? daca Giulia vrea mai multa libertate iti recomand pernutele alea care se umfla pe maini, is mai comode si o lasa sa se zbenguiasca. sau vestuta gonflabila.
szivarvany spune:
Rox - vesnica porcarie ce o am io (alergia la ambrozie).
Am incercat cu vestuta insa e prea mare pt ea, am luat 3 marimi, iar cu pernutele nu se descurca in apa adanca, inca.
Uof, imi vine sa ma impusc 
Nu ma bagati in seama.
Amironeanu - pe cand scoatem pompoanele ??? 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Neatza !
LA MULTI ANI Julia si Matei, sa cresteti mari si sanatosi si voiosi !! 
Olivia, am vazut o multime de poze faine, cel mai mult mi-au placut cea cu ginditorul si cu Luca laturi de maimutica, cea cu alcatrazul si aceea cu farul cu palmieri ! Iar tu arati minunat !!
Cit despre emailurile de care pomenesti, io zic sa le dai ignore ! Nu are nici un rost sa te stresezi ... stii tu parerea mea ! Aaa, si Luca asa cuminte sta si deseneaza ?? Ca-s invidioasa ?! Oricum, remarcile lui sint super - I like you !
si sa nu mai zici ca nu seamana cu tine (chiar si la treaba cu mincatul la restaurant !!). Pupici multi si sa va fie bine !
Roxi, hahaha, ce mi-a placut faza cu baba cu un picior in vacanta ! AMR citeva ore, nu ?? ![]()
Daria, ce satz zic ?? Sa treaca starea asta rea cit mai repede si pupici Giulikai !
Si io votez pentru chestiile alea de plastic care se pun pe miini, mi se par mai bune decit vesta (nepoata-mea nu s-a descurcat deloc in apa cu vesta respectiva si a luat tot colacul !).
Andrea, ma bucur ca sinteti bine si tu si bebe2 !
Si bafta cu programul lui Stefi !!
Io-s pe aici ... abia astept sa scapam de zilele astea de canicula, se pare ca-s ultimele din 2007 (macar de-ar fi asa). O zi minunata va doresc ! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
roberta04 spune:
Buna dimineata!
Multumim din suflet de urari!
Si de la noi, LA MULTI ANI JULIA!
Uite ca au trecut 3 ani, am devenit nostalgica, de dimineata imi reamintesc momentele alea unice cand s-a nascut baietelul meu cel mare!
Revenind cu picioarele pe pamant, raportez o noapte in care nu prea am dormit, Matei nu putea sa respire, pe la 4 dimineata a facut si un pic de febra, asa ca am trecut pe Nurofen (ROXI, stiu ca uneori ar trebui sa mai las natura sa lucreze, dar de cand am avut anul trecut un episod cu febra 41 si sunat Salvarea, ma cam sperii...).
Azi dimineata l-a dus Petro la pediatra noastra, cica nu are nimic pulmonar, are gatul rosu dar nu grav, nu stiu exact ce i-a dat, ajung eu acasa si vad.
Ideea e ca ne-a dat OK-ul sa plecam la noapte la mare, sper sa nu fie nimic rau pe drum.
Azi a ultima zi la munca, dupa amiaza avem cativa musafiri (nu facem petrecere, dar treebuie sa-i cante cineva La Multi Ani cand sufla in lumanarea de pe tort), dupa aceea pregatesc diverse pentru drum si apoi cred ca zic si eu ca Nora ca nu-mi mai simt picioarele.
Pentru ca nu mai intru o saptamana, va pup si urez anticipat La Multi Ani piticlontilor care se serbeaza de maine incolo!
g_ioana spune:
Neatza...io fac sauna in bucatarie,ca in week-end am musafiri(au trecut deja 6 luni de la ultima vizita a socrilor...mamaaa ce repede trece timpul:))),noroc ca in restul casei este mai bine...
LA MULTI ANI VECINICUL MATEI,SA CRESTI MARE SANATOS SI VOIOS CA FRUMOS ESTI!!!!
Concediu placut Robi!!!!
Roxi si mandra mea tot negativista este io deja am inceput sa-i zic sa nu faca ceva ca sa faca
Daria sa treaca repede alergia si pupici Giulikai inotatoarea
a mea de reo saptamana nu vrea sa faca baie pe motiv ca este caaaalda apaa,asa ca trebuie sa bag juma' de jucarii sa vada ca lor le place ca nu-i calda si pe urma sa baga si ea![]()
Olivia imi place de Uka ca face complimente de mic
,o sa ma uit si la poze,dupa ce arunc legumele in oala....
Mandra si-a descoperit pasiunea pentru filmele romanesti,asa ca s-a uitat cu tacsu la "Eu,tu si Ovidiu"
seara la culcare incepe sa-mi povesteasca "foarte tare faza cu eu tu si ovidiu"!eu intreb ce inseamna foarte tare,ea raspunde,"foarte,foarte tare,asa zicea cantaretzul de la HIQ,foarte tare piesa!"![]()
Am un filmuletz cu ultimul slagar estival:)
http://www.youtube.com/watch?v=w6f7EhzqxkE
sunt in zona revin
edit ca mai am un filmuletz cu mandra bibilindu-se:)
http://www.youtube.com/watch?v=zk4tjx9NIFA
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele