LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 19
carmenp spune:
vacanta placuta fetelor care pleaca in contzedii!
vazut gorodica
szivarvany spune:
Gorodik este o artista 

Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
roxanaz spune:
eu mai am o ora ![]()
Roberta sper sa ajungeti ok la mare. ti-l doftoricesc eu pe Matei daca vrei de nu mai are nimic ![]()
zi-mi la ce hotel stati te rog?
recunosc ca o s aimi fie greu sa il las pe Pat si sa ii si spun ca plecam....dar am nevoie de 6 zile de relax. ca o iau cu capul altfel. ma tot mangai cu ideea ca-s chiar 6 zile. deci nu-s un capat de tara.
mitzura spune:
Roxi, concediu fain de tot si odihnitor!! lasa ca Pat e in maini bune si o sa-i aduci cadouri multe sa-l impaci! ![]()
Gabi si celelalte fete, mersi de raspunsuri. la noi problema e ca trebuie sa-l si scol mai devreme. Probabil ca o sa-i dau numai laptele si va manca la gradinita.
Revin...
mitzura spune:
La multi ani Matei!!!
Sa-ti treaca repede raceala si sa te distrezi la mare!!
La multi ani, Julia! 
Robi, concediu placut! cat stati?
Daria, sorry de alergie, stiu cat e de rau ca si eu am probleme cu ochii de cate ori racesc. fac un fel de alergie de nu mai vad nimic vreo 3-4 zile. Sa treaca repede!
Olivia, Luca e minunat, cum iti face el tie declaratii! Si e pontos!
Cristalina, bine ati revenit, ne-a fost tare dor de voi!!! 
szivarvany spune:
Mitzu - ref gradi: Giulia va bea lapticul cu nesquick (ink la bibe k merge mai repede cantitatea dorita) si apoi isi va papa gustarica si sucul de fructe la gradi. Am emotii de n-am aer. Dadaca rade de mine ![]()
Rox -
sa treaca ora repede ![]()
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
g_ioana spune:
Am vazut pozele Oliviei
,foarte frumoase iar Uka este ....Vivia in miniatura,mai ales acu' cand au aceiasi culoare la par
Roxi hai liberare
,concediu placut!!!!!
pupici
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
roxanaz spune:
sunt in conced![]()
am ajuns acasa, copilul doarme. astept sa se trezeasca....
multumesc de urari tuturor.
pana luni suntem inca in tara asa ca va puteti astepta la controale inopinate din partea mea :))
philip spune:
la multi ani matei si cat mai multa sanatate, pai bine mai barbate, chiar acum inainte sa pleci la mare tu te imbolnavesti...
concediu placut robi si roxi si odihna cat incape (eu imi doresc sa ma trezesc 3 zile la rand la ora 8!!!). deh, asta e.
ca vb de pregatitul pt gradinita, numai eu il duc pe philip si de regula il trezeam la 7 juma dupa ce eu eram mancata, imbracata etc. dar doarme muuuult si nu mai facea nani la gradi. azi e a doua zi de cand am schimbat strategia, il trezesc dupa ce fac eu dus, pipi, imbracat, apoi mergem amandoi in bucatarie si papam, apoi valea la gradi. folosind metoda asta am ajuns inainte de 8 azi la serviciu lucru care nu se mai intamplase taaare de mult.
am inceput sa studiez pt test, inca nu-s convinsa ca ma si inscriu la scoala dar sa-mi exersez creierul putin n-are ce-mi strica
pupici
philip
&andreea
kim222 spune:
Neata..gagicute...ma bucur ca v-au placut pozele..asta este o pasiune de a mea..de aceea si fac f multe poze in ideea de a ma perfectiona..Din pacte pt prelucratul pozelor..un Adobe costa 1000$
Roxa nu zic vacanta placuta..si sa va fie bine cu burtile la soare..ca te astept in control
Pat nu sta la desenat.? O sa stea ..la gradi! Ce-as pleca si eu 6 zile undeva...fara cupil...![]()
Ioana nu aveam aceeasi culoare la par!:)) Eu vreau sa aiba parul ,nasul si gura lui taica-su ..si destept tot ca el il vreau..deci nu vreau sa fie baiatul meu
Filmuletele le vad de acasa...Luca este fan Directia 5..Anii care trec:))))Ce tare este Maria cu ..Eu ,tu si Ovidiu!!! Am fost la cinematograf sa vad filmul asta..in Bucuresti la Favorit!...hi,hi...parca a fost acum o suta de ani!
Alice unde sint pozele?
Ce mai spune Andrei?
Daria nasoala..alergia asta...
La multi ani Matei!!!!! Sa ai mult noroc!Astept poze de la intilneala!![]()