LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 20
kim222 spune:
Am uitat..Adela nici Luca nu papa acasa...eventual 2..3 biscuiti mici..si are micul dejun la gradi..O sa fie bine...
Camen..ce mai face Ilinca? Ionu gata de scoala?Aveti emotii?
pako spune:
LA MULTI ANI puiutilor ce fac azi 3 anisori...Julia si Matei.Sa cresteti mari si sa aveti noroc in viata!
Roberta, spor la impachetat, un drum cat mai linistit pana la destinatie si sa aveti vreme frumoasa!
Olivia, scump foc Luka cu expresiile lui.Ma intrebai cum adica se fura copii...eu am ramas socata din Germania cand vedeam in magazinele mari de cumparaturi, la intrare panou cu copii disparuti(si romani printr-e).Asta iarna pana sa se nasca Liviu ma duceam cu Andreea in Mall la un loc de joaca, care se platea cu ora...bineinteles ca stateam cu ea.Cand completam formularul era atata inghesuiala de stateai ca sarmalele ca sa scrii datele...asa ma gandeam ca cel din spatele tau se putea uita la datele tale lejer ca apoi sa-ti ia copilul(care poate fi usor pacalit).Poate suna putin paranoia dar fetele alea nu se uita decat la bonul care i-l dadeam eu(pt. hainute)atunci cand plecam cu Andreea..bon facut de mana , adica un patratel de 2/2 cm care era scris cu pixul un numar de ordine...atat!
Daria, spuneai de Liviu ca il pupacesc tot timpul...da,e un scump, un zambaret...jumate din zi rade.Imi da si el pupicei la schimb in felul lui...imi cuprinde cu manutele perciunii
si ma musca frenetic cu gingiutele(ca inca nu avem dintisori)de barbie ![]()
kim222 spune:
Felicia am inteles...cred ca daca ma gindesc bine..si mie mi-ar fi frica s-o fac...daca nu le-as cunoaste..in ziua de azi nu te mai mira nimic...Ce dragut trebuie sa fie Liviu!
Pt ca nu mai avusesem evenimente demult
....m-a sunat sotul de-a acasa (avea programare la dr si a trecut pe acasa)..vecinul ne-a lovit masina ...ca nu a vazut-o parcata
...nu-i grav..mai nasol..este ca trebuie pierdut timp..asigurari..etc..
pako spune:
Ce ghinion Olivia....taman ce povestea si Leeloo...of.Asa e unchiul meu care m-a crescut...el toata viata a avut numai ghinioane...ghinioane d'astea mici vreau sa spun, nu se deslipesc de el.Cateodata facem haz de necaz.Cand povestesti de ghinioanele voastre ma duce gandul la el.Eu zic ca asa e soarta oameniloe, unii cu noroc, alti cu ghinion...mai mult sau mai putin.Nede de exemplu...e un norocos din nascare(nu noroc d'ala de castigat la loto
)...bineinteles ca norocul lui cel mai mare e ca m-a intalnit pe mine:)))
Da' cum sa nu vezi o masina parcata...e si mare a voastra...
kim222 spune:
:)))))))))))))))....m-ai facut sa rid Felicia...da..da..asa sintem noi..ghinione..mai mari.. mai mici..ca sa nu ne plictisim
..nu prea stim cu ar fi fara
..Masina era parca in fata garajul nostru..el iesea cu masina din garajul lui (lipit de al nostru)...
Cel mai mare noroc al meu a fost ca am cistigat loteria vizelor..asa ca mereu glumim si spunem...o data si bine !
Carolina..tot nu stie nimeni nimic de ea? Andries cum mai esti? Anca voi cum mai sinteti...tu erai putin bolnava..Gabi tu de ce ai lipsit azi?
..na ca am facut si putin prezenta
..
roxanaz spune:
neata dragelor
copilul e fericit, rontaie Nesquick si se uita la Doamna si Vagabondul....eu sunt fericita ca mananca ![]()
Vivia pff ce ghinion cu masina, bine ca e doar atat.
Felicia tu ai dreptate....am si eu o obsesie cu disparutul copiilor....
Robi, Nora sper ca ati ajuns ok!
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa ! Tralalalala , e vineri ! 
Kim - ce ghinion ...
Am vazut si eu aseara pozele
Superbe pozele, cool protagonistii 
Pako - hihihi, pupaturi cu mult love
Cand Giulik era mica ma lua de urechi si ma pupa de barbie
Sa mai faci poze 
Rox - atunci pofta mare suedezului
Giulia aseara a papat juma de cratita de mamaliguta cu branzica si smantana, dar mancase de pofta, nu de foame 
AndreeaP - io`st curioasa ce decizi, sa ne tii la curent, tin pumnii sa fie bine 
Mer sa beau a doua cafea. Sunt prin zona 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
alice2004 spune:
Buna dimineata !!
Heheh, unii oameni e in conced, bravos, si se pregatesc sa plece undeva departe 6 zile fara de copil !!
Vreau si iooo ! Roxi,
iepurashului, bine ca maninca !!
Olivia, intrebai de Florin data trecuta, da, a venit si el acasa, gata cu litoralul anul acesta (cel putin din cite stiu eu pina acum). Are niste prieteni care si-au deschis un studiou de inregistrari si se ocupa din plin acum de amenajare si deschidere, plus ca trebuie sa dam drumul si la firma noastra ... pozele le pun simbata sau duminica, are neshte nunti si pleaca din Bucuresti, asa ca o sa pot sa meshteresc la calculator far sa fiu deranjata de barbatii mei (ca si Andrei cind vede pisiul deschis, e peste tine si vrea pozele mici - audiblesurile de la messenger - si jocul cu Mario !!). Ca uitasem sa zic, a descoperit nintendo-ul si acum sta cuminte si butoneaza la mario de m-a speriat !! Zice - "mama, hai sa iti arat cum se face !", ca eu tot ii spun ca nu stiu cum se joaca jocul asta !? Cea mai noua achizitie de vocabular este "ca asa vreau io" !! Orice nazbitie este pentru ca asa vrea el ! La mare ne innebunea cu pietrele, mergeam pe strada si se oprea din mers, se apleca si lua o pietricica din mijlocul strazii si o arunca ceva mai incolo ... nu mai spun cind dadea de mai multe pietre si incepea sa arunce catre te miri ce, si cum pe litoral sint o mie de masini parcate pe oriunde, ma lua cu transpiratie cit trebuia sa casc ochii in 4 sa nu nimereasca vreuna !?
Asta apropo de lovit masina ... am citit de patania voastra, banuiesc ca la voi nu o sa stati yoata noaptea la coada la circa de politie, nu-i asa ?? Pupici multi pentru voi toti acolo !!
Aaaa, si uitasem sa precizez un lucru - in Romanica gasesti Adobe pe DC++ free, asa ca vino mai repede bec houm ! ![]()
![]()
Felicia,
pentru zimbaretul bebe Liviu !!
Daria, hai, mey, nu te mai ambala asa, o sa fie bine, ai incredere in Giulika !!
Andreea, spor la invatat !! 
La noi a venit socrela ... si bine a facut, ca a tras una bucata tava imensa cu praji cu piersica, din care mai este o urma, ca am mincat-o brusc si imediat, plus una bucata cratita varza cu costita (ca am cautat litoralul in lung si lat sa gasesc asa ceva acolo si nema !!). Dupa care am stat si eu noaptea si am facut mincarea pentru Andrei, asa ca in uichend o sa ma pot relaxa ! ![]()
Va doresc o zi minunata si far de prea mari temperaturi !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
leeloo2004 spune:
Buna fetele!
Scuze ca am lipsit ieri (Kim, multumesc de intrebare!
), dar am stat putin la birou si am avut treaba. Apoi pe la prinz am plecat toti colegii la un studio de inregistrari sa facem un videoclip pentru un coleg care pleaca inapoi in Olanda - ideea a fost a mea (mi-am amintit de filmuletzul pe care l-au facut colegii lui philip!) - am ales melodia lui Catalin Crisan "Daca pleci" si am facut halimai mare - sper sa iasa un filmuletz frumos!
Stefan ieri nu a mai plins cind l-am lasat la gradi - azi a miorlait nitel dar l-a luat miss sa cinte cu ea la chitara si a uitat repede...
Eu sunt prinsa pina peste cap cu casa - am inregistrat-o la primarie, am platit impozitul, acum trebuie sa-i facem cadastrul si trebuie sa adun actele, sa legalizez copii, samd - mult stres si alergatura va marturisesc... In plus la casa iar au inceput sa se miste lucrurile - au venit pietrarii sa inceapa placarea, electricianul aproape a terminat lucrarea, trebuie turnata terasa, se monteaza geamurile si tot asa...abia astept sa ma duc miine acolo sa vad daca s-a mai schimbat ceva de la ultima vizita....
Va las ca trebuie sa ma duc la o sedinta, dar nu inainte de a ura concediu placut pentru Roberta si Roxana si LA MULTI ANI pentru sarbatoritii Julia, Matei si Livius 
dar si pentru Andreeabanica!!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
asaaa.....culcat copilu, hranit barbatu' si acum sa vedem ce mai faceti.
Gabi ce gand frumos pentru colegul vostru, bravo! sunt sigura ca va iesi super.
Daria alergia ta nu este cumva amplificata de clorul din piscina la care tot mergeti? eu nu-s alergica la prea multe lucruri, dar la clor....ceva de speriat. asa ca...poate elimini o sursa.
noi azi am facut clatite impreuna....tare frumos. ce bine e cu gandacu' acasa!!