LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - nu, cat stau in apa calda respir bine, de la aburii inhalati Dar mi-am revenit de la automedicatie
Pofta mare la clatiteee, trimite si la Oradea una

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

mmmmmm .......clatite...!!!!!! ce bune ar fi acum...Roxana - arunca si spre Bucuresti una, ca stau la prindere!
Daria - pupici ca sa-ti treaca alergia cit mai repede!

Eu tocmai am avut o discutie cu seful meu de-mi vine in continuu sa fac asa: ....

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daca-i cu clatite, vin si euuuu !!
Gabi, !! Stresul cauzeaza, asa ca relaxxx ! Vino la noi aici, ca sefii is plecati pe cine stie unde si firma e aproape goala ! Si daca ne arunca Roxi niscaiva clatite, o punem de-o petrecere, ca tot e vineri, nu ?

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
Roxi ai controlat si moldovencele noastre, au ajuns cu bine pe litoral,cu piticlonti fresh???...mmmm,clatite e bine suna,eu ieri am prestat la bucatarie si aveam 37 de gade in aerasa ca mi-am programat sa fac clatite mai la toamna!!!
Felicia io-s de acord cu tine cu furatul cupilului,la noi este o moda sa intri in magazin si sa lasi copilul in carucior afaraio n-am lasat-o niciodata nici cand era mica nici acu',da io-s din aia paranoica...
Vivia nu sunteti ghinionisti maica doar tot timpul in....activitati diverse sa nu va plictisiti....scuze ca am crezut ca Uka este baiatul mameidar avetzi acelasi tip de nas
Alice ce te-ai scos cu soacra bazata,eu deja am iesit cam rau la inspectie,adik de ce nu mananca singura si nu adoarme singura mandra,ca-i mare de acum???Pai asta ma intreb si io,de ce oare...
pupici sunt in zona superinspectata

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Leeloo - poti ve ni si la noi, sefu` meu direct se uita pe yutube la ceva film, restu` stam pe chat/forum. E august, o perioada moarta in transporturi
Si daaa, clatiteee, dau o sangria rece de la frigider, cu multe fructe, asa, sa arate bine, ca e dulce si merge

Mergi la inceput

Hehehe, Ioana, mi-ai placut cu inspectia ! la noi nu prea se pune problema, ca socrela a fost instruita de fii-su sa nu comenteze direct, dar tot gaseste ea cum sa faca si compara baiatul meu cu nepoatele celelalte, ba ca alea maninca tot, ba ca la virsta asta faceau aia si aialalta ... ceea ce ma scoate din minti !!!!! Odata o sa explodez si o sa zic fro doo nevrute ?!
Daria, baga mama, beuturica aceea, daca zici ca e rece, ca e o calduraaaaaaaa aicisha !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Gata, gagici, eu plec acasa, ca tot nu am sefi care sa ma traga de urechi ?! Va doresc un uichend linistit ! Pupici multi tuturor !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Deeeci, Rox, m-ai ispitit si maine fac clatite cu crema de branza si arunc si o glazura de cioco deasupraaa, asaaa ...
Alice - e cald si la noi, vreo 39 de grade. Afara. La mine un birou sunt vreo 20
Deci,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cred ca l-am speriat pe sef si m-a lasat in pace - deh, nu te pui cu nebuna', ca eu zic ca el, dar fac ca mine !

Mai, eu realizez ca sunt norocoasa - Stefan e deocamdata unicul nepot, asa ca la mine nu e loc de comparatii decit eventual din amintiri cum eram eu sau sotul in copilarie...dar astea nu se pun !

Eu am un mare chef sa plec troila - eventual prin magazine - dar ma tin tare, string punga ca nu prea mai am voie sa cheltui dar fiind bugetul de austeritate pina terminam casa si ne platim datoriile...adica cam pina voi iesi eu la pensie...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Ba la noi se pune...pe mine ma inebuneste soacra cand incepe cu comparatii de cum i-a crescut pe copiii ei.Nepoti din alta parte n-o sa mai aibe sunt sigura, ca pe cumnata-mea nu o mai vad maritata.Deci ea i-a crescut cel mai bine, sunt cei mai frumosi, cei ma destepti

Nede se roaga de mine de o saptamana sa-i fac clatite...dimineata eram hotarata dar am constata ca nu mai erau oua in frigi....am facut salam de biscuit ca la ala nu tr. oua...bineinteles cu bucataresa mica sefa care de cand am inceput cu taitul rahatului si pana am pus compozitia in folie ea infuleca de zor din castronul mare.

si aici sunt niste calduri insuportabile...si mai tr. sa ma duc si la posta sa duc niste colete ca m-am apucat sa vand niste lucrusoare de ale lui Andreea pe forum.

Mergi la inceput