LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Daria, hahaaa, da, cam asa ceva, un concediu dupa concediu mi-ar trebui, dar far de nimeni pe linga mine, undeva pe o insula cu servicii all inclusive, ca mi-a ajuns altfel ! Nu va spusei ca de data asta plecai la mare cu doi copii dupa mine, am luat-o si pe nepoata-mea de 7 ani (din motive de certuri temeinice cu mama, againnnn!!). Beyyy, acusi va inteleg gagici cele cu doi nazdravani in dotare ... cum terminam cu unu incepea celalalt ! Nu mai spun ca somnul - si cel de dupaamiaza si cel de noapte - era o piatra de incercare pentru mine, sa-mi tin firea, ca incepeau oamenii mici cu risetele si joaca si "ia mina de pe mine, nu ma atinge !" de-mi venea sa ii fac pachet si sa ii scufund adinc in mare !? Da, vorba Cristalinei, sint simpatici amindoi si mi-e drag de ei (unu-i chiar al meu !!).
Promit solemn ca pun poze zilele astea !!!!...
A, si Daria mama draga, iti trimit io soare cit poftesti, nu am mai vazut ploaie de la torentialele alea nashpa de pe litoral (cind s-a umplut hotelul de apa si a cazut sistemul de calculatoare, de nu puteam plati mesele !). Aici la Bucuresti ne pregatim iarasi de cod galben ... vrei neshte canicula ???

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, ai patit ceva? cu gradi eu zic sa perseverezi, cu calm si rabdare treceti si de faza asta

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oau, Gabi, ce patanie !! Sper ca sinteti ok !
Cit despre politia romana, apoi noi sintem patiti, tatal meu a petrecut mai mult de o noapte intreaga tot asa, din cauza unui accident de circulatie, la sectia respectiva, de la 6 pm pina la 9 dimineata !!! Deja devenisem ingrijorati cind nu a aparut acasa dupa 3-4 am, asa ca fratele meu s-a dus si a stat cu el acolo ... urit mi-e de treaba asta cu constatarile la politie, nu au nici cea mai mica urma de bine crestere si de bun simt, te trateaza ca pe nimeni, nu mai spun ca pe timp de noapte lucreaza doar un singur politist si ala nu are nici o urma de chef de munca, traaage de timp cit poate, la urma urmei ce-l deranjeaza pe el ca ti-ai busit masina ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Leeloo - ce patanie Tot made in Romania ...
Multi pupici lui Stefanut.
Sunt terorizata ca Giulia nu se va adapta ... uoofff ...
Kim - am uitat sa zic: m-ai incurajat cu cele 15 luni Deci se poate ! Nu zic la misto, incerc sa ma inarmez cu muuulta rabdare

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria, eu zic ca Giulik are toate sansele sa se adapteze foarte repede - ea e obisnuita sa se joace cu copii in parc, are prieteni, deci chiar cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji desi iti inteleg perfect emotiile...
Cit despre accident, eu nu am patit nimic, si nici masina nu are mare lucru (bara e usor deplasata) dar am pierdut o noapte intreaga la politie si miine cred ca voi pierde o zi intreaga la societatea de asigurari ca sa fac dosarul de daune...si nici macar nu a fost vina mea...
M-a sunat soacra-mea - Stefan era vesel, a mincat tot felul doi si prajitura (de data asta nu a mai putut portie dubla) - oare "miss-ele" astea or spune adevarul?? ma tot intreb...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Ne mai tineti minte? N-am mai intrat de cateva zile din lipsa de timp. Mai nou mergem cu copiii dimineata la Ocna Sibiului, si facem sedinte de aerosoli, ca sa ne pregatim pentru iarna. Iar activitatea asta ne ocupa toata dimineata. Nu stiu ce se intampla cu timpul nostru ca ne fuge printre degete...ma intreb cum va fi cand incep si serviciul.

Gradinita...asta ma doare si pe mine tare!! Mi-e frica si mie ca si Dariei, ca se va adapta greu. Ieri am mers la un mare magazin din Sibiu, care are si loc unde sa-ti lasi copilul, cu jucarii, etc si cineva are grija de el. A stat acolo fara noi fara probleme, cam trei sferturi de ora, cand ne-am dus dupa el, nu vroia sa plece. Asta m-a incurajat putin. Dar ma tot gandesc mai ales la diminetile care vor urma. El mai nou se scoala pe la 9-10 si pana ii dau sa manance se face cam 11. Cand vom merge la gradinita va trebui sa ne incadram cu trezitul, imbracatul si mancatul pana in 8:30 dimineata, ca sa fim acolo cel tarziu la 9. Sincer nu stiu cum o sa fac. Si chestia e ca foarte greu il urnesc din ale lui...adica nu pot sa-l grabesc.

Gabi, Stefan se acomodeaza bine zic eu. E normal sa planga putin la inceput (la asta ma astept si eu), dar faptul ca il gasesti vesel e un semn bun. Spune-mi te rog, la ce ora trebuie sa fiti la gradinita, la ce ora il trezesti, ii mai dai de mancare acasa...chestii din astea... Urata intamplare aseara! Nu-mi imaginez ce-ati facut atata la politie...ati stat si ati asteptat?

Daria, o sa ne facem probleme impreuna...V-am vazut pozele de la Felix...foarte faine! (si voi si pozele)

Robi, vacanta frumoasa va doresc si sa te simti mai bine la intoarcere!

Alice, bine ati revenit!! Asa faceau si copiii mei la culcare, ba chiuia Mara si-l trezea pe Tudor, ba vorbea el si ridica ea capul. Si asta dupa cate o zi lunga in care nu ne-am odihnit deloc...

Ioana, n-am fost pe faza de la inceput, dar am inteles ca sotul tau are o boala cronica. Sper sa fie una usor de tinut in frau. Sanatate multa ii doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La multi ani Rares!!! La multi ani Luca!!! Sa cresteti mari si sanatosi!

Carmen, ce-au avut copilasii?

Roxi, am inteles ca pleci in vacanta! Spor la treburi pana atunci si vacanta placuta (in caz ca nu mai apuc sa intru)!

Pako, pupam copilasii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetili am si poze dar timp nu am..poate va arat azi niste poze tot din Sf dar facute acum 1 luna..
Roxa cind ai spus ca pleci? Mey..da 1.45..daca era dupa mine nu stateam...dar am uitat un mic amanunt au stat la coada barbatii..si noi repejor un shopping in jur..nu era pacat cu Gap..Guess..si alte altea noi sa stam la coada .Mi-ammluat ceva galben..o bluza/rochie si Luca acasa mi-a spus ca sint ..Cinderella! (Cenusereasa) Pat stie ca plecati?
Alice..lume noua! Sezonista te-ai facut!Asteptam pozele..
Robi vacanta placuta si sa faceti poze de la intilneala...Eu stiu ca Norcicel a plecat azi...
Gabi...bine ca tu nu ai patit nimic...Eu mor pe fazele asta in care tu nu ai nici o vina! Cu Stefan..rabdare..deja este f bine!
Daria nu 15 ci 1.5 luni...atiti a durat acomodarea,...adica a venit vremea cind sa-mi spuna ..pa mami si sa ma dea afara de la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

salutare gagici
n-am prea mult timp dar am intrat sa va salut si sa va zic ca am vazut toate pozele cu copii dragalasi si mamici aratoase.
www.apha.shutterfly.com aici niste poze din week-end de la baloanele care nu prea au zburat din cauza de vant, ziua vecinului si nu mai stiu, daca aveti chef si timp sa va uitati.
mey, mie mi-a mai trasnit una, oarcemu si la incurajarea sefului eu care mi-a zis ca pot pleca de la compania asta cu o singura conditie: sa ma duc la lawschool (el fiind avocat, desigur). asa ca am inceput sa ma gandesc, azi ma duc sa vorbesc cu un prelaw advisor sa aflu mai multe amanunte, sotul ma incurajeaza, sa vedem. ce ma incurca e faptul ac sotul termina contractul cu air force-ul in ianuarie si inca nu stim ce vom face. va ziceam eu ca ne tenteaza si europa, or daca am pleca s-a terminat cu planul meu de a merge la scoala. procesul e destul de dificil, trebuie sa dau un test care urmareste calitatile tale critice si analitice, apoi cei de la facultate din ro trebuie sa-mi trimita foaia matricola direct la ei (lucru pt care am emotii, nu stiu cat de prompti vor fi), apoi formular de inscriere, prezentarea ta, recomandari etc (aici nu poti merge la law school daca nu ai deja facultate). a,. si faptul ca nu poti lucra in primul an iar cheltuielile sunt estimate la $28000 (pe care va trebui sa-i obtin evident exclusiv din imprumuturi bancare). ei, m-am racorit, mai vedem noi cum iese...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Saliu!!!!

Multumim mult de urari...si vi le intoarcem inmiit!!!!

La multi ani Luca!!!

La multi ani!!!!...anticipat si lui Uka...Viviei!!

Intru pe fuga...sa spun ca n-am plecat,maine noapte e plecarea.Mai rau e ca Rares a racit ,are doar muci deocamdata si febra sub 38,dar sa vedem cum ajungem acolo...cat de bine va fi.Offfffffff...n-a racit toata vara si exact acum s-a intamplat.
Azi a fost o zi cumplita,cu alergaturi si medici si probleem de rezolvat...si o parte din bagaje...deci pot sa va anunt ca am devenit melci...luam casa cu noi Nu va spun ce bagaje avem....iar io sunt terminata de oboseala.

Deci Roxa...iti dau PM.De abia astept sa ne vedem.

Roberto...ne vede in we...sper sa fie totul bine si sa ne putem deplasa.Drum bun...si LA MULTI ANI!...lui Matei

Olivia...asta noapte m-am culcat la ora 3 si ceva...dimineata si atunci am vazut mesajul tau..tu erai iesita de pe mess....saru mana de urari!!Lasa bre pozele cu SF...tu baga poza cu rochia/bluza galbena...

alice...pupam calatorii...cred ca sunteti negri de trebuie sa aprindem lumina sa va vedem

gabi...bafta cu politia!! Eu cred ca tiai facut probleme degeaba cu Stefanut...se pare ca-i place si ii prieste.Multi copii plang dimineata ,apoi la 2 minute nu mai au nimic.

dario...si tu te ingrijorai degeaba cu Giulik...vezi ca isi da drumul si devine independenta si mai categorica?Si tocmai ca e asa matura eu cred ca se va descurca si mai bine la gradinita.

Ioano...sanatate tatalui tau!!! Sotzul cum mai este?Pupam gorodica frumusica!!

philip...bafta multa in ce ti-ai propus...sunt sigura ca vei gasi solutia optima?Ce mai face Pupi cel frumos?

diana...rares a pupat ecranul cand a vazut-o pe Ianca imbracata in Alba ca Zapada E frumoasa de pici...

Carmencito...nah...ce sa-ti fac daca te-ai grabit cu arvunitul...te temeai ca-ti ramane mandra nemaritata...si parca vad ca iti da cu flit mai tarziu si va spune ca ea este imancipata si sa-ti vezi de treaba taMa bucur ca tzucureii si-au revenit...urata boala asta cu vomitatul si diaree...brrrrrrrrr....Ii pupam in gashca!!!

pako...frumosi copii...ii pupam grupat...cum zice cristalina!

Chiar...Cristalule...iti faci de cap,mama draga...dar las' ca vine indata toamna...intri tu la program

Moamaaaa...ce m-am lungit...sper sa mai intru maine un pic!!!
Va pupez!!

Nora

Comorile Norei Noutati 2007 www.dropshots.com/Nora" target="_blank">Filmulete 2006

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput