LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (227)
Raspunsuri - Pagina 13
kim222 spune:
Felicia, este pomana..4.9 centi/minut...si am o oferta cu 2.9 :)))) Vazut ingerasii..ce seamana intre ei..si mai ales cu Dede :)))...
roxanaz spune:
buna dimineata
la multi ani Luca de Simona!! sa ai numai bucurii in viata!! 

Felicia e un scump Liviu...si chiar ca seamana cu Andreea!
Olivia, ati stat o ora si 45 de minute la coada? sa va urcati in tramvaiul ala? cool, aveti rabdare nu gluma. Luca e stubborn....![]()
ce noutate iti zise!!!![]()
imi este ca de obicei tare somn dar voi rezista eroic. mai am doua zile in afara de asta si o mie de lucruri de facut...asa ca....la munca cu mine!
o zi frumoasa tuturor! 
szivarvany spune:

LUCA

Pako - sunt atat de frumosi amandoi copiii, mai vrem poze
Andreea e o domnisorica si o zambarilaaa, iar bbLiviu a crescut f mult, cred ca e un fortzos si lipicios la pupici 
Rox - spor la treburi 
Kim - wow ce excursie ati avut 
Si in sfarsit o inscriu si eu pe Giulia in randul copiilor normali, pe toate vrea sa le faca doar ea singuraaa si urland "lasa-maaa" ![]()
Noi mucim ... eu de la alergie, Giulik crek raceste ...
O zi frumoasa tuturtor ! 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
carmenp spune:
la multi ani, rares!
noro, sa`ti traiasca flacau`, maare pacat ca am fata arvunita
la multi ani si sarbatoritilot de azi, Luca, Sara, Elodie!
am vazut si pzoele, o parte ieri, o parte azi, pupam protagonistii
andrea, bine ai venit, cum te simti?
la mine copiii si`au revenit, evident ca ilinca s-a ascutit ca lupta de clasa; motzu` l-am aminat pe saptamina cealalta
alice2004 spune:
Buna dimineata la toata trupa !!!
Iacata ca revenii si io pe plaiuri bucurestene, ca mai aveam putintel si ma mutam de tot pe litoralul romanesc (nu ca mi-ar displace totalmente !!
). Uitasem cit de cald e paici prin capitala, ca deh, la malu marii adie briza si in Jupiter era minunat de racoare comparativ ci ce e prin Bucuresti !!
Bineinteles ca am o tona de muncit, ca mai toata lumea fu prin concedii (si inca mai sint colegi d-ai mei norocosi), asa ca am de lucru pina peste cap, de citit din urma nu am prea citit, asaaa, din doi in sapte ...
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei de azi - Luca, Sara si Elodie, sa cresteti mari si sanatosi !! 
Am multe de povestit, bineinteles ca nu am apucat sa pun pozele pe site (trageti-ma de urechi temeinic), dar am o oboseala care ma innebuneste (asta ca venii din concediu, unde se presupuna ca omu se relaxeaza, hahaha)... aseara am spalat rufe pina la ora 9 seara (ca tot vorbea Olivia de subectul acesta).
Va doresc o zi minunata si cu racoare !
Sint pe aici ... mai "ucid" citeva acte si mai trag cu ochiu la ce mai scrieti !
Va pup cu drag pe toate !! 
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Alice - bine ati ajuns home, spor la treburi ! Asteptam pozicileee !
Deci dupa vacanta mai tre` un concediu sa-ti revii ? ![]()
La noi ploua torential, cam de 2-3 zile, pe reprize, e o vreme nasoala, vreau soareeeeeeee 
Daria &
roberta04 spune:
'Neatza!

Dl.PUFU! SIMONA, sa-ti traiasca baiatul cel mare si frumos!
LA MULTI ANI Sara si Elodie!
ALICE si ANDREA (M), bine ati revenit, asteptam pozici!
OLIVIA- San Francisco, woawww... misto! In legatura cu independenta lui Uka, Matei e pe dos, imi spune frecvent "Fa tu, eu mai sunt un pic mic".
Leleeo si Pako, foarte frumoase pozele!
IOANA, multumesc de intrebare, facem aproximativ bine, Matei e la tara pentru 3 zile, vine chiar de ziua lui, eu intre timp spal rufe la greu, am inceput sa fac bagaje (joi noaptea plecam spre mare, joi am musafiri de ziua lui Matei iar eu lucrez...). Eu ma simt un pic cam aiurea fizic de o bucata de vreme dar poate imi revin in concediu... Azi sunt cu epilatul si pedichiura, asa ca mi-am anuntat barbatul sa manance ceva inainte de a veni acasa ca eu n-am timp de gatit...
DARIA- iti trimit eu niste soare, ca eu cam sufar de caldura!
ROXI- tu mai ai acelasi numar de mobil din 2004? Sper sa reusim sa ne vedem un pic la o bere... NORICO, tu ce zici?
Va pup, o zi frumoasa!
g_ioana spune:
Neatza...ooo lume noua
Alice bine ai revenit,sa-ti fie de bine concediu si sa te reacomodezi repede
Olivia vreeem poozeee din San Francisco,moamaaa da' ce rabdare de fier ati avut....vrem poze si cu tramvaiul vestit
..tati s-a externat oficial ieri,dar in week-end a venit acasa invoit,este foarte greu ca o persoana sportiva si sanatoasa cum a fost pana acum el,sa se obisnuiasca cu ideea ca are o boala cronica
dar timpul le rezolva pe toate..speram
Felicia am vazut poze cu doi copii foarte reusiti si foarte frumosi,pupici

Roberta spor la treburi!!
Daria inca o data bravo Giulicii
,a mea este in perioada "Gica contra!"daca ii spui sa faca ceva,face invers
......sanatate si sa scapati de mucisori repede
LA MULTI ANI LUCA,SARA SI ELODIE!!!!!

Sa avem o zi buna
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Roberta - deci scapati in vacanta ? 
Ioana - sar`na, la fel si voua multa sanatate ! 
Leeloo - astept sa ne spui despre Stefanut si gradi cum a decurs si azi, sunt foarte panicoasa acum ca se apropie data de 15 septembrie 
Daria &
leeloo2004 spune:
Buna fetelor... Eu sunt zombi...am ajuns acasa la 3 dimineata dupa ce am stat incepind cu ora 20 la sectia de politie...eu fiind cea aflata la locul nepotrivit in momentul nepotrivit...
Adica, pe scurt - ma intorceam ieri acasa de la servici, plec de la semafor, altul in fata mea a plecat si el si un altul, cu un matiz apare ca un fulger din stinga, pe rosu absolut daca pot spune asa, il acroseaza pe cel din fata mea (rau de tot - masina noua, luata de la reprezentanta in urma cu 2 zile...) si il sterge de masina mea
... si uite asa am ajuns noi precum in cascadorii risului, la politie sa declaram accidentul in trei... Sincer nu mi-am inchipuit in viata mea ca poti sta la sectia de politie, pentru constatarea unui accident, timp de 7 ore...cosmar ce sa mai! Si evident dimineata a trebuit sa ma scol (cind abia adormisem...) ca sa-l duc pe Stefan la gradi si sa vin la servici...
Stefan a plins si astazi - de cum intram in gradinita el incepe sa plinga (de-adevaratelea, cu lacrimi...) si ma trage de mina si imi arata pa-pa sa plecam de acolo...ce sa va zic, nu prea vad cum o sa treaca el de faza asta - probabil ca asa va face mereu (macar pina incepe sa vorbeasca si atunci se poate exprima mai categoric...) - dar cum e vesel de fiecare data cind il luam de acolo, eu zic ca totusi se simte bine!
Daria - mersi mult de aprecieri - esti o dragutza!!
Alice - bine ai revenit!!
Kim - poze cu tramvaiul?? Ai pus si nu le-am vazut eu?
Rox - am corectat titlul - nici nu observasem...
Ma duc sa maninc ceva si revin...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.